Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

Βήμα βήμα προχωράει το σχέδιο των ξενόδουλων - Πρώτα κράτος "Βόρεια Μακεδονία" και μετά "Ενιαία Ανεξάρτητη Μακεδονία"



Εσείς που δώσατε στον ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟ ΤΣΙΠΡΑ το δικαίωμα...

 ... ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015, ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ!

ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!


ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΘΑ ΧΡΕΩΘΕΙΤΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΙΣ ... ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ!




ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ;
<<Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΥΤΗ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ, ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΚΡΑΤΗ>> (ΣΤΑΛΙΝ).
ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΑΣ <<ΕΝΙΑΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ>>. ΤΟ Κ.Κ. ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΑΚΗΡΥΣΣΕΙ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗΣ ΜΕΧΡΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΠΑΛΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ.>>

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΙV ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΓΕΝΑΡΗΣ ΤΟΥ 1933


kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters