Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Έρευνα: Τα ελληνικά ΜΜΕ είναι και επίσημα τα πιο αναξιόπιστα του πλανήτη


Άλλη μια διεθνής διάκριση για τα ελληνικά, συστημικά ΜΜΕ, καθώς σε έρευνα την οποία διενέργησε τον προηγούμενο Ιανουάριο το κέντρο ερευνών Phew η Ελλάδα καταλαμβάνει την τελευταία θέση ανάμεσα σε 38 χώρες από διάφορες γεωγραφικές περιοχές.
Το αποτέλεσμα της παγκόσμιας έρευνας εικονοποίησε χθες, ο γραφίστας JoDi με σχετικό γράφημα.
Έρευνα: Τα ελληνικά ΜΜΕ είναι και επίσημα τα πιο αναξιόπιστα του πλανήτη - Εικόνα 2

Η γραφιστική απεικόνιση της έρευνας από τον JoDi
Ειδικότερα, η παγκόσμια έρευνα του Κέντρου Pew, μελετά θέματα που αφορούν στην κάλυψη των ειδήσεων από τα ΜΜΕ, παγκοσμίως.

Οι κατηγορίες της έρευνας είναι τέσσερις και αφορούν σε: αμεροληψία, κάλυψη μεγάλων ειδήσεων, κάλυψη ειδήσεων για ηγέτες και κυβερνητικούς αξιωματούχους, εγκυρότητα στην είδηση.

Για την Ελλάδα, η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση διεθνώς, μόνο το 18% των πολιτών, θεωρεί ότι τα πολιτικά θέματα μεταφέρονται με δίκαιο τρόπο. Το 25% (1 στους 4) συμφωνεί με τον τρόπο που καλύπτονται ζητήματα που αφορούν σε κυβερνητικούς αξιωματούχους, ενώ έγκυρες θεωρεί τις ειδήσεις που παίρνει μόνο το 22%.

Σε ό,τι αφορά στην κάλυψη μεγάλων γεγονότων, αυτό το ποσοστό ανεβαίνει στο 42%, με 4 στους 10 Έλληνες να θεωρούν πως τα γεγονότα αυτά καλύπτονται με επάρκεια.

Οι ΗΠΑ βρίσκονται επίσης χαμηλά, με την εμπιστοσύνη να κυμαίνεται μεταξύ 47% και 61%. Ενώ στην τελευταία πεντάδα της κατάταξης, πάνω από την Ελλάδα, βρίσκονται: Πολωνία, Χιλή, Κολομβία και Νότια Κορέα.

Πηγή

https://www.newside.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters