Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

ΣΟΥΣΑΚΙ!!!ΕΝΕΡΓΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ!!!ΒΡΥΧΑΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΒΛΥΖΕΙ ΑΕΡΙΑ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΝΕ!!!Το ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ της ΑΤΤΙΚΗΣ!!!ΛΙΓΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ!!!ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΡΑΤΗΡΕΣ!!! 3 ΒΙΝΤΕΟ!!!

Το Σουσάκι, το πιο άγνωστο ηφαιστειακό κέντρο της Ελλάδας, βρίσκεται μόλις 70 χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της Αθήνας.

Η τελευταία έκρηξη του συγκεκριμένου ηφαιστείου ήταν μια πλάγια έκρηξη η οποία δημιούργησε νέα ξηρά στον κόλπο των Μεγάρων
Η ομάδα Ιχνευταί επισκέφτηκε το ηφαίστειο Σουσάκι στην περιοχή Αγ. Θεόδωροι Κορινθίας.

Λίγοι γνωρίζουν για την ύπαρξή του, δεν παύει όμως να υπάρχει και να επαγρυπνεί κάτω από τα πόδια μας. 
Το Σουσάκι ανήκει στο ίδιο ηφαιστειακό τόξο που ανήκουν τα Μέθανα, η Αίγινα, ο Πόρος, η Νίσυρος και τέλος, αλλά και πιο δημοφιλής, η Σαντορίνη. 
Η επίσκεψή μας σύντομη και περιεκτική, διότι τα αέρια που ανέβλυζαν από τις φυσικές στοές, έδιναν μια έντονη και ταυτόχρονα δυσάρεστη μυρωδιά. 

Παλιότερα από το μέρος αυτό γινόταν εξόρυξη θείου, αλλά τώρα πλέον έχει εγκαταλειφθεί. 
Το βουνό βέβαια, συνεχίζει να βρυχάται και να αναβλύζει θερμά αέρια. 
Η διάβρωση του εδάφους και η αποσάθρωση των πετρωμάτων δημιουργούν θαυμαστούς σχηματισμούς...μια μικρή παιδική χαρά για κάθε γεωλόγο. 
Αξίζει να το επισκεφτείτε για την ιδιαιτερότητα των πετρωμάτων που θα συναντήσετε εκεί, αλλά και την άγρια σχεδόν θανατική ομορφιά του τοπίου.









http://www.volcanotimes.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters