Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Το πόρισμα για την πτώση του ελικοπτέρου στα Ίμια – Ποιοι το έστειλαν σε αποστολή αυτοκτονίας

Το πλήρωμα του AGUSTA BELL με τον αριθμό 21, στάλθηκε σε μια αποστολή αυτοκτονίας. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στο πόρισμα του Ναυτοδικείου Πειραιά για την πτώση του ελικοπτέρου στη Δυτική Ίμια.
Βίντεο Ντοκουμέντο: Το Ελικόπτερο των Ιμίων λίγο πριν την Κατάρριψη!

Πρώτα – πρώτα προκύπτει ότι και οι τρεις ήρωες του ελικοπτέρου, ο Χριστόδουλος Καραθανάσης, ο Παναγιώτης Βλαχάκος και ο Έκτορας Γιαλωψός, ήταν άυπνοι από 30 έως 40 ώρες και μάλιστα βρίσκονταν σε μεγάλο στρες, εξαιτίας της αποστολής τους που ήταν η επιβεβαίωση ότι Τούρκοι κομάντος είχαν ανέβει στη βραχονησίδα.
Επιπλέον δεν είχαν συντηρηθεί, όπως σημειώνεται στο πόρισμα, για νυχτερινές αποστολές τέτοιου τύπου.
Φυσικά σε πολεμικές συνθήκες, όπως εκείνη τη νύχτα, δεν χωρούν πολυτέλειες. Όλα γίνονται γρήγορα με όσα μέσα υπάρχουν και κανείς δεν μπορεί να κάνει κριτική από την ασφάλεια του γραφείου του. Όμως, γεγονός είναι ότι στο πόρισμα γίνεται σαφές ότι οι εντολές που δόθηκαν στο πλήρωμα ήταν αντικανονικές και ενδεχομένως λάθος, επειδή:
α) Δεν τους είπαν το ύψος του νησιού
β) Δεν τους είπαν πώς να αντιδράσουν εάν προσβληθούν από το έδαφος
γ) Τους διέταξαν να πετούν με μεγάλη ταχύτητα, κάτι που δεν συμβαδίζει με αποστολή έρευνας
Ειδικά στον Κυβερνήτη της φρεγάτας ΝΑΒΑΡΙΝΟ, από όπου απονηώθηκε το ελικόπτερο, καταλογίζονται σημαντικές ευθύνες επειδή διέταξε την αποστολή χωρίς να γνωρίζει σαφώς τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και κυρίως: Τη χαμηλή ορατότητα κάτω του 1,5 χιλιομέτρου, το ύψος της βάσης νεφών, που ήταν κάτω από τα 850 πόδια και τη μη ύπαρξη ορατού ορίζοντα.
Στο πόρισμα επισημαίνεται ότι δεν προέκυψε μηχανική βλάβη. Ωστόσο, γίνεται σαφές ότι κάποια στιγμή, άναψε μια λυχνία στο πιλοτήριο που προειδοποιεί για ενδεχόμενη βλάβη.
Στο πόρισμα επισημαίνεται επιπλέον ότι το ελικόπτερο δεν ήταν εφοδιασμένο με κατάλληλα συστήματα για νυχτερινή έρευνα. Όπως επίσης και ότι απαγορεύεται η χρήση προβολέα έρευνας τη νύχτα, εκτός κι αν πρόκειται για αποστολή διάσωσης.
Στο πόρισμα περιλαμβάνεται φυσικά και η βαλλιστική έκθεση 20 σελίδων που αποδεικνύει ότι το ελικόπτερο δεν καταρρίφθηκε.
Τρύπες από σφαίρες η πριτσίνια που ξεκόλλησαν;
Το ελικόπτερο ανελκύστηκε, τις πρώτες ώρες της ανέλκυσης διέρρευσε ότι βρέθηκε η άτρακτος «κόσκινο» από τις σφαίρες και εν συνεχεία ο τότε υπουργός Εθνικής Άμυνας Γεράσιμος Αρσένης ανακοίνωσε ότι «Δεν ήταν τρύπες από σφαίρες, ήταν από τα πριτσίνια που είχαν ξεκολλήσει όταν συγκρούστηκε με την θάλασσα και εν συνεχεία βυθίστηκε με αποτέλεσμα η πίεση να τα ξεκολλήσει».
Ενώ το ανθυποβρυχιακό ελικόπτερο ανελκύστηκε με δεκάδες τρύπες, όπως φαίνεται καθαρά στις παραπάνω φωτό που διέρρευσαν τις πρώτες ώρες της ανέλκυσης, ουδείς παραδέχεται την αλήθεια.
Δείτε τις φωτό και μπορείτε να κρίνετε τι είδους «πριτσίνια» προκάλεσαν αυτές τις τρύπες. Είναι κλασικές τρύπες από βολές πυροβόλων όπλων. Είναι απορίας άξιο πώς τότε προσπάθησαν να πείσουν ότι επρόκειτο για «πριτσίνια που ξεκόλλησαν».
«Τι συνέβη πραγματικά με το ελικόπτερο στα Ίμια…»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters