Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

CERN: μία ΣΥΝΕΧΕΙΑ του ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ της ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ (video)


Σημαντικές αποκαλύψεις φαίνεται πως βγαίνουν στο φως, συνδέοντας πολλά πράγματα μαζί…

Ο Daniel Liszt της ομάδας Dark Journalist, καλωσορίζει την οξυδερκή συγγραφέα και εκδότη Alexandra Bruce για μια βαθιά αποκαλυπτική συνέντευξη.

Η Alexandra Bruce, λοιπόν, έκανε μία βαθιά έρευνα γύρω από το πολύ γνωστό Πείραμα της Φιλαδέλφειας και την «εξωτική» τεχνολογία αορατότητας που λέγεται ότι αναπτύχθηκε από το αμερικάνικο Πολεμικό Ναυτικό και έλαβε χώρα στις 28/10/1943.


Το μονοπάτι της έρευνας αυτής την οδήγησε σε ένα ερευνητικό εργαστήριο (Black Budget research lab) που έμεινε γνωστό ως «The Montauk Project», στο σταθμό Montauk της Πολεμικής Αεροπορίας, στο Long Island της Νέας Υόρκης.

Το πρόγραμμα Montauk πιστεύεται ότι είναι μια επέκταση ή ακόμη και συνέχιση του λεγόμενου Πειράματος της Φιλαδέλφειας, το οποίο επίσημα αμφισβητείται και ακυρώνεται.

Σύμφωνα με την Bruce, το Montauk Project έχει να κάνει με παράξενες ιστορίες που αφορούν Ταξίδια στο Χωροχρόνο, Χειραγώγηση Ενέργειας, Χειραγώγηση Ψυχικής Συνείδησης, Αστρικά Ταξίδια, Απομακρυσμένη Προβολή και άλλα πολλά που φαντάζουν επιστημονικής φαντασίας.
Επιπλέον η Bruce ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε μάρτυρες, οι οποίοι φέρεται να αποτέλεσαν μέρος μιας Ομάδας Ανάκτησης UFO που Κατέπεσε και αποκαλύπτουν πως χρησιμοποιήθηκαν στο Μαύρο Πείραμα Συγχώνευσης Ανθρώπινου DNA με Εξωγήινη Τεχνολογία.

Ωστόσο, όλα αυτά είναι λίγο-πολύ γνωστά.
Εκείνο που φαίνεται σαν η πιο συγκλονιστική αποκάλυψη από όλα, είναι πως υπάρχουν δεσμοί ανάμεσα στο Πείραμα της Φιλαδέλφειας, το Πρόγραμμα Montauk, την τεχνολογία των UFO και… το CERN.

Κατά την Alexandra Bruce, και σύμφωνα με τις έρευνές της, το CERN αποτελεί ουσιαστικά μία τεχνολογική συνέχεια και εξέλιξη των προηγούμενων προκειμένου να αναπτυχθεί ένα σύστημα «ανταλλαγής» με «εναλλακτικές διαστάσεις»…

Όλο αυτό, παραδόξως, φαίνεται να τα συνδέει και με μυστικά στρατιωτικά προγράμματα, πειράματα και δοκιμές που γίνονται πάνω σε ανθρώπους…
Δείτε το πολύ ενδιαφέρον video:

UFOS CERN TIMELINES AND THE MONTAUK PROJECT – DARK JOURNALIST & ALEXANDRA BRUCE
Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Αυτόματη Μετάφραση, Ελληνικά




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters