Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Τις συνθήκες εκτέλεσης περιγράφει γιατρός φίλος του Κ. Κατσίφα: «Του δόθηκε η χαριστική βολή, εξ επαφής» ΒΙΝΤΕΟ


Τις συνθήκες εκτέλεσης περιγράφει γιατρός φίλος του Κ. Κατσίφα: «Του δόθηκε η χαριστική βολή, εξ επαφής»
Tις συνθήκες θανάτου του Κώστα Κατσίφα όπως αυτές διαπιστώθηκαν στο σημείο όπου εντοπίστηκε η σωρός του περιέγραψε ο γιατρός και φίλος του Π. Πάπιστας, μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Βορειοηπειρωτικού Αγώνα, μιλώντας στον ANT1. 
«Πάνω στο βουνό βρήκαμε τον τρόπο με τον οποίο εκτελέστηκε -γιατί περί εκτελέσεως πρόκειται.

Αφού τραυματίστηκε βαριά, θα πρέπει να σβαρνίστηκε για 70 με 80 μέτρα πάνω στο χώμα, γιατί φαίνονται τα ίχνη από αίμα σε διάφορες πέτρες και, όπως μετέδωσαν τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης, λίγο πριν εκτελεστεί, και φώναξε ''ζήτω η Ελλάς, ζήτω ο ελληνισμός'', κάπου εκεί εκτελέστηκε κιόλας. 
Του δόθηκε η χαριστική βολή, εξ επαφής μάλλον» δήλωσε ο γιατρός.

Τόνισε ότι ο 35χρονος δεν είχε τίποτα ψυχικά, ήταν απολύτως ισορροπημένος. 
«Το μόνο, ας το πούμε έτσι, σε παρένθεση, είχε τρέλα για τα εθνικά θέματα. Συνεργαστήκαμε μαζί και στα συλλαλητήρια της Μακεδονίας και τα λοιπά. Παντού ήταν πρώτος για να τρέχει για θέματα εθνικά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενες στις μέρες που προηγήθηκαν, ο κ Πάπιστας έκανε λόγο για μία τεταμένη κατάσταση μεταξύ της ελληνικής μειονότητας και κυρίως του Κατσίφα και της αλβανικής αστυνομίας. 

«Αυτό το παιδί ήταν η ψυχή της οργάνωσης» τόνισε λέγοντας πως και μέρες πριν, όταν είχε αρχίσει ο σημαιοστολισμός, οι Αλβανοί αστυνομικοί του έλεγαν «όποια σημαία και να σηκώσεις, εμείς θα την κατεβάσουμε».



--------===============--------

ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΦΑ ;;;;

Το παρακάτω βίντεο το έχει δώσει στη δημοσιότητα η Αλβανική αστυνομία στα Αλβανικά ΜΜΕ.
Δείχνει μόνο τον Κατσίφα με ένα όπλο στο χέρι και μέχρι εκεί.
Από το βίντεο δεν φαίνεται να πυροβολεί αυτός αλλά ακούγονται παντού πυροβολισμοί από μακριά.
Ως σελίδα κρίνουμε πως το συγκεκριμένο βίντεο που παίζουν και όλα τα Ελληνικά ΜΜΕ είναι μεν ντοκουμέντο αλλά είναι και μια προσπάθεια της Αλβανικής κυβέρνησης να ρίξει όλη την ευθύνη στον Έλληνα.
Σε αυτή την προσπάθεια βοηθούν και τα Ελληνικά ΜΜΕ στην προσπάθειά τους να μεταδώσουν ένα βίντεο ντοκουμέντο...

Επίσης υπάρχουν ορισμένα ερωτηματικά.

1) Είναι αληθινό το βίντεο και ποιός πρόλαβε να το τραβήξει μέσα από το καφενείο ?

2) Είναι τωρινό το βίντεο ή παλαιότερο.
Αυτό έχει να κάνει και με το αν είναι ή δεν είναι αυτός ο Κατσίφας που φαίνεται στο βίντεο.

Πολλά τα ερωτήματα.

Η οικογένεια του Έλληνα αρνείται να παραλάβει το σώμα του Κατσίφα προς ταφή αν δεν γίνει νεκροψία-νεκροτομή από Έλληνα ιατροδικαστή το οποίο αρνούνται οι Αλβανοί.
Αυτά γίνονται μόνο στην Βόρεια Κορέα και στη Βενεζουέλα.
Τα ανδρείκελα που κυβερνούν την χώρα αντί να προστατεύσουν την Ελληνική ΕΘΝΙΚΗ μειονότητα από την τρομοκρατία που ασκούν πάνω της οι ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ προσπαθούν μέσω της αστυνομίας και των ΜΜΕ να ΞΕΦΤΙΛΙΣΟΥΝ τον Έλληνα διοχετεύοντας στα ΜΜΕ κατηγορίες εις βάρος του από το παρελθόν τις οποίες κανείς από τους πολίτες που διαβάζουν τα ΜΜΕ δεν έχει την δυνατότητα να επαληθεύσει.
Επίσης το οτιδήποτε έκανε ή δεν έκανε ο Κατσίφας στο παρελθόν δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την εκτέλεσή του από τους ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ.
Η αστυνομία τα διοχετεύει στη δημοσιότητα για να τον ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ στα μάτια του κόσμου για να πέσει η εκτέλεση στα μαλακά.
Σύντομα η κυβέρνηση των ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ θα λάβει το μήνυμα που της αξίζει.





https://www.thepressroom.gr/

https://greeknation.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters