Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

Μπεκίρ Μποσντάγ: «Η ΜΙΤ απήγαγε 80 άτομα από 18 χώρες» - Ανησυχία στην Ελλάδα για τουρκικό «Κόνδορα»

Η απαγωγή στο Κόσοβο έξι ατόμων από την ΜΙΤ δεν ήταν η μοναδική δράση των τουρκικών υπηρεσιών καθώς πριν από λίγο ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Τουρκίας σε συνέντευξή του είπε πως οι Τούρκοι πράκτορες απήγαγαν ως τώρα 80 άτομα από 18 διαφορετικές χώρες!...
  Πρόσθεσε επίσης ο Μπεκίρ Μποσντάγ ότι οι επιχειρήσεις των Τούρκων πρακτόρων «στην αλλοδαπή» θα συνεχιστούν.  «Στόχος είναι οι γκιουλενιστές»   Στην Ελλάδα υπάρχει πλέον διάχυτη ανησυχία για τους 8 φυγάδες Τούρκους πραξικοπηματίες οι οποίοι βάση νόμου θα πρέπει να αποφυλακιστούν στις 8 Απριλίου διότι υπάρχει παρέλευση του 18μήνου  
Όσο κρατούνται στις φυλακές είναι ασφαλείς από την ΜΙΤ. Εκτός των φυλακών μπορούν να απαχθούν ή ακόμα και να δολοφονηθούν.  
Δικαιολογημένα ανησυχούν οι Αρχές καθώς μια τουρκική επιχείρηση στην Ελλάδα θα αποτελούσε σοβαρό πλήγμα για την εικόνα της χώρας.  
Η επιχείρηση των Τούρκων σε όλο τον κόσμο για ανεύρεση «γκιουλενιστών» θυμίζει ένα είδος τουρκικού «Κόνδωρα»  Για όσους δεν θυμούνται:  
Η επιχείρηση «Κόνδωρ» έλαβε χώρα στη δεκαετία του '70, με βάση αυτή την επιχείρηση, οι στρατιωτικές δικτατορίες εκείνης της εποχής αντάλλαζαν έγγραφα και αιχμαλώτους, καθιερώνοντας μια στενή συνεργασία μεταξύ των μυστικών τους υπηρεσιών που τους επέτρεπε ακόμα και να σχεδιάζουν και να εκτελούν από κοινού, στη μία ή την άλλη χώρα, φοβερά εγκλήματα σε βάρος στελεχών της αντιπολίτευσης.  
Η εμφάνιση της Επιχείρησης «Κόνδωρ» μπορεί να τοποθετηθεί λίγο μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα του Πινοτσέτ στη Χιλή που έριξε την κυβέρνηση της «Λαϊκής Ενότητας» του Σαλβαδόρ Αλιέντε.  
Στις 14 του Ιούλη του 1974, η στρατιωτική χούντα στη Χιλή ενέκρινε το διάταγμα αρ. 521, με βάση το οποίο ενώθηκαν όλες οι μυστικές υπηρεσίες του Στρατού, της Αεροπορίας, του Ναυτικού και της πολιτικής Αστυνομίας, δημιουργώντας τη DINA. 
Λίγο καιρό μετά αυτή προχώρησε σε μυστικές επιχειρήσεις στο εξωτερικό, με σκοπό την παρακολούθηση και την καταδίωξη των Χιλιανών πολιτικών προσφύγων.  
Τώρα οι Τούρκοι φαίνεται πως έχουν εξαπολύσει μια παρόμοια επιχείρηση προς ανεύρεση των φυγάδων πραξικοπηματιών αλλά και όσων θεωρούν ότι αποτελούν βασικά μέλη του «Τάγματος Γκιουλέν».






https://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2018/04/80-18.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters