Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΝΤΡΟΠΗ. "ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟΙ" χειροκροτητές οι "αποθεωτές" του Αλέξη. Συριζαίϊκα κομματικά στελέχη που "τόπαιζαν" ...λαός.ΦΩΤΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για Είναι απίστευτοι! Έφεραν και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για να αποθεώσουν τον Τσίπρα στην Ιθάκη (ΕΙΚΟΝΕΣ) 
Φαίνεται πως ανάμεσα στο πλήθος -των 15-20 ατόμων- που αποθέωσε και αγκάλιασε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο νησί της Ιθάκης, όπου πήγε για να βγάλει διάγγελμα για την έξοδο από τα Μνημόνια, δεν ήταν μόνο οι τουρίστες, 
Αποτέλεσμα εικόνας για Είναι απίστευτοι! Έφεραν και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για να αποθεώσουν τον Τσίπρα στην Ιθάκη (ΕΙΚΟΝΕΣ)
αφού αποδεικνύεται πως ήταν ανάμεσά τους και κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, είτε πολιτευτές είτε βουλευτές, ή άλλα στελέχη που δεν είναι ευρέως γνωστά....

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αφενός η βουλευτής Κεφαλληνίας του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, που ήταν μέσα σε όλα τα πλάνα αποθέωσης του πρωθυπουργού, τον οποίο υποδέχθηκε φιλώντας τον, τον συνόδευσε στη βόλτα του στο νησί, αλλά και στη σύσκεψη στο δημαρχείο.
Ακόμη ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, που εμφανίστηκε στα πλάνα και τις φωτογραφίες να εκφράζει την αγάπη της για τον Αλέξη Τσίπρα, η Μαρία Αντύπα, η οποία κατέβηκε υποψήφια βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ στο νόμο Αχαΐας.
Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με όσα καταγράφονται από όσους βρέθηκαν στο νησί, οι φανατικοί υποστηρικτές του πρωθυπουργού ήταν επισκέπτες και όχι ντόπιοι, οι οποίοι μάλιστα αφίχθησαν αυθημερόν στην Ιθάκη για να χειροκροτήσουν τον πρωθυπουργό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters