Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

Έχουμε έναν πλανήτη υπερθερμασμένο που ψύχεται λόγω κλιματικής αλλαγής και… μην γελάτε καθόλου!

Συγνώμη, δεν σας αρέσει ο τίτλος μου; Δεν βγάζει νόημα; Μοιάζει με άρες μάρες κουκουνάρες;
Γιατί βγάζετε νόημα με τα όσα συμβαίνουν στο κλίμα και ο τίτλος σας μάρανε; Λέει αυτό ακριβώς που ισχύει: Έχουμε μια υπερθέρμανση του πλανήτη που μπροστά της έχει έναν επερχόμενο μίνι παγετώνα κι όλα αυτά λέγονται κλιματική αλλαγή! Τι δεν καταλαβαίνετε;
Ααα! Ελάτε ρε φιλαράκια της AllNewz, σας είχα για ξουράφια! Οκ εξηγούμαι:
Στο Ηνωμένο Βασίλειο, κάγκελο! Το δάγκωσαν από τον χιονιά, χάος επικρατεί στα αεροδρόμια και τους δρόμους της Βρετανίας, της Σκωτίας, της Ουαλίας και της βόρειας Αγγλίας έχει προκαλέσει το νέο κύμα ψύχους με τις σφοδρές χιονοπτώσεις. Τα νούμερα πάνε αρκετά μείον στις θερμοκρασίες και μπόλικο συν στη στάθμη του χιονιού. Το χειρότερο; Τους τέλειωσε το υγροποιημένο φυσικό αέριο, που έλεγαν ότι δεν θα έχουν έλλειψη – γιέεε!
Αλλά κανένα πρόβλημα. Η Μαμά Ρωσία να είναι καλά! Μέσα σε αυτή τη συγκυρία το ρωσικό τάνκερ Christophe de Margerie παρέδωσε το πρώτο φορτίο υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG) απ’ τη Yamal στο Ηνωμένο Βασίλειο. Όπως μεταδίδει το RT το Λονδίνο αναγκάστηκε να στραφεί εκτάκτως προς το ρωσικό αέριο λόγω έλλειψης αποθεμάτων και ενώ οι θερμοκρασίες είναι 15 βαθμούς χαμηλότερες απ’ τα μέσα επίπεδα για Δεκέμβριο.
Μπίνγκο! Ρωσία, one point!

“One way”… Or an other, θα καταλάβετε μια μέρα!
Πάμε ΗΠΑ και Καναδά τώρα. Εκεί κι αν το δάγκωσαν! Το θερμόμετρο έφτασε τους -40 βαθμούς, Κελσίου, καλέ, όχι Φαρενάιτ! Τι λένε οι αξιωματούχοι; Σας παρακαλώ, καθίστε καλά, μην μου πέσετε και το ‘χω και τύψεις: Αξιωματούχοι λένε ότι σε κάποιες περιοχές του Καναδά οι θερμοκρασίες είναι χαμηλότερες απ’ ό,τι στο Βόρειο Πόλο ή τον πλανήτη Άρη! 
Μπίνγκο! Ρωσία, two points! Γιατί όταν γράφω και ξαναγράφω και μετά άντε πάλι ξαναγράφω ότι μεταφέρουν το Πολικό Ψύχος προς τα κατ για να λιώσουν οι πάγοι του Βορρά για να πάρουν όσοι δικαιούνται τα πετρέλαια και το φυσικό αέριο που τώρα θα πουλήσει η Ρωσία και στο Ηνωμένο Βασίλειο ΠΡΕΠΕΙ να με πιστέψετε.
Τώρα όμως τα πράγματα περιπλέκονται. Βγαίνει ο Τραμπ και τρολάρει την κλιματική αλλαγή και ειδικά την υπερθέρμανση του πλανήτη.
«Στα ανατολικά, μπορεί και να είναι η ΠΙΟ ΚΡΥΑ παραμονή Πρωτοχρονιάς που έχει ποτέ καταγραφεί. Ίσως θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε λίγο αυτήν την παλιά καλή υπερθέρμανση του κλίματος από την οποία η χώρα μας, αλλά καμία άλλη χώρα, ετοιμαζόταν να πληρώσει ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ για να προστατευθεί. Ντυθείτε ζεστά!», έγραψε στο Twitter ο Τραμπ.
Κι αμέσως του την πέφτουν οι δημοκρατικοί κλιματοαλλαγήτες:
«Η κλιματική αλλαγή είναι πάρα πολύ πραγματική ακόμη και αν κάνει κρύο έξω από τον Πύργο Tραμπ αυτήν τη στιγμή. Με τον ίδιο τρόπο, εξακολουθεί να υπάρχει πείνα στον κόσμο, ακόμη και αν μόλις φάγατε ένα Big Mac», απάντησε στο Twitter ο διευθυντής της Ακαδημίας Επιστημών της Καλιφόρνια, ο Τζον Φόλεϊ.
To 2017, καταγράφηκαν περί τα τρία ρεκόρ ζέστης στις Ηνωμένες Πολιτείες για κάθε ρεκόρ ψύχους», έγραψε η βουλευτής των Δημοκρατικών της πολιτείας της Ουάσινγκτον Πραμίλα Τζαγιαπάλ. «Οι μετεωρολογικές συνθήκες δεν είναι το ίδιο με το κλίμα. Ο πρόεδρος θα έπρεπε να μπορεί να το κατανοήσει αυτό. Δεν είναι δύσκολο».
Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Μετεωρολογικό Οργανισμό (OMM), το 2017 θα είναι το θερμότερο έτος που έχει ποτέ καταγραφεί στο σύνολο του πλανήτη – πάλι; Τα νεύρα μου! Και το 2018, το θερμότερο και το 2019 το θερμότερο – αφήστε το καταλάβαμε, είναι σαν τα μνημόνια που κάθε χρόνο τελειώνουν!
Στο μεταξύ όσο τσακώνονται αυτές οι δυο τάσεις για την κλιματική αλλαγή, ο πλανήτης ψεκάζεται ΚΑΝΟΝΙΚΑ, το κλίμα χειραγωγείται ΚΑΝΟΝΙΚΑ, πολλές φορές ακόμα και οπλοποιείται ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ! Το πιο ωραίο είναι, ότι ενώ τρολάρει την κλιματική αλλαγή, έχει βάλει και ανθρώπους της διακυβέρνησης του ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, να εξετάζουν σοβαρά την πιθανότητα Γεωμηχανικής. Ποιον τρολάρει τελικά; Τους πολιτικούς του αντιπάλους ή εμάς όλους;
Εμείς δεν ψηφίζουμε στις ΗΠΑ, ούτε και στη Ρωσία, αλλά σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός να τροποποιήσουν το κλίμα για να πάρουν τα πλούτη του Βορρά, γιατί έχουν και οι δυο χώρες συμφέροντα εκεί, εμάς θα ρωτήσουν;
Και δείτε τώρα, ενώ οι Αμερικάνοι έχουν τον “ζεστό” Αλ Γκορ τους να μας μιλάει για υπερθέρμανση, οι Ρώσοι έχουν την “κρύα” Valentina Zharkova να λέει, Ξεχάστε την “υπερθέρμανση του πλανήτη” – Έρχεται ‘μίνι εποχή παγετώνα’ το 2030!
Άι πείτε μου εσείς τώρα, τι τίτλο θέλετε να βάλω; Αν ο τίτλος σας φαίνεται ‘κουφός’, είναι πολύ απλά γιατί διανύουμε τα πλέον κουφά χρόνια της Ανθρωπότητας. Να σου λένε βάλε φωτοβολταϊκά και να σου κλέβουν τον ήλιο. Να σου λένε κόψε τον άνθρακα και να διαλύουν τον πλανήτη για να τον αρπάξουν. Να σου λέει δεν πιστεύω ότι υπάρχει κλιματική αλλαγή και να συζητάει για Γεωμηχανική. Να σου λένε ότι Δύση και Ρωσία έχουν ανοικτό πόλεμο και η Ρωσία ευθύνεται για την επιλογή Τραμπ στις ΗΠΑ και το Brexit της Βρετανίας και αυτοί να κάνουν πλάτες ο ένας στον άλλον. Να σου λένε ο Πούτιν είναι κατά της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης και να μην σου λένε “εκτός κι αν είναι μέρος της με καλό και ισάξιο μερτικό”.
Πείτε μου, πόσο πιο σουρεάλ;


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ
 http://revealedtheninthwave.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters