Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

Στάχτες από το ηφαίστειο της Σαντορίνης βρέθηκαν στη Σμύρνη (βίντεο)

 
Στάχτες από τη λάβα του ηφαιστείου της Σαντορίνης ισχυρίζονται ότι βρήκαν Τούρκοι αρχαιολόγοι στα ερείπια της αρχαίας Σμύρνης, όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1, Μαρία Ζαχαράκη.

Κατά τη διάρκεια ανασκαφών σε αρχαίες κατοικίες στη Σμύρνη, βρέθηκαν στους τοίχους τους στάχτες που χρονολογούνται από την εποχή που εξερράγη το ηφαίστειο της Σαντορίνης, όπως ανακοίνωσε ο Τούρκος αρχαιολόγος, Τζουμχούρ Τανριβέρ.
Σύμφωνα με τον ίδιο, οι στάχτες μεταφέρθηκαν μέσω του ανέμου έως και 270 χιλιόμετρα μακριά από το νησί της Σαντορίνης, μέχρι την Σμύρνη.

Οι στάχτες προσκολλήθηκαν και εγκλωβίστηκαν μέσα στα τότε κτίσματα για να εντοπιστούν ξανά 3.600 χρόνια μετά από την καταστροφική έκρηξη του ηφαιστείου.

Σύμφωνα με τον Τούρκο αρχαιολόγο και τους συνεργάτες του, η ανακάλυψη αυτή θα δώσει πολλά νέα στοιχεία τόσο για το ηφαίστειο, όσο και για τις πρώτες ελληνικές πόλεις/δομές των Ελλήνων στο Αιγαίο. Για το πώς χτίζονταν τα σπίτια τότε, πώς ήταν η δομή μιας πόλης και από πότε οφείλει την ύπαρξή της η Σμύρνη.

Ο Τανριβέρ υποστηρίζει ότι οι στάχτες του ηφαιστείου εξαπλώθηκαν σε όλο το Αιγαίο και η εξέτασή τους ενδέχεται να αλλάξει όλη την ιστορία της Μεσογείου.




https://www.pentapostagma.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters