Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ: ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

pliatsikoΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ "7 Ιανουαρίου 2017"
Είναι απίστευτα αυτά που βλέπουμε και διαβάζουμε από την έκθεση του ελεγκτικού συνεδρίου σχετικά με τον απολογισμό χρήσης της κεντρικής διοίκησης του κράτους..Τα οικονομικά σκάνδαλα της πολιτικής και τραπεζικής μαφίας εις βάρος της χώρας δια στόματος του πιο επίσημου φορέα ελέγχου.
Ειναι απίστευτο το γεγονός πως δεν υπάρχει καμιά πολιτική παρέμβαση απο κανένα κοινοβουλευτικό κόμμα επάνω στην εν λόγω έκθεση δεν υπάρχει καμιά πολιτική παρέμβαση απο κανένα εξωκοινοβουλευτικό κόμμα στα εγκλήματα που γίνονται στην χώρα…

Η πολιτική σκηνή της χώρας αποτελείται απο μιζαδόρους που αντικαθιστούν μιζαδόρους και κάνουν πλιάτσικο σε έναν ολόκληρο λαό…
Δείτε την αποκαλυπτική έκθεση:



H έκθεση από ΕΔΩ *

http://bankstersae.blogspot.gr/2017/01/blog-post_14.html
http://monaxeros.blogspot.gr/2017/01/blog-post_30.html
update
ΚΡΥΦΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 675 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΟ 2015 ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ…
by lobbystas on 7 Ιανουαρίου 2017 

Άγνωστο σε όλους τους έλληνες δανεισμό 675 δις € (εξακόσια εβδομήντα πέντε δισεκατομμύρια ευρώ) καταγγέλλει το Ελεγκτικό Συνέδριο, στην Έκθεσή του για τον Απολογισμό του Κράτους για το έτος 2015, ο οποίος έχει κατατεθεί στη Βουλή για έγκριση…

Εμπλεκόμενοι, εκτός από το Υπουργείο Οικονομικών είναι ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (Ο.Δ.Δ.Η.Χ.) και η Τράπεζα της Ελλάδος. 

Το όσα αναφέρει το Ελεγκτικό Συνέδριο στην Έκθεσή του (σελίδες 14, 15 και 16)*είναι αποκαλυπτικά και δεν χρειάζονται περεταίρω αναλύσεις: 

«Τα πιστωτικά έσοδα (δανεισμός) παρουσιάζουν αύξηση, σε σχέση με τα προϋπολογισθέντα, κατά 675.088.655.321,21, ανερχόμενα συνολικά σε 771.074.655.321,21. Η σημαντική απόκλιση των πιστωτικών εσόδων από τις προβλέψεις του προϋπολογισμού οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι το Ελληνικό Δημόσιο, δια του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (Ο.Δ.Δ.Η.Χ.), προέβη, κατά τη διάρκεια του υπό εξέταση οικονομικού έτους, σε (μη προβλεφθείσα στον προϋπολογισμό) σύναψη πράξεων πώλησης τίτλων με συμφωνία επαναγοράς με τους φορείς που μετέχουν στο «κοινό κεφάλαιο ΝΠΔΔ και Ασφαλιστικών Φορέων», του οποίου η διαχείριση έχει ανατεθεί στην Τράπεζα της Ελλάδος. Οι συμφωνίες επαναγοράς αποτελούν χρηματοοικονομικό εργαλείο, που χρησιμοποιείται από τη διοίκηση προκειμένου να καλύψει τρέχουσες ανάγκες ρευστότητας. Κατά συνέπεια, αποτελεί βραχυπρόθεσμο εσωτερικό δανεισμό, στον οποίο μετέχουν οι φορείς του Δημοσίου και δεν προσμετράται στο επίσημο χρέος. Για τη χρήση 2015, ως προς τις πράξεις πώλησης τίτλων με συμφωνία επαναγοράς, προϋπολογίστηκε ποσό 44.000.000.000,00, πλην όμως το ποσό των πράξεων αυτών ανήλθε σε 694.206.470.059,16, έναντι ποσού € 97.153.994.700,95 στη χρήση 2014 (αύξηση κατά 614,54%). Εν προκειμένω, πάντως, δεν προκύπτουν με ακρίβεια ούτε οι φορείς, οι οποίοι συμμετέχουν στον εν λόγω βραχυπρόθεσμο δανεισμό, ούτε που διοχετεύτηκε η ρευστότητα που προκλήθηκε από τις ανωτέρω πράξεις. Ως προς το πρώτο ζήτημα με το 59488/08.09.2016 έγγραφο της 7ης Υπηρεσίας του Ελεγκτικού Συνεδρίου προς τον ΟΔΔΗΧ, ζητήθηκε αναλυτική κατάσταση των φορέων που συμμετέχουν στο «κοινό κεφάλαιο» και επομένως στο βραχυπρόθεσμο δανεισμό, αλλά με την 1648/13- 09-2016 απαντητική του επιστολή ο ΟΔΔΗΧ δεν παρείχε επαρκή πληροφόρηση.» 

Τα μέλη του Ελεκτικού Συνεδρίου που συνέταξαν της Εκθέση στις 16 Νοεμβρίου 2016 είναι:
Ανδρονίκη Θεοτοκάτου, Πρόεδρος, Ιωάννης Σαρμάς, Χρυσούλα Καραμαδούκη, Αντιπρόεδροι, Αθανασοπούλου, Koυλουμπίνη, Σταμάτιος Πουλής, Κωνσταντίνα Ζώη, Γεωργία Τζομάκα, Θεολογία Γναρδέλλη, Βιργινία Σκεύη, Κωνσταντίνος Εφεντάκης, Αγγελική Πανουτσακοπούλου, ∆έσποινα Τζούμα, Ευφροσύνη Παπαθεοδώρου, Κωνσταντίνος Παραθύρας, Ασημίνα Σακελλαρίου, Αργυρώ Μαυρομμάτη, Ευαγγελία Σεραφή, Κωνσταντίνος Κρέπης και Ειρήνη Κατσικέρη, Σύμβουλοι.
Μαρία Βλαχάκη και Κωνσταντίνος Κωστόπουλος, Γεώργιος Βοΐλης, Βασιλική Ανδρεοπούλου, Μαρία Ασημίνα Σαντοριναίου, Ευαγγελία – Ελισάβετ
 
*Το site της Βουλής δεν επιτρέπει το κατέβασμα της Έκθεσης του Ελεγκτικού Συνεδρίου. 

http://lobbystas.gr/κρυφο-δανεισμο-τησ-ελλαδασ-675-δισ-ευρω-τ/

https://justiceforgreece.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters