Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ ΑΝΟΙΞΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ…..


Πόσο δύσκολο είναι το επάγγελμα σου, Δημοσιογράφε!
Που βασικά πρόκειται για λειτούργημα κι όχι επάγγελμα, μιας και δημοσιογραφείς, δηλαδή «γράφεις δημόσια» κι αυτό μεγαλώνει την ευθύνη που έχεις απέναντι στο κοινό που σε παρακολουθεί.

Η δύναμη σου είναι τεράστια κι αυτό το γνωρίζεις καλά, μιας και ανήκεις πλέον στην τέταρτη εξουσία.


Ξέρεις πως μέσα από τα άρθρα σου διαμορφώνεις συνειδήσεις ή τις αφυπνίζεις, μπορείς να ξεσκεπάσεις αδικίες και σκάνδαλα, προστατεύοντας έτσι την αλήθεια και το δίκαιο.

Άλλωστε αυτός είναι ο ρόλος σου, να είσαι αντικειμενικός και να παρουσιάζεις τα γεγονότα με το αληθινό τους πρόσωπο.

Αυτό προϋποθέτει να είσαι μια δυνατή και οργανωμένη προσωπικότητα, με αξίες, ένας υπομονετικός και επίμονος άνθρωπος, μαχητικός και τολμηρός,ώστε μπροστά στο όνομα της αλήθειας να μην υποκύψεις σε κανέναν εκβιασμό και απειλή, αλλά ούτε και στη θέα του χρήματος.

Ο τομέας της δημοσιογραφίας μαστίζεται από ανεργία που φτάνει σε ποσοστό εως και 60%.

Νέες ιδιωτικές σχολές δημοσιογραφίας έχουν ιδρυθεί από μεγάλα κανάλια, δηλαδή από αυτούς που πληρώνουν και ελέγχουν ποια είδηση θα βγει στον αέρα και με ποιον τρόπο θα ειπωθεί ώστε να εξυπηρετηθούν συγκεκριμένα συμφέροντα, οι οποίες σχολές διδάσκουν στους νέους εκκολαπτόμενους δημοσιογράφους, όλες τις επιτυχημένες τεχνικές και τα εμπορικά εργαλεία, για σίγουρη επιτυχία δίνοντας μάλιστα κι ευκαιρίες στον σπουδαστή για άμεση επαγγελματική αποκατάσταση….

Κι αναρωτιέμαι… ΠΟΙΟ ΕΙΔΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΟΛΗ ΕΝΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ;;; Με όποιον δάσκαλο θα κάτσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις… κι εδώ οι δάσκαλοι είναι οι μεγαλοδημοσιογράφοι που έχουν εμπειρία στην εξαπάτηση και την πώληση ψευδών ειδήσεων…. Που είναι οι καλύτεροι στην δημιουργία της πολιτικής του φόβου και οι καλύτεροι στην εξυπηρέτηση συμφερόντων αυτών που τους πληρώνει και καλύτερα….Ίσως το σλόγκαν θα έπρεπε να είναι…ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕ ΚΙ ΕΣΥ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ….

Δεν αρκούνται μόνο  στο να πλασάρουν ψεύτικες ειδήσεις αλλά προνοούν κι επενδύουν και στη μελλοντική γενιά δημοσιογράφων  ώστε εκείνοι να γίνουν ακόμα πιο σπουδαίοι στην χειραγώγηση συνειδήσεων και στην υποταγή ανθρώπινων ψυχών και δημιουργία δούλων….

Οι προκλήσεις για σένα λοιπόν, είναι πολλές.

Θα πουλήσεις τη συνείδηση σου στο όνομα του κέρδους ή της διασημότητας, αλλοιώνοντας τις πληροφορίες;;;

Θα γίνεις φερέφωνο εξουσιών και συμφερόντων, πλασάροντας ψέμα και προκαλώντας αδικίες με τις ψεύτικες , στημένες ειδήσεις σου;;;

Θα προδώσεις τους ανθρώπους που σε εμπιστεύονται και περιμένουν από εσένα να ακούσουν τα πραγματικά γεγονότα ή θα τους υποτάξεις στην πολιτική του φόβου,που πολλοί συνάδελφοι σου καλλιεργούν μέσω των ΜΜΕ;;;

Πόσο εύκολο είναι για σένα να αρνηθείς τη δελεαστική πρόταση του μεγαλοκαναλάρχη, η του εκδότη,ή όποιον πληρώνει αυτούς, ο οποίος έχοντας χρήμα και δύναμη,μπορεί να σε πληρώσει καλά,αρκεί να βγάλεις με πειστικότητα την είδηση που αυτός θέλει να περάσει στον κόσμο;;;

Πάντα αναρωτιόμουν…πώς γίνεται και από όλα τα μεγάλα κανάλια της τηλεόρασης,τα οποία φαίνεται να είναι ανταγωνιστικά μεταξύ τους, οι παρουσιαστές των ειδήσεων να ανακοινώνουν ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, με τα ίδια σχεδόν λόγια,λες και το κάθε κανάλι δεν έχει δικούς του δημοσιογράφους να κάνουν την δική τους έρευνα… ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ  ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ….ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ….

ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΙ ΦΕΡΕΓΓΥΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΨΗ….

Άραγε…αν κάνεις την προσωπική σου έρευνα και βρεις στοιχεία που είναι αντίθετα με τα συμφέροντα αυτού που σε πληρώνει, για να παρουσιάζεις εννοείται την αλήθεια στο κοινό,ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ;;;;  Σίγουρα δεν θα σου επιτραπεί να πεις τα γεγονότα όπως είναι και θα απειληθεί η δουλειά σου ίσως ακόμη και η ίδια η ζωή σου αν φανερώσεις την πραγματικότητα ακόμη κι εκτός του συγκεκριμένου καναλιού, σε κάποιο άλλο μέσο ενημέρωσης, blog η site.

Θέλει δύναμη ψυχής ,δημοσιογράφε μου, να μην πουλήσεις την ψυχή σου και την συνείδηση σου για ένα κομμάτι ψωμί και να μην εξαγοραστείς….

Θέλει δύναμη ψυχής,  να μην πουλήσεις το κοινό σου και να μην το παραδώσεις στην παραπληροφόρηση και στο ψέμα,


 
καταδικάζοντας ολόκληρη κοινωνία να ζει σ’ένα αντιαξιακό περιβάλλον.

Όπως χρόνια τώρα κάνεις με την Ελλήνων Συνέλευσις

Έκανες βούκινο τη σύλληψη του Αρτέμη Σώρρα, του «μεγαλοαπατεώνα» όπως επιμένεις ξανά και ξανά να τον χαρακτηρίζεις, επηρεάζοντας έτσι τη διαμόρφωση της κοινής γνώμης.


Όμως για το Απολογητικό του Υπόμνημα που φτάνει τις 300 σελίδες, δεν ανάφερες τίποτα. Για την Απολογία που καταρρίπτει κάθε κατηγορία και φέρνει στο φως τόσες αλήθειες, δεν είπες τίποτα.


Ξαφνικά έχασες τη φωνή σου, ξέχασες το ρόλο σου, λες κι έπεσες σε βαθύ ύπνο.

Στάλθηκε η  Απολογία σε όλα τα Μ.Μ.Ε., εφημερίδες, ραδιόφωνα, τηλεοπτικά κανάλια…Όλοι σας γνωρίζατε…Όλοι σας ενημερωθήκατε.

Ζητήσαμε να μας καλέσετε να μιλήσουμε γι’ αυτό ,αλλά η αδιαφορία σας ήταν πρωτόγνωρη…ενώ είχατε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε μια καλή έρευνα και να αναδείξετε την αλήθεια καθώς και την αδικία να κρατείται προσωρινά, ένας άνθρωπος χωρίς καμιά βεβαιωμένη κατηγορία.


 
Μήνες τώρα η Ελλήνων Συνέλευσις βρίσκεται στους δρόμους φωνάζοντας με ντουντούκες για το άδικο και μοιράζοντας ενημερωτικά φυλλάδια…

Μα εσείς δεν σταθήκατε ποτέ σ’αυτό το γεγονός που λαμβάνει καθημερινά χώρα  σε  ολόκληρη την Ελλάδα και δεν νοιαστήκατε για όσα λέμε …

Δεν κάνατε καμία σοβαρή και αντικειμενική έρευνα, πάνω στα στοιχεία που με αποδείξεις παρουσιάζουμε κι ούτε καν μπήκατε στον κόπο να ψάξετε για το δημόσιο χρέος,που αφορά κι εσάς ως πολίτες αυτής της χώρας. Αν τελικά χρωστάμε, πόσα χρωστάμε και σε ποιον τα χρωστάμε. Ούτε κάνατε, όπως οφείλατε να κάνετε, δημοσιογραφική έρευνα για τα χρήματα που μας δανείζουν οι Ευρωπαίοι Τραπεζίτες και  ποιος είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης των χρημάτων αυτών. 

Ξέρετε όμως να σχολιάζετε δημόσια και να λέτε: «πως  δανείζουν  τα δικά τους λεφτά οι «εργατικοί» Ευρωπαίοι, σ’εμάς τους «ακαμάτες» Έλληνες…», λες και μιλάτε για κάποιον άλλον λαό, λες κι εσείς δεν ανήκετε στο γένος των Ελλήνων και δεν σας θίγει το σχόλιο σας…

Πόσο φανερό είναι πως σας απαγόρευσαν να προβάλλετε την Ελλήνων Συνέλευσις με θετικό τρόπο κι αν βρεθεί ανάμεσα σας δημοσιογράφος που θα τολμήσει να το κάνει και να πει αλήθειες…. τον χαρακτηρίζετε με μίσος » η ντροπή της δημοσιογραφίας», γιατί ΣΑΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ….ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΦΙΜΩΜΕΝΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΨΥΧΗΣ….


 
Δεν αναφερθήκατε ποτέ στα εκατοντάδες γραφεία μας που δέχτηκαν βανδαλισμούς και φθορές από καθεστωτικά τσιράκια…

Δημοσιογράφοι…το κουτί της Πανδώρας το ανοίξατε μόνοι σας, αφού με ελεύθερη βούληση ξεπουλήσατε τη συνείδηση σας. Για πόσα αργύρια άραγε;;;

Οι πολίτες όμως έχουν ήδη καταλάβει το πουλημένο παιχνίδι σας…

Σας κατέταξαν στην ίδια μοίρα με τους πολιτικούς και χάσατε την εμπιστοσύνη τους. Ψεύτες οι πρώτοι …ψεύτες και οι δεύτεροι.

Όλοι έχουν καταλάβει το ρόλο σας, αυτόν της προπαγάνδας και παραπληροφόρησης, της πλύσης εγκεφάλων με ναρκωτικά άχρηστα σκουπίδια πληροφοριών που κάνετε για την απόκρυψη της αλήθειας.

Οι περισσότεροι εντόπισαν πως εσείς δημιουργείτε την πολιτική του φόβου και τη φυλακή της ανθρώπινης ελευθερίας …

Και το γνωρίζετε καλά πως μετά τη συνειδητοποίηση, έρχεται η επανάσταση …


 
Ήδη πολλοί άνθρωποι έκλεισαν τις τηλεοράσεις τους για να μην σας ακούνε…αηδίασαν από τα ψέματα σας.

Δημοσιογράφοι…. Αναρωτιέμαι … Πόσα αγχολυτικά χάπια να παίρνετε κατά τη διάρκεια της ημέρας και πόσα ηρεμιστικά για να κοιμηθείτε τη νύχτα;;;

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ….ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΗΡΕΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΑ ΧΑΠΙΑ…ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!

ΑΠΛΩΣ ΠΡΑΞΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΡΙΣΤΗΚΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ … ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ… ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΙΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ… ΦΑΝΕΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΣΧΗΜΟ ΤΡΟΠΟ.

ΦΟΒΑΣΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ;;;;

ΠΟΙΟΥΣ;;;

ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ Η ΜΟΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΛΙΚΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΜΕ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΔΟΛΟ ;;;

ΜΗΠΩΣ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΣ;;;

ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ;;;

ΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΒΙΟ ΤΟΥΤΟ , ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΘΟ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ …

ΤΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ ΜΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ….

ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΑΛΗΘΙΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΣΕ ΑΓΚΑΛΙΑΣΟΥΝ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΑΓΓΙΞΟΥΝ…

ΑΝ ΕΣΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΣΕ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕ …ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΜΑΧΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ…

ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙΣ ΑΝΕΞΙΤΗΛΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ…

ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ…ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΩΣ  ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΑΣ…

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΡΑΝΙΚΟΥ

(ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)


https://www.e-synews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters