Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Σαλβίνι στο Ισραήλ: ακόμα ένα είδωλο της ακροδεξιάς προσκύνησε τους Εβραίους


Σαλβίνι στο Ισραήλ: ακόμα ένα είδωλο της ακροδεξιάς προσκύνησε τους Εβραίους6Σαλβίνι στο Ισραήλ: ακόμα ένα είδωλο της ακροδεξιάς προσκύνησε τους Εβραίους
ΤΟ ΠΑΖΛ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΠΟΛΣΟΝΑΡΟ, ΤΡΑΜΠ, ΟΡΜΠΑΝ, ΛΕΠΕΝ, ΚΟΥΡΤΖ, ΜΕΥ, ΠΕΤΡΥ, ΒΙΛΝΤΕΡΣ ..   ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ:

Το νέο ιερό τοτέμ της εν Ελλάδι ακροδεξιάς, ο Ματτέο Σαλβίνι, πιστός στα χνάρια του Τράμπ προσκύνησε κι αυτός με τη σειρά του τους Εβραίους δείχνοντας σε όλους (όσους δεν το έχουν καταλάβει ακόμα) ότι η ακροδεξιά θα αποτελεί πάντοτε δεκανίκι του συστήματος και του παγκόσμιου κεφαλαίου.
Σαλβίνι στο Ισραήλ: ακόμα ένα είδωλο της ακροδεξιάς προσκύνησε τους Εβραίους«Καλοσωρίζω έναν μεγάλο φίλο του Ισραήλ» δήλωσε ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου.
Ο σκοπός της συνάντησης, σύμφωνα με τον Σαλβίνι, ήταν η συνεργασία με το Ισραήλ ενάντια στην τρομοκρατία (!), η σύναψη εμπορικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών, καθώς και η αναστροφή του αντισημιτισμού στην Ευρώπη!
Σαλβίνι στο Ισραήλ: ακόμα ένα είδωλο της ακροδεξιάς προσκύνησε τους Εβραίους2«Όποιος θέλει ειρήνη, υποστηρίζει το δικαίωμα στην ύπαρξη και την ασφάλεια του κράτους του Ισραήλ! Βρέθηκα, μόλις, στα βόρεια σύνορα του Λιβάνου απ’ όπου οι ισλαμιστές τρομοκράτες της Χεζμπολάχ περνούν μέσα από τούνελ και οπλίζουν πυραύλους για να επιτεθούν στο προπύργιο της Δημοκρατίας στην περιοχή».
Το Ισραήλ, λοιπόν, σύμφωνα με τον μεγάλο εθνικιστή, φασίστα, ηγέτη και λυτρωτή Σαλβίνι είναι το λίκνο της Δημοκρατίας στην Μέση Ανατολή. Είναι το κράτος που πρέπει να επιβιώσει ενάντια στους κακούς Παλαιστίνιους και μαχητές της Χεζμπολάχ.
«Περιμένουμε από τον ΟΗΕ και την Ευρωπαϊκή Ένωση να ενεργήσουν προς αυτή την κατεύθυνση». 
Πιστός μέχρι και στους διεθνής καπιταλιστικούς φορείς που εξοντώνουν τα ευρωπαϊκά έθνη.
Σαλβίνι στο Ισραήλ: ακόμα ένα είδωλο της ακροδεξιάς προσκύνησε τους Εβραίους3Ο Σαλβίνι επισκέφθηκε και το μουσείο του Ολοκαυτώματος όπου έκανε το καθιερωμένο προσκύνημα και προσευχήθηκε, όπως έγραψε, για τα θύματα της παγκόσμιας ισλαμικής τρομοκρατίας στην «Άγια Γη» της Ιερουσαλήμ, όπως την χαρακτήρησε.
«Η δέσμευση μου ως άντρα και υπουργού είναι και θα είναι να βρούμε τους τρομοκράτες, να τους σταματήσουμε, να τους εξαφανίσουμε από την Ευρώπη και ολόκληρο τον κόσμο, με όλα τα απαραίτητα νόμιμα μέσα».
Σαλβίνι στο Ισραήλ: ακόμα ένα είδωλο της ακροδεξιάς προσκύνησε τους Εβραίους4Είναι καιρός να καταλάβουν άπαντες ότι τα ακροδεξιά καθωσπρέπει, λαϊκίστικα μια πολιτικά ορθά κόμματα όπως η Λέγκα του Βορρά ή το Εθνικό Μέτωπο της Λεπέν δεν αποτελούν λύση, καθώς είναι δημιουργήματα του ίδιου του παγκόσμιου σιωνιστικού κατεστημένου.
Σαλβίνι στο Ισραήλ: ακόμα ένα είδωλο της ακροδεξιάς προσκύνησε τους Εβραίους9
Shalom ακροδεξιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters