Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Η ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ

Φιλέας Πετρίδης

-Πριν ανακινησουμε το θεμα Θρησκεια και τα οσα νεοτερα μας εφεραν οι ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ φωστηρες συγγραφης βιβλιων ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗΣ των ηδη υπαρχοντων αλλοιωμενων θρησκευτικων,καλο ειναι να γνωρισουμε την ΙΣΤΟΡΙΑ.
-Εκει μεσα υπαρχουν ολα και το αδιανοητο για ολους μας ειναι οτι.... ΟΣΑ ΨΕΥΔΗ υπηρξαν στα μεχρι τωρα Θρησκευτικα της Ορθης [τυφλης κατ'εμε] πιστης στην χωρα μας,ΟΥΔΕΙΣ εκ των Ελληνων δεν ειχε ΨΑΞΕΙ να βρει στο κατα ποσον αντιστοιχουν με αυτα της Ελληνικης Ιστοριας μας.

-ΕΤΣΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ [???] ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ .... ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ στο οποιο επικεφαλης ειναι ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Κ.Ι.Σ... ναι
καλα διαβαζετε,ξεκαθαρα σας το λεω ολα ειναι για τα σκουπιδια οπως και ολοι αυτοι,αλλα ΑΚΟΜΗ δεν καταλαβατε Ελληναρες μου οτι ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ ???

-Θρησκεια ... οτι μεχρι τωρα ηξερες ηταν και αυτα μια ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΜΕΝΗ ΑΠΑΤΗ ... περιεργως η πλειοψηφια των Χριστιανων ΟΥΔΕΠΟΤΕ εφερε αντιρρησεις πανω σε ολα αυτα, αφου το σπαθι κρεμοταν επι αιωνες πανω απο τα κεφαλια μας σφαζοντας οσους ειχαν των Εθνικων την λατρεια ..... και ο θεος των εβραιων μαζι με τους διαχρονικους πρακτορες-κηφηνες του, μας ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ με το στανιο .....για να μας σωσει, απο τι ??? 

Κανείς μας δεν καταλαβε, ουτε και σημερα μετα τοσους αιωνες ΣΩΤΗΡΙΑ δεν εχει υπαρξει, 
ΑΠΕΤΥΧΑΝ και ο Πατηρ και ο Υιος να καλυτερεψουν τον κοσμο μας, γιαυτο καιρος ειναι να τους στειλουμε απο εκει που ηρθαν......

-Η Ελληνικη Ιστορια δεν ξεκινα απο την γεννηση του Χριστου, αλλα μας παει πισω χιλαδες χρονια και ευτυχως υπαρχει ακομη αλωβητη,παρα τις διαφορες .... εμβολιμες διαστρεβλωσεις της,στεκεται στητη και αγερωχη στον χρονο, περιμενοντας τους Ελληνες απογονους των Ολυμπιων Θεικων Οντων των Αστρων να την μελετησουν βημα βημα και να την φερουν και παλι στο φως.

-Ηδη εχω αναρτησει το ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ Μερος Ε' !!! για οσους δεν ειδαν,δεν ακουσαν, δεν εμαθαν !!!

Υ.Γ - Κρατηστε τα ονοματα.... θα χρειαστουν στην συνεχεια !!!

----------===============----------

Διόνιος: ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Κ.Ι.Σ. ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΙΑΣ;;;;;;;;;; 
ΓΙΑ ΑΝΑΡΩΤΙΘΗΤΕ......  ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ..... ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;;;;;;;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!


Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο





Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters