Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

ΠΩΣ ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ....

ΟΙ  ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΕΝΟΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΥ  ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ (ΤΡΙΤΟΥ) ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΥΡΑ ,  ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ  ''ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ'' ΤΩΝ ''ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ''....

ΕΝΑΣ  ΑΔΙΑΚΟΠΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗΣ  ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ  ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΩΝ ''ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ''.....

ΟΡΓΑΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ  ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ .....

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ  ΕXPRESS :



Παγκόσμιος Πόλεμος 3: Η Κίνα θέλει να αναπτύξει το στρατιωτικό της οπλοστάσιο με πυρηνικά υποβρύχια...


Η ΚΙΝΑ προσπαθεί να επεκτείνει το στρατιωτικό της οπλοστάσιο με πυρηνικά οπλισμένα υποβρύχια λόγω των φόβων ότι το σημερινό τους απόθεμα είναι πολύ μικρό.

Μια νέα έκθεση του Κέντρου Παγκόσμιας Πολιτικής Carnegie-Tsinghua αναφέρει ότι η Κίνα ανησυχεί ότι το σημερινό της οπλοστάσιο δεν επαρκεί για την αντιμετώπιση απειλών από άλλες χώρες.

Σύμφωνα με τον κ. Tong Zhao, έναν από τους κύριους λόγους για τους οποίους η Κίνα προσπαθεί να αποκτήσει πυρηνικά υποβρύχια, είναι να έχουν "όλο και καλύτερα πυρηνικά όπλα για να δείξουν ότι θα μπορούσαν να χτυπήσουν πίσω εάν τους  επιτεθούν".

Ο κ. Zhao δήλωσε: '' Ο φόβος τους οφείλεται κυρίως σε νέες προκλήσεις από τις αναδυόμενες μη πυρηνικές τεχνολογίες, όπως η πυραυλική άμυνα και τα συμβατικά όπλα  ακριβείας.

Οι κινεζικοί εμπειρογνώμονες ανησυχούν ότι τα συμβατικά όπλα άλλων χωρών είναι αρκετά εξελιγμένα ώστε να θέσουν σε κίνδυνο τα κινεζικά πυρηνικά όπλα, αν η άλλη χώρα χτύπησε πρώτα''.

Οι ανησυχίες του Πεκίνου φαίνεται να έρχονται αφού οι Αμερικανοί ερευνητές διαπίστωσαν ότι οι ΗΠΑ θα μπορούσαν εύκολα να νικήσουν την Κίνα ή τη Ρωσία εάν αποφάσισαν.

Ο κ. Zhao πρόσθεσε: "Υπό το πρίσμα της έρευνας αυτής, το Πεκίνο είναι όλο και περισσότερο ανήσυχο και επιθυμεί να καταστήσει τις πυρηνικές του δυνάμεις πιο ισχυρές, πιο ποικίλες και πιο υψηλής τεχνολογίας".

Επί του παρόντος δεν είναι σαφές πόσα πυρηνικά υποβρύχια αναζητεί  η Κίνα, αλλά η χαμηλότερη παραδοχή είναι τέσσερα.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι αν κάποιο  αναπτυχθεί, τα  άλλα τρία θα μπορούσαν να λάβουν συντήρηση.

Επί του παρόντος, η Κίνα διαθέτει περίπου 186 πυρηνικές κεφαλές, αλλά η δημιουργία πυρηνικού υποβρυχίου θα απαιτούσε νέους πυραύλους.

Ο κ. Zhao εξήγησε: "Αυτό συμβαίνει επειδή οι χερσαίοι πυραύλοι εξακολουθούν να αποτελούν τη σημαντικότερη συνιστώσα του πυρηνικού αποτρεπτικού μέσου της Κίνας.
Ακόμη και αν η Κίνα χρησιμοποιεί τον ίδιο τύπο κεφαλών για τους πυραύλους που εκτοξεύονται  από το υποβρύχιο, δεν μπορεί να διακινδυνεύσει να υπονομεύσει το χερσαίο αποτρεπτικό της, μετακινώντας πάρα πολλά από αυτά τα πολεμικά σε σκάφη στη θάλασσα".

Η έκθεση του κέντρου απελευθερώθηκε την ίδια μέρα που ο Αμερικανός πρόεδρος Donald Trump δήλωσε ότι οι ΗΠΑ θα δημιουργήσουν το δικό τους πυρηνικό οπλοστάσιο.

Είπε: "Έχουμε περισσότερα χρήματα από οποιονδήποτε άλλο, μακράν. Θα το φτιάξουμε".







     D.Trump                   Tong Zhao         


Αυτή η δήλωση ήρθε όταν οι ΗΠΑ κατηγόρησαν τη Ρωσία ότι παραβίασαν τη Συνθήκη για τις πυρηνικές δυνάμεις μεσαίας εμβέλειας, αν και η Ρωσία το αρνείται αυτό.

Ο Trump είπε: "Είναι απειλή για όποιον θέλετε
Και περιλαμβάνει την Κίνα, και περιλαμβάνει τη Ρωσία, και περιλαμβάνει όλους όσους θέλουν να παίξουν σε αυτό το παιχνίδι, δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό''.

Η Κίνα διαθέτει περίπου 280 πυρηνικές κεφαλές, σημαντικά λιγότερες

από τις ΗΠΑ που έχουν 6.450

και της Ρωσίας 6.850.

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΕΔΩ : 
https://www.express.co.uk/news/world



ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ :

Παγκόσμιος πόλεμος 3 συναγερμός: οι ΗΠΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΎΝ  κούρσα εξοπλισμών,
διακινδυνεύοντας τον πυρηνικό πόλεμο, προειδοποιεί πρώην σοβιετικός επικεφαλής...



 Οι Ηνωμένες Πολιτείες αύξησαν τον κίνδυνο πυρηνικού πολέμου και


σηματοδότησαν την έναρξη μιας νέας κούρσας εξοπλισμών, ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ προειδοποίησε ότι οι εντάσεις μεταξύ Ανατολής και Δύσης αυξάνονται.

Ο κ. Γκορμπατσόφ, ο τελευταίος σοβιετικός ηγέτης ( ? ), έχει καταγγείλει την απόφαση των ΗΠΑ να αφήσουν μια συνθήκη ελέγχου των όπλων που βοήθησε στο τέλος του Ψυχρού Πολέμου.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Donald Trump, την περασμένη εβδομάδα, δήλωσε ότι η Ουάσινγκτον σκοπεύει να εγκαταλείψει τη συνθήκη πυρηνικών δυνάμεων μεσαίας εμβέλειας (INF).

Ο κ. Γκορμπατσόφ και ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ Ρόναλντ Ρέιγκαν υπέγραψαν το σύμφωνο για την εξάλειψη όλων των πυρηνικών και συμβατικών πυραύλων μικρής και μεσαίας εμβέλειας που κατείχαν και οι δύο χώρες στην Ευρώπη το 1987.

Ωστόσο, η ανακοίνωση του κ. Trump για την απόσυρση της Συνθήκης χαρακτηρίστηκε ως «σοβαρή απειλή για την ειρήνη» από τον κ. Γκορμπατσόφ.

Γράφοντας σε μια στήλη για τους New York Times, ο κύριος Γκορμπατσόφ έγραψε: 

«Με ρωτούν αν αισθάνομαι πικρά βλέποντας την κατάρρευση αυτού που προσπάθησα τόσο σκληρά για να επιτύχω.
Αλλά αυτό δεν είναι προσωπικό θέμα. 
Πολλά περισσότεροι διακυβεύονται.
Έχει ανακοινωθεί νέα κούρσα εξοπλισμών".

Οι Αμερικανοί τοποθετούσαν πυρηνικούς πυραύλους στη Δυτική Ευρώπη τη δεκαετία του 1980 - προκαλώντας μαζικές διαμαρτυρίες.

Τώρα, μερικοί σύμμαχοι των ΗΠΑ φοβούνται ότι η Ουάσινγκτον θα μπορούσε να αναπτύξει μια νέα γενιά πυραύλων στην Ευρώπη, με τη Ρωσία να κάνει το ίδιο και με το απόκρυφο του Καλίνινγκραντ, μετατρέποντας εκ νέου την ήπειρο σε πιθανό πυρηνικό πεδίο μάχης.

Αν οι ΗΠΑ συμφώνησαν να αποχωρήσουν από τη συνθήκη, ο κ. Γκορμπατσόφ δήλωσε ότι ελπίζει ότι οι σύμμαχοι των ΗΠΑ θα αρνούνταν να γίνουν εκτοξευτές για αμερικανικούς πυραύλους, για τους οποίους ο κ. Trump μίλησε για την ανάπτυξη.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε ότι η Ρωσία θα αναγκαστεί να στοχεύσει σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα που συμφώνησε να φιλοξενήσει αμερικανικούς πυραύλους

Ο κ. Γκορμπατσόφ, 87 ετών, δήλωσε ότι οποιαδήποτε διαφωνία σχετικά με τη συμμόρφωση θα μπορούσε να επιλυθεί εάν υπήρχε επαρκής πολιτική βούληση.
( πράγμα που σημαίνει πως δεν υπάρχει ??? )

Ωστόσο, ήταν σαφές ότι ο στόχος του κ. Trump ήταν να απελευθερώσει τις ΗΠΑ από παγκόσμιους περιορισμούς, είπε, κατηγορώντας την Ουάσινγκτον ότι καταστρέφει το "σύστημα διεθνών συνθηκών και συμφωνιών" που στήριξαν την ειρήνη και την ασφάλεια μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ο κ. Γκορμπατσόφ έγραψε: "Ωστόσο, είμαι πεπεισμένος ότι αυτοί που ελπίζουν να επωφεληθούν από ένα παγκόσμιο ελεύθερο για όλους, είναι βαθιά λανθασμένοι.
Δεν θα υπάρξει νικητής σε έναν « πόλεμο όλων - εναντίον όλων »- ειδικά αν τελειώσει σε πυρηνικό πόλεμο.
Και αυτή είναι μια πιθανότητα που δεν μπορεί να αποκλειστεί. Ένας αμείλικτος αγώνας των εξοπλισμών, οι διεθνείς εντάσεις, η εχθρότητα και η καθολική δυσπιστία θα αυξήσουν μόνο τον κίνδυνο. "

Η Ουάσινγκτον έχει κατηγορήσει τη φερόμενη παραβίαση του συμφώνου της Ρωσίας ως λόγο για να εγκαταλείψει τη συνθήκη - ένας ισχυρισμός που αρνείται η Ρωσία.


Και η  Μόσχα κατηγόρησε τώρα τις ΗΠΑ ότι έσπασαν το σύμφωνο.

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΕΔΩ : 

https://www.express.co.uk/news/world


ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ???

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΔΡΙΚΕΛΑ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΚΛΑΜΠ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΤΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΕ ΣΤΑΡΤΟΠΕΔΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ....

ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ....ΣΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ....ΠΑΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟ...''ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ''.....

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ? Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.....

AYTO ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΥΝΗΓΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΗ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ  ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ 



https://athanasntomp.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters