Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Πάρτα στη μάπα Μουζάλα … Επικεφαλής ΜΚΟ δασκαλεύει λαθρομετανάστες πως να κλαίνε για να τους λυπηθούν οι ….(Ηλίθιοι Έλληνες Φρουροί video)


H Διευθύντρια μιας ΜΚΟ καταγράφηκε σε βίντεο να εξηγεί πώς συμβούλευε πρόσφυγες και λαθρομετανάστες να υποκρίνονται κατά τη διαδικασία ελέγχου ώστε να περνούν τα σύνορα της Ελλάδας ..
Κάνοντας τους Συνοριοφύλακες να τους λυπηθούν

Η Απόδειξη οτι οι ΜΚΟ στην Ελλάδα δρούσαν μεθοδευμένα εναντίον της Χώρας την ώρα που ο Μουζάλας και τα παρτάλια του Υπουργείου του τους χρηματοδοτούσαν



Υψηλόβαθμο στέλεχος μιας ΜΚΟ που βοήθησε πάνω από 15.000 πρόσφυγες και λαθρομετανάστες να φτάσουν στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, εμφανίζεται να παραδέχεται ότι εκπαίδευε συστηματικά αιτούντες άσυλο να περνούν τη διαδικασία ελέγχου υποδυόμενοι ότι έχουν υποστεί διώξεις.

Ο Μουζάλας και οι Παρατρεχάμενοι τα κατάπιναν αμάσητα
Η Ariel Ricker, εκτελεστική διευθύντρια της ΜΚΟ Advocates Abroad, η οποία παρέχει νομική βοήθεια σε πρόσφυγες και μετανάστες, καταγράφεται σε βίντεο — ντοκουμέντο να συζητά ανοιχτά πώς τους διδάσκει να ψεύδονται μπροστά σε συνοριοφύλακες.


Το βίντεο δημοσίευσε η ακτιβίστρια  και συγγραφέας, Lauren Southern, και θα συμπεριληφθεί σε ένα νέο ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει για την προσφυγική κρίση στην Ευρώπη.


Στο βίντεο, η Ricker ακούγεται να περιγράφει ότι η οργάνωση παρέχει εκπαιδευτικές συναντήσεις για μετανάστες που προσπαθούν να περάσουν στην Ευρώπη, στο πλαίσιο των οποίων διδάσκονται πώς να φέρονται στις συνεντεύξεις με τους υπευθύνους στα σύνορα.


«Τους λέω ότι είναι ηθοποιία, όλο αυτό είναι ηθοποιία… γι’ αυτούς ώστε να περάσουν, πρέπει να υποδυθούν τον ρόλο τους στο θέατρο», ακούγεται να λέει.



Η ίδια ακούγεται να αποκαλεί το  Ελληνικό προσωπικό και της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ως «εντελώς ηλίθιους» (f…ing stupid) και να περιγράφει τη διαδικασία που η οργάνωση ανέπτυξε για να τους εκμεταλλεύεται στη διαδικασία ελέγχου (screening).


Μια μέθοδος που διδάσκει σε λαθρομετανάστες είναι να εκμεταλλεύονται τη χριστιανική συμπόνοια στην Ελλάδα όπου η Ορθόδοξη Χριστιανική Εκκλησία είναι η κυρίαρχη, με το πρόσχημα ότι διώχθηκαν επειδή ήταν Χριστιανοί. Περιγράφει, μάλιστα, να τους λέει πώς να προσεύχονται κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, καθώς κάτι τέτοιο φανερώνει «τιμιότητα».





https://veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters