Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

HAARP – Το Φονικό Όπλο Της Νέας Τάξης Πραγμάτων

HAARP - Το Φονικό Όπλο Της Νέας Τάξης Πραγμάτων
Στο δρόμο για την εγκαθίδρυση της Παγκόσμιας Χούντας η Νέα Τάξη Πραγμάτων χρησιμοποιεί πολλά και διάφορα «όπλα», «όπλα» κοινωνικά, οικονομικά, πολιτικά, καθώς και όπλα εναντίων της υγείας των ανθρώπων.
Ένα από τα «όπλα» της τελευταίας κατηγορίας που στρέφεται ενάντια στην υγεία, μεταξύ άλλων, των ανθρώπων του πλανήτη είναι το λεγόμενο H.A.A.R.P. (High Frequency Active Auroral Research Project – Πρόγραμμα Ενεργού Σελαϊκής Έρευνας με Υψηλές Συχνότητες), ένα «όπλο» το οποίο έχει αποκρυβεί παρά το ότι το έχουν
κάνει γνωστό στο κοινό παρουσιάζοντάς το απλά ως ένα εργαλείο έρευνας της Ατμόσφαιρας και αποκρύπτοντας ότι στην πραγματικότητα είναι ένα εργαλείο κατά της ανθρωπότητας.
Τι είναι όμως το H.A.A.R.P. ; σε τι αποσκοπεί η ύπαρξή του; ας δούμε αρχικά τι αναφέρει για το σύστημα αυτό η επίσημη ιστοσελίδα του H.A.A.R.P. του Πανεπιστημίου της Αλάσκα στο Άνκορέϊτζ. Αναφέρει τα εξής:
<<Το Παρατηρητήριο Διαδραστικής Ιονοσφαιρικής Έρευνας H.A.A.R.P. είναι μία καίρια Αρκτική μονάδα για τη μελέτη της ανώτερης ατμοσφαιρικής και ηλιακής – γήινης φυσικής και για την έρευνα των Ραδιο-Επιστημών και Επικοινωνιών. Μεταξύ των οργάνων που περιλαμβάνονται στη μονάδα είναι ένας ραδιοπομπός υψηλής ισχύος, υψηλής συχνότητας και σε κλιμακούμενη διάταξη, πολυάριθμα όργανα ραδιοσυχνοτήτων και οπτικής έρευνας ικανά για παρατήρηση και επιτήρηση της πολύπλοκης σελαϊκής ιονόσφαιρας και επιτόπιες υποδομές για την υποστήριξη ερευνητικών δραστηριοτήτων.>>
Εν ολίγοις επισήμως αναφέρουν ότι το σύστημα αυτό δημιουργήθηκε απλά για την βελτίωση των επικοινωνιών σε στρατιωτικό αλλά και μη στρατιωτικό επίπεδο. Κάπου εκεί τελειώνουν και οι γνώσεις του μέσου ανθρώπου περί του H.A.A.R.P. Τι στ’ αλήθεια είναι όμως το H.A.A.R.P. ; ποιες οι πραγματικές χρήσεις του για τις οποίες δεν μιλάει κανένας επίσημος φορέας; Πως χρησιμοποιείται από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων;
To Πρόγραμμα Ενεργού Σελαϊκής Έρευνας με Υψηλές Συχνότητες (H.A.A.R.P.) είναι ουσιαστικά η μεγαλύτερη και πιο ισχυρή μονάδα του υπουργείου άμυνας των Η.Π.Α., έχει έδρα τη νοτιοανατολική Αλάσκα και είναι ένα πεδίο κεραιών που είναι στημένες με τέτοιο τρόπο ώστε να λειτουργούν ως μία γιγαντιαία κεραία. Επίσης είναι ο μεγαλύτερος σταθμός ραδιοφωνικής αναμετάδοσης στον κόσμο, με ενεργή ακτινοβολούμενη ισχύ τα 3,6 εκατομμύρια βατ, πάνω από 72.000 φορές ισχυρότερος από τον μεγαλύτερο εμπορικό ραδιοφωνικό σταθμό στις Η.Π.Α. ο οποίος έχει ισχύ περί τα 50.000 βατ. Οι μεταδόσεις του H.A.A.R.P. όμως έχουν ως στόχο μεταξύ άλλων μία συγκεκριμένη περιοχή στην κορυφή της ατμόσφαιρας, την λεγόμενη ιονόσφαιρα.
Γιατί θέλουν να εισάγουν όλη αυτή την ενέργεια στην ιονόσφαιρα; Σύμφωνα με τα όσα ακούμε από επίσημα χείλη, από τον ακαδημαϊκό και στρατιωτικό τομέα το H.A.A.R.P. είναι ένας καθαρά επιστημονικός ερευνητικός σταθμός που έχει ως στόχο να αντληθεί περαιτέρω γνώση σχετικά με την ανώτερη ατμόσφαιρα. Ουσιαστικά μιμούνται τον τρόπο με τον οποίο ο ήλιος εισάγει ενέργεια στην περιοχή αυτή της ατμόσφαιρας, την ιονόσφαιρα, δημιουργώντας έτσι φυσικά φαινόμενα με τεχνητό τρόπο ώστε να κατανοήσουν καλύτερα τις διαδικασίες και τα προβλήματα που δημιουργούνται από τις ηλιακές κηλίδες και άλλα φαινόμενα για να ελέγξουν και να δημιουργήσουν διάφορες Ιονοσφαιρικές συνθήκες.
Το H.A.A.R.P. στην πραγματικότητα όμως είναι κάτι παραπάνω από αυτό και η εξήγηση ότι είναι απλά όργανο έρευνας των Ιονοσφαιρικών φαινομένων με σκοπό την βελτίωση των τηλεπικοινωνιών είναι μία δικαιολογία ώστε να αποκρυβεί το γεγονός ότι στην πραγματικότητα χρησιμοποιείται για την τροποποίηση του καιρού και για την υποβολή υποσυνείδητων μηνυμάτων στους ανθρώπους.
Ας δούμε το χρονολόγιο του H.A.A.R.P. : Τα κύρια διπλώματα ευρεσιτεχνίας που αφορούν το H.A.A.R.P. δόθηκαν στα τέλη της δεκαετίας του 1980.
Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στις ΗΠΑ με αριθμό 4686605, χορηγήθηκε στον Δρ. Bernard J. Eastuland για το <<Μέθοδος και Συσκευή για την αλλοίωση μίας περιοχής στην γήινη ατμόσφαιρα, ιονόσφαιρα ή και Μαγνητόσφαιρα>>. Αυτό ήταν το πρώτο εκ των τριών διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που του χορηγήθηκαν και που τα έδωσε εν συνεχεία στην APTI (Advanced Power Technologies inc) θυγατρική της εταιρείας πετρελαίου ARCO. Ο Δρ. Eastlund ήταν φυσικός στο MIT και στο Columbia University της Νέας Υόρκης ενώ έχει επίσης οκτώ χρόνια εμπειρίας στην Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας.
Σε θεμελιώδες επίπεδο το H.A.A.R.P. είναι συσκευή του Δρ. Eastlund και η ιδέα κατασκευής του προήλθε από την μελέτη της εργασία του Nicola Tesla. Ο τελικός σχεδιασμός του H.A.A.R.P. βασίστηκε στα διπλώματα ευρεσιτεχνίας του Eastlund ο οποίος έχει πει: Το H.A.A.R.P. είναι το τέλειο πρώτο βήμα προς ένα σχέδιο σαν το δικό μου. Η ανάπτυξη στην τεχνολογία μετάδοσης σταδιακής φάσης και στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας μπορεί να παράγει την απαιτούμενη ένταση του πεδίου. <<Αν φωνάζει σαν πάπια και μοιάζει με πάπια, τότε είναι πάπια>> αλλά η κυβέρνηση θα πει ότι δεν είναι.
Το πρόγραμμα του H.A.A.R.P. ξεκίνησε ως ανάγκη της πετρελαϊκής εταιρείας ARCO να βρει αγοραστή για το φυσικό αέριο της Αλάσκα, ή τουλάχιστον αυτή είναι η δήθεν εξήγηση του γιατί μπήκε σε εφαρμογή το σχέδιο H.A.A.R.P. Το φυσικό αέριο σαν υποπροϊόν της εξόρυξης του πετρελαίου δεν μπορεί να μεταφερθεί σε καταναλωτές που βρίσκονται χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά. Έτσι στην προκειμένη περίπτωση της Αλάσκα η εταιρεία ARCO συμπιέζει το αέριο πίσω στη γη για να κρατήσει ψηλά την πίεση του κοιτάσματος, όμως θα προτιμούσε να πωλήσει το φυσικό αέριο και να βάλει στο κοίτασμα νερό της θάλασσας όπως γίνεται παντού. Έτσι υπήρχε η ανάγκη να βρεθεί αγοραστής για το αέριο της Αλάσκα, με αποτέλεσμα η πετρελαϊκή εταιρεία να υιοθετήσει την εφεύρεση του Eastlund. Το φυσικό αέριο θα μπορούσε να πωληθεί στην κυβέρνηση, η οποία όμως δεν το είχε ανάγκη. Έτσι ο Eastlund σκέφτηκε να βρει κάποιο έργο με κρατική χορηγία το οποίο θα απαιτούσε μεγάλα ποσά ηλεκτρικής ενέργειας η οποία θα παραγόταν με φυσικό αέριο.
Σε μία τηλεοπτική εκπομπή ο Eastlund είπε: <<Η ARCO είχε πρόβλημα του τι να κάνει το φυσικό αέριο από τα βόρεια κοιτάσματα. Η κατασκευή ενός αγωγού προς τις ΗΠΑ ήταν πάρα πολύ ακριβή. Με προσέλαβαν για να σκεφτώ κάποια χρήση του φυσικού αερίου. Η πρώτη ιδέα που μου ήρθε στο μυαλό ήταν τα ραδιοκύματα. Αφού είχα όλη αυτή την ενέργεια θα μπορούσα να κάνω πολλά με τα ραδιοκύματα. Δεύτερη ιδέα ήταν ότι το αέριο βρίσκετε στην Αλάσκα, η οποία είναι κοντά στο σημείο που βρίσκετε ο μαγνητικός πόλος της γης. Και η τρίτη ιδέα ήταν επειδή ήξερα ότι οι σοβιετικοί πύραυλοι θα μπορούσαν να έρθουν πάνω από τον πόλο. Τέλος πρόσθεσα ένα κομμάτι φυσικής, δηλαδή την δυνατότητα όταν αυτά τα ραδιοκύματα χτυπούν τις ανώτερες περιοχές του μαγνητικού πεδίου να δημιουργούν τεράστιο αριθμό ηλεκτρονίων. Ο τρόπος που θα <<σκοτώσουν>> έναν πύραυλο αυτά τα ηλεκτρόνια είναι ότι μπορούν να εισχωρήσουν σε αυτόν. Πολλά ηλεκτρόνια θα μπορούσαν να τον κάνουν να εκραγεί , να δημιουργήσουν βλάβες στα ηλεκτρονικά και γενικά να κάνουν πολλά κακά πράγματα σε έναν πύραυλο. Μία αρκετά μεγάλη κεραία μπορεί να καλύψει τις ζώνες Van Allen με ενεργά σωματίδια.. η αρχική σκέψη ήταν μία ασπίδα που θα παράγει ηλεκτρόνια σε όλες τις διαδρομές από τις οποίες θα μπορούσαν να έρθουν οι πύραυλοι, και να τους καταστρέψει όλους. Μέχρι το τέλος του έτους εργάστηκα για τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας και ετοίμασα τρία από αυτά. Σχεδόν κάθε εφαρμογή που θα μπορούσαμε να σκεφτούμε την ενσωματώναμε στις προτάσεις. Εκτός από την παγκόσμια πυραυλική ασπίδα, σκεφτήκαμε ασπίδες ηλεκτρονίων που μπορούν να καταρρίψουν πυραύλους,να προκαλέσουν παρεμβολές επικοινωνιών, δημιουργία κυμάτων ELF (Extra Low Frequency) και VLF (Very Low Frequency), κλπ. Το γραφείο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας μου έδειξε ένα έργο. Εγώ, εκείνη την εποχή, δεν είχα ακούσει ποτέ για τον Tesla, και μου έδειξαν επίσης δύο άρθρα της New York Times και δεν είχε σημασία ότι δεν ήτα πατέντες. Μέσα σε μία ημέρα μετά την έκδοση του πρώτου διπλώματος ευρεσιτεχνίας, η New York Times με κάλεσε και ήθελε να μου πάρει συνέντευξη. Τους παραχώρησα μία συνέντευξη και νομίζω ότι ίσως η ARCO να ήταν λίγο αναστατωμένη γι’ αυτό και γι’ όλα όσα είπα εγώ, κατά την γνώμη μου μπορεί να έπαιξε κάποιο ρόλο που δεν έμεινα στην επιχείρηση. Ένας από τους λόγους που μου είπαν είναι ότι οι ιδέες μου ήταν <<πολύ μπροστά>> , αλλά απείχαν πολύ από την αρχική ιδέα και από αυτό στο οποίο ήθελαν να εργαστούν>>.
Ακολουθούν και κάποιες φωτογραφίες των συστοιχιών των κεραιών του συστήματος H.A.A.R.P.

Το πρωταρχικό δίπλωμα του Eastlund ανέφερε ότι η εφεύρεση απαιτεί μεγάλα ποσά ενέργειας τα οποία θα μπορούσαν να παρέχονται από την καύση διαφόρων καυσίμων που υπάρχουν σε στρατηγικά γεωγραφικά σημεία γύρω από την γη. Όπως για παράδειγμα οι μεγάλες αποθέσεις υδρογονανθράκων (πετρέλαιο και φυσικό αέριο) που υπάρχουν στην Αλάσκα και τον Καναδά. Η πρόταση του Eastlund ήταν η δημιουργία μιας κεραίας με 40 μίλια διάμετρο, το οποίο στην πραγματικότητα θα ήταν ένα σύστημα όπλων της λεγόμενης πρωτοβουλίας στρατηγικής άμυνας (SDI), πολύ μεγαλύτερης από τη συστοιχία του H.A.A.R.P. που υπάρχει σήμερα. Αυτό θα ικανοποιούσε την ανάγκη της ARCO καταναλώνοντας τεράστιες ποσότητες φυσικού αερίου για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.
Η σημαντικότητα της ευρεσιτεχνίας του Estlund έγκειται στην ανακάλυψη ενός τρόπου συγκέντρωσης μίας ακτίνας ραδιοσυχνοτήτων, διότι προηγουμένως όλες οι μεταδόσεις διαχέονταν με την απόσταση. ο Εastlund βρήκε ένα τρόπο για να κάνει τις μεταδόσεις να συγκεντρώνονται σε μεγάλη απόσταση από τον πομπό. Αυτό επιτρέπει στο σύστημα H.A.A.R.P. να συγκεντρώνει τεράστια ποσά ενέργειας σε ένα συγκεκριμένο σημείο, σε μεγάλο ύψος από την επιφάνεια της γης.

Ας δούμε τι είχε πει ο ίδιος ο Eastlund σχετικά με τις δυνατότητες της συσκευής του σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΜΝΙ to 1998. Είπε τα εξής: <<Μπορείτε σχεδόν να ανυψώσετε μέρος της ανώτερης ατμόσφαιρας. Μπορείτε να την μετακινήσετε, να κάνετε πράγματα εκεί.>>
Στο πρώτο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας έγραψε: <<Αυτή η εφεύρεση έχει μία εκπληκτική ποικιλία από πιθανές χρήσεις και πιθανές μελλοντικές εξελίξεις. Θα μπορούσε να προκαλέσει καταστροφή, παραμόρφωση ή σύγχυση πυραύλων και αεροσκαφών..μεγάλες περιοχές της ατμόσφαιρας θα μπορούσαν να ανυψωθούν σε ένα απροσδόκητα υψηλό υψόμετρο, ώστε οι πύραυλοι να αντιμετωπίσουν απροσδόκητες και απρογραμμάτιστες δυνάμεις τριβής με αποτέλεσμα την καταστροφή ή την εκτροπή τους. Η τροποποίηση του καιρού είναι επίσης δυνατή αλλάζοντας για παράδειγμα την φυσιολογική ροή του ανέμου κατασκευάζοντας έναν η περισσότερους <<λόφους>> ατμοσφαιρικών σωματιδίων που θα λειτουργήσουν ως φακός του μηχανισμού εστίασης.<>>
Αλλού έγραψε: <<Αυτή η συσκευή θα μπορούσε να είναι η αιτία για την ολική διακοπή των επικοινωνιών σε ένα μεγάλο τμήμα της Γης… δεν διαταράσσουν μόνο τις χερσαίες επικοινωνίες, αλλά και τις αεροπορικές και θαλάσσιες επικοινωνίες (και επιφανειακές και υποθαλάσσιες). Τροποποιεί τον καιρό μεταβάλλοντας την ηλιακή απορρόφηση ενώ οι συγκεντρώσεις όζοντος, αζώτου κλπ μπορούν να αυξηθούν τεχνητά.>>
Μιλάμε επομένως για ένα όπλο πολλαπλών χρήσεων στα χέρια της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Ποιά είναι η δομή και τα χαρακτηριστικά του συστήματος H.A.A.R.P. ;
Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του συστήματος H.A.A.R.P. είναι τα εξής: Η όλη διάταξη αποτελείται από 48 στοιχεία κεραίας τοποθετημένα σε 8 σειρές. Κάθε ένα από τα 48 στοιχεία κεραίας αποτελείται από δύο σταυρωμένες διπολικές κεραίες, προσανατολισμένες περίπου σε βορρά-νότο και Ανατολή-Δύση. Υπάρχουν χωριστά σταυρωμένα δίπολα για την χαμηλή συχνότητα (2,8 έως 7 MHz – Megahertz) και την υψηλή συχνότητα (7 έως 10 MHz). Κάθε ένα από τα διασταυρούμενα δίπολα τροφοδοτείται από έναν ειδικό πομπό. Δύο πομποί περιέχονται σε ένα ντουλάπι. Έτσι, κάθε ντουλάπι αντιστοιχεί σε ένα πλήρες ζευγάρι δίπολων.
Όλα τα ντουλάπια στεγάζονται σε περιβαλλοντικά ελεγχόμενους χώρους, καθένας από τους οποίους μπορεί να φιλοξενήσει 6 ντουλάπια με πομπούς. Η ηλεκτρική ενέργεια προέρχεται από ανεξάρτητες ομάδες ντιζελογεννητριών που βρίσκονται δίπλα στους χώρους αυτούς.
Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά λειτουργίας του το H.A.A.R.P. έχει ένα εύρος συχνοτήτων από 2,8 έως 10 MHz (Megahertz) , μέγιστη ισχύ ακτινοβόλησης 360 KW (Kilowatt) και διαμόρφωση ραδιοσυχνότητας σε AM/FM/PM.
Ποιες είναι οι περιοχές της ατμόσφαιρας τις οποίες επηρεάζει το H.A.A.R.P. ;
Το H.A.A.R.P. επηρεάζει άμεσα την Ιονόσφαιρα και μέσω αυτής έμμεσα και τα υπόλοιπα τμήματα της ατμόσφαιρας.
Ας δούμε όμως μερικές βασικές γνώσεις σχετικά με την Ιονόσφαιρα και την Τροπόσφαιρα της Γης τις οποίες το σύστημα H.A.A.R.P. επηρεάζει, αλλά και τις διάφορες ακτινοβολίες οι οποίες εμπλέκονται. Η Γη περιβάλλεται από δύο κύρια στρώματα που είναι από μέσα προς τα έξω η Ατμόσφαιρα, η οποία απαρτίζεται από την Τροπόσφαιρα, την Στρατόσφαιρα και την Ιονόσφαιρα και από την Μανγητόσφαιρα η οποία προστατεύει τη γη από τον Ηλιακό άνεμο και τις διαστημικές ακτινοβολίες.
Όσον αφορά την ιονόσφαιρα έχει εκατοντάδες μίλια πάχος, με διάφορα στρώματα άλλα περισσότερο και άλλα λιγότερο διακριτά. Η επιστημονική κοινότητα έχει χωρίσει την ιονόσφαιρα σε διάφορες περιοχές χρησιμοποιώντας πολλές φορές ονομασίες στα ελληνικά και τα λατινικά, όπως <<μεσόσφαιρα>> ή <<θερμόσφαιρα>>.
Κάποιοι άλλοι επιστήμονες αναφέρονται στα διάφορα στρώματα με απλά γράμματα όπως D, E, FL, F2 κλπ. Γενικά όμως τα διάφορα στρώματα της ιονόσφαιρας είναι δυσδιάκριτα μεταξύ τους και το H.A.A.R.P. μπορεί να βοηθήσει στην έρευνα για την περαιτέρω κατανόηση της ιονόσφαιρας.
Σύμφωνα με μία εικόνα που εμφανίστηκε βάσει της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων του H.A.A.R.P. η ιονόσφαιρα αρχίζει 37 μίλια πάνω από την επιφάνεια της γης. Με βάση αυτή την εικόνα-διάγραμμα εμφανίζεται το στρώμα D της ιονόσφαιρας να είναι 37 έως 56 μίλια επάνω, με το λεγόμενο σέλας να εμφανίζεται σε αυτή την περιοχή της ιονόσφαιρας. Το στρώμα Ε υπάρχει 56 έως 93 μίλια επάνω (συμπίπτει περίπου με την Μεσόσφαιρα) και το στρώμα F υπάρχει από τα 93 έως τα 620 μίλια στην κορυφή του οποίου πετάνε συνήθως τα διαστημικά λεωφορεία. Πάνω από εκεί βρίσκετε το εξωτερικό διάστημα.
Στο διάστημα και τελείως εκτός ατμόσφαιρας βρίσκετε η Μαγνητόσφαιρα. Η Γη περιβάλλεται από γραμμές μαγνητικής δύναμης οι οποίες δημιουργούν ένα μαγνητικό πεδίο το οποίο συλλαμβάνει γύρω του ζώνες φορτισμένων σωματιδίων (Πρωτόνια, Ηλεκτρόνια και σωματίδια Α), τις λεγόμενες ζώνες Van Allen. Πρόκειται για τον ηλιακό άνεμο που έρχεται από τον ήλιο και ακτινοβολία του διαστήματος. Η χαμηλότερη ζώνη Van Allen βρίσκετε περίπου 7.700 χιλιόμετρα πάνω από την επιφάνεια της γης και η εξωτερική ζώνη Van Allen 51.500 χιλιόμετρα πάνω από τη γη.
Η Ιονόσφαιρα είναι μία περιοχή της ατμόσφαιρας που εν μέρει έχει ιονιστεί και περιέχει ένα μεγάλο ποσοστό φορτισμένων σωματιδίων και ελεύθερων ηλεκτρονίων. Ο ιονισμός της Ιονόσφαιρας προκαλείται από τον ήλιο, ο οποίος βομβαρδίζει καθημερινά την Γη με ισχυρή ακτινοβολία ακτίνων Χ και ακτίνων Γάμμα. Τη Γη επίσης βομβαρδίζουν συνεχώς και άλλες μορφές ακτινοβολίας από το διάστημα, όπως η λεγόμενη κοσμική ακτινοβολία. Η ακτινοβολία που μπορεί να προκαλέσει ιονισμό ονομάζεται «ιονίζουσα ακτινοβολία». Τέτοια ακτινοβολία παράγεται από τις ατομικές βόμβες και αυτή που προσπαθούν να κρατήσουν εντός των πυρηνικών αντιδραστήρων και που κάνει τα πυρηνικά απόβλητα θανατηφόρα.
Η ζωή στον πλανήτη μπορεί και υφίσταται χάρη στην ικανότητα της Ατμόσφαιρας να απορροφά τις ιονίζουσες ακτινοβολίες στην Ιονόσφαιρα και την Στρατόσφαιρα. Αν δεν υπήρχαν αυτά τα στρώματα η Γη θα λούζονταν από θανατηφόρες ιονίζουσες ακτινοβολίες. Τις πιο βίαιες ακτινοβολίες σταματάει η ιονόσφαιρα μετατρέποντάς τις σε ιόντα.
Η στρατόσφαιρα φιλτράρει την υπόλοιπη ασθενέστερη ακτινοβολία, το υπεριώδες φως, μετατρέποντάς το σε όζον. Επίσης εκτός από την ιονίζουσα ακτινοβολία υπάρχει και η μη ιονίζουσα ακτινοβολία η οποία αφορά το τμήμα του ηλεκτρομαγνητικού φάσματος για το οποίο ελάχιστα είναι κατανοητά σήμερα από τους επιστήμονες.Κυρίως δεν κατανοούν το γιατί υπάρχει.
Το τρίτο πεδίο ακτινοβολίας είναι αυτό των βαρυτικών κυμάτων τα οποία ονομάζονται Scalar Waves (Βαθμιδωτά Κύματα).
Οτιδήποτε είναι ηλεκτρικό ή χρησιμοποιεί ηλεκτρονική τεχνολογία και μικροηλεκτρονικά κυκλώματα εκπέμπει μη ιονίζουσα ακτινοβολία με τις μακροπρόθεσμες συνέπειες της στον οργανισμό να είναι άγνωστες σήμερα. Τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία ταλαντώνονται και αυτές οι ταλαντώσεις μετρούνται από το πόσες φορές επαναλαμβάνονται ανά δευτερόλεπτο (κύκλοι ανά δευτερόλεπτο).
Η μονάδα μέτρησης της συχνότητας είναι το Hertz από τον ομώνυμο Γερμανό φυσικό (1857-1894). Ένα Hertz ισούται με έναν κύκλο ανά δευτερόλεπτο. Χίλιοι κύκλοι ανά δευτερόλεπτο είναι ένας χιλιόκυκλος (KHz). Ένα εκατομμύριο κύκλοι ανά δευτερόλεπτο είναι ένα Μεγαχέρτζ (MHz) και ένα δισεκατομμύριο κύκλοι ανά δευτερόλεπτο είναι ένα Γιγαχέρτζ (GHz).
Η μη ιονίζουσα ζώνη του ηλεκτρομαγνητικού φάσματος ξεκινάει από τα μηδέν Hertz που δεν υπάρχουν ταλαντώσεις και φτάνει μέχρι το ορατό φως που αντιστοιχεί σε τρισεκατομμύρια ταλαντώσεις ανά δευτερόλεπτο. Το ηλεκτρομαγνητικό φάσμα περιλαμβάνει επίσης και την ιονίζουσα ακτινοβολία πάνω από την συχνότητα του ορατού φωτός όπως το υπεριώδες φως, τις ακτίνες Γάμμα, τις ακτίνες Χ κλπ.
Το ηλεκτρομαγνητικό φάσμα έχει διαιρεθεί σε περιοχές συχνοτήτων, κάτι το οποίο είναι χρήσιμο για την επιστήμη κυρίως.
Τώρα όσον αφορά το σύστημα H.A.A.R.P. ιδιαίτερη σημασία έχουν οι άνω και οι κάτω περιοχές αυτού του τμήματος του φάσματος. Οι λεγόμενες ELF (Εξαιρετικά χαμηλές συχνότητες) από 0 έως 1000 κύκλους ανά δευτερόλεπτο (κάτω του 1 KHz) και οι υψηλές συχνότητες ακριβώς κάτω από την περιοχή του ορατού φωτός. Οι συχνότητες κάτω από το φως ονομάζονται ραδιοσυχνότητες (RF). Κυμαίνονται από περίπου μισό εκατομμύριο κύκλους ανά δευτερόλεπτο (500 KHz) έως και 500 εκατομμύρια κύκλους ανά δευτερόλεπτο (500 MHz) και ουσιαστικά περιλαμβάνουν το σύνολο του φάσματος των ραδιοφωνικών μεταδόσεων όπως επίσης και τις περιοχές εκπομπής της τηλεόρασης (αντιστοιχούν στις πολύ υψηλές συχνότητες ή VHF και υπερυψηλές συχνότητες ή UHF).
Το H.A.A.R.P. είναι ένας υψηλής συχνότητας πομπός ο οποίος μεταδίδει στο εύρος 2,8 έως 10 MHz. Αυτό βρίσκετε στο φάσμα ραδιοσυχνοτήτων που αποκαλείται «μπάντα βραχέων κυμάτων». Οι γραμμές μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας μας λούζουν με κύματα των 60 Hertz. Τα ραδιοκύματα ELF διαμορφωμένου παλμού λειτουργούν σε κυτταρικό επίπεδο. Η μέση συχνότητα συντονισμού του σώματος είναι περίπου τα 82 MHz συχνότητα η οποία βρίσκετε κοντά στην περιοχή μετάδοσης της τηλεόρασης (VHF – πολύ υψηλή συχνότητα), οπότε δεν είναι καθόλου τυχαία η αύξηση των γενετικών ανωμαλιών στις ΗΠΑ μετά την καθιέρωση της τηλεόρασης από το 1950.
Ακόμη και τα χαμηλής έντασης πεδία όπως των 60 Hz μπορούν να προκαλέσουν βλάβες στο DNA και αποδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος.
Έχει βρεθεί ότι τα καρκινικά κύτταρα τα οποία εκτίθενται σε ηλεκτρομαγνητικά πεδία των 60 Hz για 24 ώρες δείχνουν εξαπλάσια αύξηση στον ρυθμό ανάπτυξής τους. Οι υψηλής τάσης γραμμές μεταφοράς ενέργειας των 60 Hz διασχίζουν όλη την επικράτεια των χωρών και ο καθένας μπορεί να καταλάβει τα αποτελέσματα του επηρεασμού τους πάνω στους πληθυσμούς.
Επίσης μία από τις πιο επικίνδυνες ακτινοβολίες είναι τα μικροκύματα, οι βιομηχανίες ενέργειας και τηλεπικοινωνιών όμως έχουν επιδοθεί σε ένα αγώνα ώστε να πείσουν το καταναλωτικό κοινό τους ότι οι ακτινοβολίες του ηλεκτρομαγνητικού φάσματος δεν ενέχουν καμία απειλή για τον ανθρώπινο οργανισμό, πράγμα το οποίο είναι ασφαλώς ψευδές και με βάση επιστημονικές μελέτες ανεξάρτητων επιστημόνων οι οποίες δείχνουν τη μεγάλη βλαπτικότητα των ακτινοβολιών αυτών για τον ανθρώπινο οργανισμό.
Επιστρέφοντας λοιπόν στο H.A.A.R.P. είναι ένα όργανο ιονοσφαιρικού επηρεασμού το οποίο χρησιμοποιείται για διάφορες χρήσεις όπως η χρήση ως ραντάρ συγχρονισμένης συστοιχίας, η διεισδυτική γεωτομογραφία, η τροποποίηση του περιβάλλοντος, ο έλεγχος του νου και ο επηρεασμός της υγείας.
Το H.A.A.R.P. είναι καταρχάς μία ιονοσφαιρική θερμάστρα σταδιακής συστοιχίας πράγμα που σημαίνει ότι η μεταβολή της συχνότητας στις κεραίες γίνετε με τρόπο τέτοιο ώστε το σήμα να ενισχύεται προς μία συγκεκριμένη κατεύθυνση, σβήνοντας ουσιαστικά τις άλλες. Αυτή η συγκεκριμένη ιδιότητα του H.A.A.R.P. το καθιστά παράνομο σε περίπτωση που χρησιμοποιηθεί ως «ραντάρ πέρα από τον ορίζοντα». Τα ραντάρ συγχρονισμένης συστοιχίας είναι ένας πολύ εξελιγμένος τύπος ραντάρ το οποίο μπορεί να παρακολουθεί εκατοντάδες αντικείμενα ταυτόχρονα. Τέτοια ραντάρ είχε αναπτύξει η Ε.Σ.Σ.Δ. και οι ΗΠΑ για να παρακολουθούν ενδείξεις πιθανών πυρηνικών απειλών η μία απέναντι στην άλλη. Ωστόσο αυτός ο τύπος ραντάρ (τα ραντάρ συγχρονισμένης συστοιχίας) απαγορεύτηκε από την συνθήκη της μείωσης των αντιβαλλιστικών πυραύλων (ABM) που υπογράφηκε το 1972 η οποία ορίζει ότι τα εν λόγω ραντάρ μπορούν να χρησιμοποιούνται μόνο εντός της επικράτειας των χωρών που τα έχουν, ώστε να χρησιμοποιούνται μόνο ως ραντάρ προειδοποίησης εξωγενούς κινδύνου, ως εκ τούτου τα ραντάρ συγχρονισμένης συστοιχίας δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν μέρος ενός αμυντικού συστήματος που εντοπίζει και καταρρίπτει πυραύλους. Αν το H.A.A.R.P. χρησιμοποιείται επομένως και ως τέτοιο ραντάρ (μεταξύ άλλων) τότε παραβιάζει την συνθήκη ABM, λόγω της ικανότητας να οδηγείται δέσμη μικροκυμάτων η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί αμυντικά.
Μία άλλη μεγάλη ικανότητα του H.A.A.R.P. είναι η λεγόμενη διεισδυτική γεωτομογραφία μέσω της οποίας μπορούν να ανιχνευτούν και να εντοπιστούν μία ποικιλία από υπόγεια χαρακτηριστικά και αντικείμενα από μικρές νάρκες μέχρι ακόμα και θαμμένες σε μεγάλο βάθος πυρηνικές, χημικές και βιολογικές εγκαταστάσεις ή και θαμμένα επικίνδυνα απόβλητα. Επίσης μπορούν να ελεγχθούν γέφυρες για πιθανές ζημιές μετά από έναν σεισμό ή να ελεγχθούν αρχαιολογικοί χώροι και να εξεταστεί η πιθανότητα κοιτασμάτων σε κάποιο σημείο. Επιπλέον μέσω της διεισδυτικής γεωτομογραφίας μπορούν να ανακαλυφθούν και κρυμμένες αποθήκες όπλων, τροφίμων ή χρυσού που ανήκουν σε αντιστασιακές ομάδες, έτσι θα μπορεί η νέα τάξη να ελέγχει τέτοιες ενέργειες και να κατάσχει το περιεχόμενο τέτοιων κρυφών χώρων.
Έρευνες σχετικά με την διεισδυτική γεωτομογραφία έχουν ξεκινήσει από το 1980 από Ευρωπαίους, από Ρώσους και από Αμερικανούς ερευνητές.
Στις Η.Π.Α. συγκεκριμένα τέτοιες έρευνες κάνει το εργαστήριο Lincoln του πανεπιστημίου MIT στη Μασαχουσέτη σε συνεργασία με το Σουηδικό Ίδρυμα Εθνικής Άμυνας και το Ινστιτούτο Αμυντικών Αναλύσεων στη Βιρτζίνια. Επίσης με το θέμα ασχολούνται και διάφορες ιδιωτικές εταιρείες όπως η Airborne Environmental Surveys στην Σάντα Μαρία της Καλιφόρνια. Η συγκεκριμένη εταιρεία έχει κάνει πειράματα για εύρεση αντικειμένων σε χώρους υγειονομικής ταφής, σε χώρους απόθεσης επικίνδυνων αποβλήτων και διαρροές σε υπόγειες δεξαμενές νερού.
Επίσης διάφορες συσκευές με δυνατότητα διεισδυτικής γεωτομογραφίας τοποθετούνται σε δορυφόρους, ελικόπτερα, αεροπλάνα, αυτοκίνητα, και ανθρώπους.
Επίσης το σύστημα H.A.A.R.P. μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στον έλεγχο του νου καθώς τα κύματα ELF (Extra Low Frequency – Κύματα εξαιρετικά χαμηλής συχνότητας) βρίσκονται κοντά στο εύρος κυμάτων με τα οποία λειτουργεί ο ανθρώπινος εγκέφαλος, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί σαφώς να επηρεαστεί η ανθρώπινη συμπεριφορά και τα ανθρώπινα συναισθήματα από τα κύματα ELF.
Το 1969 ο Δρ. Delgado δημοσίευσε το <<Φυσικός έλεγχος του νου: προς μία ψυχο-πολιτισμένη κοινωνία>> μετά από χρόνια ερευνών με ηλεκτρόδια στους εγκεφάλους χιμπατζήδων και ανθρώπων διεγείροντας ηλεκτρικά τον εγκέφαλό τους.
Ο Delgado δήλωσε ότι ήταν δυνατόν να ελέγξει ανθρώπινες κινήσεις, αδενικές λειτουργίες, ψυχικές εκδηλώσεις και εν γένει να παράγει συμπεριφορά που δεν ξεχωρίζει από την αυθόρμητη δραστηριότητα. Έγραψε ότι <<το άτομο είναι ανυπεράσπιστο απέναντι στην άμεση χειραγώγηση του εγκεφάλου, γιατί στερείται των πιο εσωτερικών μηχανισμών της βιολογικής αντίδρασης>>.
Στο Κογκρέσο το 1974 είπε: <<Χρειαζόμαστε ένα πρόγραμμα ψυχοχειρουργικής για τον πολιτικό έλεγχο της κοινωνίας μας. Ο σκοπός είναι ο φυσικός έλεγχος του νου. Ο καθένας που αποκλίνει από τον συγκεκριμένο κανόνα μπορεί να ακρωτηριαστεί χειρουργικά. Τα άτομα μπορεί να πιστεύουν ότι η πιο σημαντική πραγματικότητα είναι η δική τους ύπαρξη, αλλά αυτό είναι μόνο προσωπική τους άποψη. Ο άνθρωπος δεν έχει το δικαίωμα να αναπτύξει την δική του γνώμη. Εμείς πρέπει να ελέγχουμε ηλεκτρικά τον εγκέφαλο. Κάποια μέρα θα πρέπει στρατοί και στρατηγοί να ελέγχονται από την ηλεκτρική διέγερση του εγκεφάλου>>.
Παρά τις εξωφρενικές δηλώσεις του πήρε επιχορήγηση από το Γραφείο Ναυτικών Ερευνών και το εργαστήριο Αερο-Ιατρικής έρευνας της Πολεμικής Αεροπορίας.
Από τις δηλώσεις τέτοιων ανθρώπων που δουλεύουν για τη Νέα Τάξη στην ανάπτυξη των μέσων ελέγχου του νου, καταλαβαίνουμε τους σκοπούς της που δεν είναι άλλοι από τον απόλυτο εγκεφαλικό έλεγχο όλων των ανθρώπων.
Παρόμοια πειράματα έκαναν ο Καναδός Δρ. Penfield σε επιληπτικούς ασθενείς και ο Δρ. Adey σε γάτες και χιμπατζήδες.
Η χρήση ραδιομεταδόσεων και του υπνωτισμού για τον έλεγχο <<υποκειμένων>> ονομάζεται ραδιοϋπνωτικός ενδο-εγκεφαλικός έλεγχος. Τέτοια τεχνολογία αναπτύσσεται από το 1930.
Ο Δρ. Βασίλιεφ καθηγητής φυσιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Λένινγκραντ αναφέρει:
<<Στον έλεγχο της κατάστασης του υποκειμένου, έξω από το εργαστήριο, σε ένα άλλο πείραμα, χρησιμοποιήθηκε ραδιόφωνο. Τα αποτελέσματα που ελήφθησαν δείχνουν ότι η χρήση ραδιοσημάτων βελτιώνει ουσιαστικά τις πειραματικές δυνατότητες.>>
Το 1950 υπήρξε ένα ενδιαφέρον γεγονός που μπορεί συνέβαλε έμμεσα στις Αμερικανικές προσπάθειες για την ανάπτυξη του ενδοεγκεφαλικού ελέγχου. Αυτό το γεγονός ήταν η εφεύρεση του Νευροφώνου από ένα 14χρονο παιδί θαύμα το 1958. Το νευρόφωνο μπορεί να μετατρέψει ήχους (όπως λέξεις, μουσική κλπ) σε ηλεκτρικά σήματα τα οποία μπορούν να μεταφερθούν μέσω οποιουδήποτε σημείου στο σώμα απ’ ευθείας στον εγκέφαλο. Οι ερευνητές του H.A.A.R.P. έχουν σημειώσει ότι η κυβέρνηση θα μπορούσε να ενδιαφέρεται για το Νευρόφωνο. Αν μπορούσαν να το κάνουν να λειτουργεί ασύρματα χωρίς άμεση φυσική επαφή με το άτομο που λαμβάνει τα μηνύματα, θα μπορούσαν να έχουν μια συσκευή ελέγχου του νου.
Με το H.A.A.R.P. λοιπόν ως πομπό συγκεκριμένες λέξεις θα μπορούσαν να μπουν στο κεφάλι του καθενός και το σύστημα αυτό χρησιμοποιείται σήμερα από τη νέα τάξη μεταξύ άλλων και γι αυτό το λόγο, περνώντας συγκεκριμένα μηνύματα σε τμήματα πληθυσμού ή και ολόκληρες χώρες επιδιώκοντας τον έλεγχο και την υποταγή τους αλλά και την καθοδήγηση της συμπεριφοράς τους ώστε να είναι η επιθυμητή από τα αφεντικά του πλανήτη. Φανταστείτε το χάος, τον θάνατο και την καταστροφή που θα μπορούσε να προκληθεί εάν επρόκειτο να εκπέμψουμε ένα ασύρματο μήνυμα και οι άνθρωποι να τρελαθούν από ανεξέλεγκτη σεξουαλική επιθυμία, οργή, τάσεις αυτοκτονίας κλπ.
Το H.A.A.R.P. επηρεάζει τις νοητικές λειτουργίες των ανθρώπων μέσω των ELF (Extra Low Frequency) κυμάτων οι οποίες επηρεάζουν τα κύματα με τα οποία λειτουργεί ο εγκέφαλος.
Ας δούμε κάποια βασικά δεδομένα σχετικά με τα κύματα του εγκεφάλου.
Πολλοί ερευνητές έχουν χαρτογραφήσει την ηλεκτρομαγνητική λειτουργία του εγκεφάλου κατά τις τελευταίες δεκαετίες. Έχουν βρεθεί τέσσερις βασικές συχνότητες εγκεφαλικών κυμάτων που αποτυπώνουν την εγκεφαλική λειτουργία και αντιστοιχούν, η καθεμία, σε συγκεκριμένες ψυχικές καταστάσεις. Οι συχνότητες αυτές είναι οι εξής: Δέλτα (0.5 – 4 Hz), Θήτα (4 – 7 Hz), Άλφα (8 – 13 Hz) και Βήτα (13 – 30 Hz):
– Η συχνότητα Βήτα έχει σχέση με ένα φυσιολογικό επίπεδο συνειδητοποίησης και τις στιγμές κατά τις οποίες η προσοχή του ατόμου είναι στραμμένη προς τα έξω, προς την καθημερινή δράση. Πολλές έρευνες έχουν αποκαλύψει ότι στα περίπου 30 Hz δημιουργείτε στον άνθρωπο φόβος, θυμός και άγχος.
– Τα κύματα Άλφα συνδέονται με χαλαρές καταστάσεις του νου, οι οποίες είναι ιδανικές για την μάθηση και την εστιασμένη νοητική λειτουργία.
– Τα κύματα Θήτα συνδέονται με ψυχικές εικόνες, εσωτερική ψυχική εστίαση και βαθιά ριζωμένες μνήμες. Αυτή η κατάσταση εμφανίζεται συχνά σε παιδιά.
– Τέλος τα κύματα Δέλτα παρουσιάζονται στον εγκέφαλο κατά τον βαθύ ύπνο.
Στόχος της νέας τάξης μέσω της CIA ήταν να ανακαλύψει αν μπορούσε να επιτευχθεί ο έλεγχος του νου μέσω της χρήσης εξωτερικών ηλεκτρομαγνητικών μέσων. Ερευνητές και στη Δύση και στην Ε.Σ.Σ.Δ. είχαν πειραματιστεί με τους εγκεφάλους ανθρώπων, όπως τα περιβόητα προγράμματα MK-ULTRA της CIA, και γνώριζαν καλά ότι ο ανθρώπινος εγκέφαλος λειτουργεί μέσα σε αυτή τη στενή ζώνη ηλεκτρομαγνητικής κλίμακας. Οι Σοβιετικοί μάλιστα είχαν πολύ σημαντικό επίπεδο γνώσης σχετικά με τις συχνότητες ELF (EXTRA LOW FREQUENCY).
Σε πειράματα με ELF που έκαναν οι Σοβιετικοί είχε καταδειχθεί ότι υπήρχε σημαντική αύξηση στις ψυχικές διαταραχές, σε διαταραχές του κεντρικού νευρικού συστήματος και συμπτώματα άγχους στους ναυτικούς που εργάζονται κοντά σε γεννήτριες ELF. Παρόμοια αποτελέσματα έδωσε και η Δυτική επιστήμη, χωρίς να αναφερθεί στο ευρύ κοινό.
Επί παραδείγματι να αναφέρουμε ότι στην Καλιφόρνια ο Δρ Adey κατέδειξε ότι τα κύματα στον εγκέφαλο ζώων θα μπορούσαν να τροποποιηθούν άμεσα από πεδία ELF, κύματα τα οποία διαπερνούν εύκολα το κρανίο.
Δεν είναι ευρέως γνωστό ότι στην αγορά κυκλοφορούν μηχανήματα βιο-ανάδρασης που βοηθούν στην επίτευξη μιας επιθυμητής ψυχικής κατάστασης και όταν συνδέονται με τον εγκέφαλο αυτές οι συσκευές στέλνουν ένα ασθενές σήμα ELF στον εγκέφαλο, στο ίδιο εύρος με την επιθυμητή κατάσταση. Ο εγκέφαλος αφού λάβει το μήνυμα κλειδώνει στην συχνότητα.
Το ίδιο συμβαίνει και με το H.A.A.R.P. το οποίο μεταδίδει μηνύματα σε ELF συχνότητα και όλοι όσοι επηρεάζονται <<κλειδώνουν>> στο μήνυμά του.
Μια ερευνήτρια η Δρ. Elizabeth Rauscher, Διευθύντρια του Εργαστηρίου Τεχνικής Έρευνας στο San Leandro της Καλιφόρνια, τη δεκαετία του 1990 είχε μελετήσει τις επιπτώσεις των κυμάτων ELF πάνω στους ανθρώπους. Σε μία σειρά πειραμάτων που διεξήγαγε ανακάλυψε μία συχνότητα που παράγει ναυτία για περισσότερο από μία ώρα ενώ μία άλλη συχνότητα, που ονομάστηκε μαριχουάνα, κάνει τους ανθρώπους να γελάνε. <<Δώσε μου λεφτά για τρεις μήνες>> είπε <<και θα είμαι σε θέση να επηρεάσει την συμπεριφορά του 80% των ανθρώπων σε αυτή την πόλη χωρίς να το γνωρίζουν.>>
Αν αυτή η ερευνήτρια ισχυρίζεται κάτι τέτοιο φανταστείτε τι ποσοστό του παγκόσμιου πληθυσμού και σε τι βαθμό μπορεί να επηρεάσει η Νέα Τάξη Πραγμάτων με τα μέσα που διαθέτει και με αιχμή του δόρατος της το σύστημα H.A.A.R.P. το οποίο λειτουργώντας με κύματα ELF χρησιμοποιείται, μεταξύ άλλων, σαν ένας θηριώδης πομπός μετάδοσης μηνυμάτων προς οποιοδήποτε πληθυσμό ή χώρα την οποία θέλουν να επηρεάσουν οι κοσμοκράτορες. Έτσι μπορούν να κάνουν οποιονδήποτε πληθυσμό να έχει οποιαδήποτε συμπεριφορά επιθυμούν, οδηγώντας στην τρέλα ή ακόμα και στην αυτοκτονία ανθρώπους που θα επαναστατούσαν ενάντια στα σχέδια τους.
Η τροποποίηση του καιρού είναι επίσης μέσα στις δυνατότητες του H.A.A.R.P.
Οι υποστηρικτές του H.A.A.R.P. επιμένουν να λένε ότι το H.A.A.R.P. δεν μπορεί και δεν θέλει να επηρεάσει το περιβάλλον στο έδαφος ούτε και τον καιρό πάνω από αυτό. Ο ισχυρισμός ότι δεν μπορεί το H.A.A.R.P. να επηρεάσει τα ανώτερα επίπεδα της ατμόσφαιρας προκύπτει από το ότι η σύνδεση μεταξύ των ανώτερων και των χαμηλότερων επιπέδων της ατμόσφαιρας δεν είναι καθολικά αποδεκτή από τα μέλη της ερευνητικής κοινότητας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μια τέτοια σχέση δεν υπάρχει και ότι δεν υπάρχει καμία απόδειξη, κάθε άλλο μάλιστα, υπάρχουν πολλές μελέτες που αποδεικνύουν την σύνδεση μεταξύ κατώτερων και ανώτερων στρωμάτων της ατμόσφαιρας.
Το 1975 ο Robert Helliwell, καθηγητής του Στάνφορντ, ανέφερε ότι οι εκπομπές VLF (Very Low Frequency – Πολύς Χαμηλής Συχνότητας) από ηλεκτροφόρα καλώδια μπορούν να επηρεάσουν τμήματα του ουρανού, δεκάδες χιλιόμετρα ψηλά.
Ο Gary Lockhart αποδεικνύει ότι γίνεται και το αντίστροφο, ότι η ιονόσφαιρα επηρεάζει το έδαφος. Στο βιβλίο του <> αναφέρει <<Μπορούμε να επηρεάσουμε τεχνητά το σέλας της Γης με ένα σχετικά μικρό ποσό ενέργειας και γνωρίζουμε ότι το σέλας αλλάζει τις καιρικές συνθήκες>>.
Πολλοί καταξιωμένοι επιστήμονες έχουν επισημάνει ότι τα γεγονότα στην ατμόσφαιρα δεν μπορούν να θεωρηθούν τοπικά, γιατί οτιδήποτε συμβαίνει οπουδήποτε στην ατμόσφαιρα επηρεάζει την ισορροπία όλου του συστήματος , εν ολίγοις όλες οι τοπικές καιρικές συνθήκες είναι παγκόσμιες καιρικές συνθήκες.
Σε έγγραφα του H.A.A.R.P. επανειλημμένα δηλώθηκε ότι η περιοχή πειραματισμού θα είναι ακριβώς πάνω από τον χώρο του, πράγμα το οποίο είναι ψέμα. Το IRI (όργανο Ιονοσφαιρικής Έρευνας) έχει περίπου 30 μοίρες καθοδήγηση δέσμης, πράγμα που του επιτρέπει να επηρεάζει περιοχές της ιονόσφαιρας πολλά χιλιόμετρα μακριά, ακόμα και πέρα από τον ορίζοντα. Επίσημα λέγεται ότι το όργανο IRI (Όργανο Ιονοσφαιρικής Έρευνας) του συστήματος H.A.A.R.P. χρησιμοποιείται για την εισαγωγή ποσότητας ενέργειας σε ένα συγκεκριμένο στρώμα της ιονόσφαιρας με σκοπό την μελέτη των σύνθετων φυσικών διαδικασιών που λαμβάνουν χώρα σε αυτές τις φυσικές περιοχές πλάσματος.
Στην πραγματικότητα αυτό κάνουν πολλοί ιονοσφαιρικοί θερμαντήρες ανά τον κόσμο, το H.A.A.R.P. όμως δεν είναι ένας κοινός ιονοσφαιρικός θερμαντήρας όπως οι άλλοι, αλλά κάτι πολύ ισχυρότερο σε δύναμη, ικανότητα εκπομπής, εστίασης και καθοδήγησης ακτίνων.
Ο Eastlund, ο «πατέρας» του H.A.A.R.P. ουσιαστικά, στα διπλώματα ευρεσιτεχνίας του οποίου βασίστηκε το εν λόγω σύστημα, θεωρούσε ξεκάθαρα την συσκευή αυτή ως ικανή για τροποποίηση του καιρού. Αυτό το χαρακτηριστικό το ανέφερε στο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ενώ το έχει αναφέρει και σε συνέντευξη που είχε δώσει.
Ένα έγγραφο αναφέρει ότι μία λειτουργία του H.A.A.R.P. είναι η δημιουργία «φακών» της ιονόσφαιρας εστιάζοντας μεγάλα ποσά υψηλής συχνότητας ενέργειας σε μεγάλα υψόμετρα παρέχοντας έτσι ένα μέσον για την ενεργοποίηση διαδικασιών της ιονόσφαιρας που δυνητικά θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν για στρατιωτικούς σκοπούς. Η θέρμανση που προκαλεί τον καιρό στην τροπόσφαιρα δεν μπορεί να συμβεί στην στρατόσφαιρα γιατί εκεί ο αέρας γίνεται θερμότερος με το υψόμετρο. Στις κατώτερες περιοχές όμως της ιονόσφαιρας η θερμοκρασία πέφτει ανάλογα με το ύψος. Έτσι αν θερμανθεί για παράδειγμα ένα μεσαίο τμήμα της ιονόσφαιρας θα ανυψωθεί και τμήματα του χαμηλότερου επιπέδου της ιονόσφαιρας θα εισβάλουν στα μεσαία επίπεδα.
Όμως στην θερμόσφαιρα (που βρίσκετε πάνω από την ιονόσφαιρα) συμβαίνει το αντίθετο και ο αέρας γίνεται και πάλι θερμότερος με το ύψος. Αυτή η μεταφορά θερμότητας στην κατώτερη ιονόσφαιρα είναι απλά ένας τρόπος που θα μπορούσε να δημιουργήσει καθρέπτες. Με αυτό τον τρόπο ο Θερμαντήρας, εν προκειμένω το H.A.A.R.P., θα μπορούσε να δημιουργήσει μία σειρά από «καθρέπτες» που καθένας θα πρέπει να προσαρμοστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να αντανακλά μία επιλεγμένη συχνότητα μετάδοσης. Μία τέτοια ρύθμιση θα επεκτείνει σημαντικά τις διαθέσιμες θέσεις εκπομπής και θα εξαλείψει το πρόβλημα των παρεμβολών μεταξύ των σταθμών. Επίσης είναι σαφές ότι αυτή η δυνατότητα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διακόψει μυστικά τις επικοινωνίες, μια και η διακοπή δεν θα φαινόταν ότι δεν προέρχεται από την φύση.
Ο Eastlund ανέφερε ότι τμήματα της ιονόσφαιρας μπορούν να δημιουργήσουν τεχνητούς φακούς που θα εστιάζουν την ηλιακή ενέργεια σε συγκεκριμένες περιοχές της ατμόσφαιρας ή και πάνω στο έδαφος. Εάν έχετε παίξει ποτέ στην παιδική σας ηλικία με έναν μεγεθυντικό φακό μία ηλιόλουστη μέρα καταλαβαίνετε το σκεπτικό.Με αυτό τον τρόπο πολλά παιδιά έχουν κάψει μυρμήγκι εστιάζοντας τις ακτίνες του ηλίου πάνω τους.
Φανταστείτε να το κάνει αυτό ένας θηριώδης μεγεθυντικός φακός που θα δημιουργηθεί στην ιονόσφαιρα και θα εστιάζει τις ακτίνες του ήλιου σε ένα πεδίο μάχης. Ο Eastlund έχει υπολογίσει ότι μόλις τα ραδιοκύματα φτάσουν στην ιονόσφαιρα θα αλληλεπιδράσουν δυναμικά με τα φορτισμένα σωματίδια που παγιδεύονται εκεί με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα μαγνητικό φαινόμενο που είναι γνωστό ως «δύναμη του καθρέπτη». Αυτό που θα συμβεί ουσιαστικά είναι ότι ένα τεράστιο τμήμα της φορτισμένης ατμόσφαιρας ωθείτε προς τα πάνω και προς τα έξω. Έτσι μας λέει ο Esstlund ανυψώνεται ένα μέρος της ανώτερης ατμόσφαιρας και αυτό δημιουργεί όγκους ατμοσφαιρικών σωματιδίων που ενεργούν ως φακός εστίασης για το φως του ήλιου. Με αυτό τον τρόπο είναι σε θέση να θερμάνει ένα συγκεκριμένο μέρος της γης και να μπορεί να ελέγχει τον τοπικό άνεμο.
Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσε για παράδειγμα να φέρει βροχή στην Αιθιοπία.
Οι αναφορές στα διπλώματα ευρεσιτεχνίας του H.A.A.R.P. αφήνουν σαφείς υπόνοιες ότι οι επιδράσεις στην ατμόσφαιρα παρέχουν αποτελέσματα σε παγκόσμια κλίμακα και όχι σε τοπικό επίπεδο όπως λένε κάποιοι αξιωματούχοι των ΗΠΑ παραπληροφορώντας τον κόσμο. Μέσω αυτής της δυνατότητας του H.A.A.R.P. θα μπορούσαν να διαλύσουν η να αλλάξουν την κατεύθυνση ενός τυφώνα, να αλλάξουν την ροή αερίων ρευμάτων και έτσι να φέρουν βροχόπτωση σε οποιαδήποτε επιθυμητή περιοχή ενώ επίσης σε ένα πόλεμο θα μπορούσαν να πλημμυρίσουν μια εχθρική περιοχή η να καταστρέψουν τα καλλιεργήσιμα εδάφη της. Χρήσεις οι οποίες σαφώς παραβιάζουν την συνθήκη για την απαγόρευση της περιβαλλοντικής τροποποίησης (ENMOD) που υπεγράφη το 1976 στον ΟΗΕ.
Εκτός της περιβαλλοντικής τροποποίησης το H.A.A.R.P. θα μπορούσε επίσης να προκαλέσει και σεισμούς ;
Σύμφωνα με κάποιους Αμερικανούς επιστήμονες οι σεισμοί προκαλούν αλλαγές στην Ιονόσφαιρα και την Μαγνητόσφαιρα. Με βάση αυτό εκφράζονται ανησυχίες ότι θα μπορούσε να συμβεί και το αντίστροφο, δηλαδή σοβαρές αλλαγές στην Ιονόσφαιρα ή την Μαγνητόσφαιρα να προκαλέσουν σεισμικές δονήσεις. Πιο συγκεκριμένα κάποιοι πιστεύουν ότι ραδιοφωνικές μεταδόσεις μέσω της γης με την χρήση τεχνολογίας Tesla μπορούν να προκαλέσουν σεισμούς και ατμοσφαιρικές διαταραχές σε περιοχές ευρισκόμενες μακριά από τον πομπό. Το H.A.A.R.P. θα μπορούσε να προκαλέσει σεισμούς, εσκεμμένα ή μη, με την μίμηση των φυσικών δυνάμεων.
Το ότι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο το είχε αποδείξει ο Nicola Tesla, ο οποίος είχε σχεδόν ισοπεδώσει τη Νέα Υόρκη με έναν τεχνητό σεισμό. Το προκάλεσε με μια συσκευή που κατασκεύασε στο εργαστήριο του για να αποδείξει την αρχή της αρμονικής συντονισμού. Έβαλε μία ράβδο από χάλυβα βαθιά μέσα στη γη κάτω από το κτήριο. Έπειτα ένα ατμοκίνητο έμβολο χτυπούσε την ράβδο με συγκεκριμένη συχνότητα. Δεν συνέβη τίποτα για αρκετά λεπτά, τότε ο Tesla ενώ ήταν έτοιμος να εγκαταλείψει το πείραμα συνειδητοποίησε ότι το κτήριο ήταν σε αρμονική απήχηση. Επίσης παρατήρησε ότι και τα γειτονικά κτήρια έτρεμαν πάρα πολύ. Βγαίνοντας έξω από το κτήριο του είδε ένα συνεχώς διευρυνόμενο κύκλο κτηρίων που έτρεμαν.
Μέχρι τη στιγμή που το πείραμα σταμάτησε είχαν σπάσει χιλιάδες παράθυρα και πολλές χιλιάδες πολίτες ήταν φοβισμένοι.
Ο Tesla είχε πει: <<Οι ρυθμικές δονήσεις περνούν μέσα από την γη σχεδόν χωρίς καμία απώλεια ενέργειας. Έτσι καθίσταται δυνατό να μεταφέρει μηχανικά αποτελέσματα στις μεγαλύτερες επίγειες αποστάσεις και να παράγει όλα τα είδη επιδράσεων. Η εφεύρεση θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί με καταστροφική επίδραση σε πόλεμο.>>
Μια παρόμοια συσκευή με το H.A.A.R.P., τον λεγόμενο «Ρωσικό Δρυοκολάπτη», χρησιμοποιούσε από τη δεκαετία του 1970 η Σοβιετική Ένωση. Μία άποψη για το Ρωσικό πρόγραμμα αυτού του συστήματος δόθηκε τον Ιανουάριο του 1978 σε τεύχος του περιοδικού Specula. Στην περιγραφή των σημάτων του Ρωσικού Δρυοκολάπτη ανέφεραν: <<Ένα ηλεκτρομαγνητικό σήμα με ορισμένη συχνότητα μπορεί να μεταδοθεί μέσα από την γη. Όταν το κύμα μπει στη γη σε ορισμένα πολλαπλάσια των 30 μοιρών, θα σχηματίσει στάσιμα κύματα στο ίδιο το χώμα. Σε ορισμένες γωνίες πρόσπτωσης, τα στάσιμα κύματα προκαλούν ένα παράξενο φαινόμενο: Δημιουργείται συντονισμός στον λιωμένο πυρήνα της γης και ένα πολύ μικρό κλάσμα των τεράστιων ηλεκτρομαγνητικών ρευμάτων του υγρού πυρήνα αρχίζουν να τροφοδοτούν το επαγόμενο στάσιμο κύμα. Σε αυτό το σημείο δημιουργείται ένα είδος γιγαντιαίου ηλεκτρονικού ενισχυτή (τρανζίστορ). Το ηλεκτρομαγνητικό σήμα που μπαίνει στη γη είναι το σήμα. Η ενέργεια στον πυρήνα της γης είναι το τροφοδοτικό. Ο συντονισμός ανοίγει το τρανζίστορ και ενέργεια είναι πλέον παρούσα και τροφοδοτεί το στάσιμο κύμα. Με τεχνικές παρεμβολής πολλαπλά και γιγαντιαία κύματα αντήχησης αυτού του τύπου μπορούν να συνδυαστούν έτσι ώστε να υπάρχει τώρα μέσα στη γη μία δέσμη ή εστιασμένη επίδραση με πολύ μεγάλη ενέργεια. Ανάλογα με την συχνότητα, εστίαση, σχήμα κύματος κλπ μπορεί κανείς να προκαλέσει μια ποικιλία αποτελεσμάτων όπως οι σεισμοί που προκαλούνται σε ένα μακρινό σημείο-στόχο, σοβαρές διαταραχές στη μέση και ανώτερη ατμόσφαιρα πάνω από την περιοχή στόχο και ανώμαλες καιρικές επιδράσεις.>>
Τα κύματα ELF (Extra Low Frequency – Εξαιρετικά Χαμηλής συχνότητας) είναι ένα φυσικό συστατικό των σεισμών. Δορυφόροι και αισθητήρες εδάφους ανίχνευσαν ραδιοκύματα ή ηλεκτρική και μαγνητική δραστηριότητα πριν από μεγάλους σεισμούς στην Νότια Καλιφόρνια το 1986-1987, στην Αρμενία το 1988 και στην Ιαπωνία και την Βόρεια Καλιφόρνια το 1989 ενώ επίσης ένας φυσικός στο πανεπιστήμιο Αθηνών ανέφερε ότι παρατήρησε ηλεκτρομαγνητικά σήματα σε έξι από τους επτά σεισμούς στην Ελλάδα κατά την διάρκεια μίας περιόδου αρκετών ετών.
Επιπλέον πρέπει να αναφερθεί ότι σε μία περίπτωση ο Αμερικανικός στρατός σκόρπισε μικροσκοπικά χάλκινα σύρματα στην ιονόσφαιρα, έτσι ώστε να αντανακλούν τα ραδιοκύματα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένας σεισμός 8,5 ρίχτερ στην Αλάσκα ενώ η Χιλή έχασε ένα μεγάλο μέρος των ακτών της. Τα χάλκινα σύρματα παρενέβησαν στο πλανητικό μαγνητικό πεδίο.
Καταλαβαίνουμε λοιπόν από τα παραπάνω ότι και το H.A.A.R.P. μέσω των ELF συχνοτήτων έχει τη δυνατότητα πρόκλησης σεισμών κατά βούληση όταν το επιθυμούν οι παγκοσμιοποιητές στην υπηρεσία των οποίων βρίσκετε.
Το σύστημα H.A.A.R.P. λοιπόν , απ ότι είδαμε δεν είναι απλά ένα όργανο ιονοσφαιρικής έρευνας όπως διατείνονται οι εμπλεκόμενοι αξιωματούχοι, ούτε είναι απλά ένα όπλο το οποίο στρέφεται κατά των στρατιωτικών αντιπάλων των ΗΠΑ όπως πιστεύουν μερικοί πιο «ψαγμένοι», αλλά είναι ένα όπλο πολλαπλών λειτουργιών το οποίο διαχειρίζεται η Νέα Τάξη Πραγμάτων μέσω των τσιρακιών της και στρέφεται ενάντια σε όλη την ανθρωπότητα.
Είναι ένα όπλο τροποποίησης του καιρού, επιτήρησης και ελέγχου ακόμη και των πιο μυστικών σημείων στον πλανήτη (μέσω της Διεισδυτικής Γεωτομογραφίας), ηλεκτρομαγνητικού πολέμου και ελέγχου του νου μεγάλων πληθυσμών ακόμη και ολόκληρου του πλανήτη.
Τα επίσημα διπλώματα ευρεσιτεχνίας, τα οποία εκχωρήθηκαν αρχικά όλα στην APTI (Arco Power Technologies Inc.), στα οποία βασίστηκε η κατασκευή του συστήματος H.A.A.R.P. είναι τα εξής:
– Ευρεσιτεχνία ΗΠΑ 4686605. Έκδοση 11/8/1987. Περιγραφή: Μέθοδος και Εξοπλισμός για την Μεταβολή μιας περιοχής στην ατμόσφαιρα, την Ιονόσφαιρα και/ή την Μαγνητόσφαιρα της Γης.
– Ευρεσιτεχνία ΗΠΑ 4712155. Έκδοση 8/12/1987. Περιγραφή: Μέθοδος και Εξοπλισμός για την Δημιουργία μιας Τεχνητής Ηλεκτρονικής Κυκλοτρονικής Θερμαντικής Περιοχής Πλάσματος
– Ευρεσιτεχνία ΗΠΑ 4817495. Έκδοση 4/4/1989. Περιγραφή: Αμυντικό Σύστημα για την Διάκριση Μεταξύ Αντικειμένων στο Διάστημα
– Ευρεσιτεχνία ΗΠΑ 4873928. Έκδοση 17/10/1989. Περιγραφή: Εκρήξεις Πυρηνικού Μεγέθους Χωρίς Ακτινοβολία
– Ευρεσιτεχνία ΗΠΑ 4954709. Έκδοση 4/9/1990. Περιγραφή: Γυροσκοπικός Υψηλής Ανάλυσης Ανιχνευτής Ακτίνων Γάμμα
– Ευρεσιτεχνία ΗΠΑ 4999637. Έκδοση 12/3/1991. Περιγραφή: Δημιουργία Νεφών Τεχνητού Ιονισμού Πάνω από τη Γη
– Ευρεσιτεχνία ΗΠΑ 5038664. Έκδοση 13/8/1991. Περιγραφή: Μέθοδος για την Παραγωγή ενός Κελύφους Σχετικιστικών Σωματιδίων σε ένα υψόμετρο πάνω από την επιφάνεια της Γης.
– Ευρεσιτεχνία ΗΠΑ 5041834. Έκδοση 20/8/1991. Περιγραφή: Τεχνητό Ιονοσφαιρικό Κάτοπτρο Αποτελούμενο Από ένα Στρώμα Πλάσματος το Οποίο Μπορεί Να Αποκτήσει Κλίση
– Ευρεσιτεχνία ΗΠΑ 5068669. Έκδοση 26/11/1991. Περιγραφή: Σύστημα Ακτινοβόλησης Ενέργειας
– Ευρεσιτεχνία ΗΠΑ 5202689. Έκδοση 13/4/1993. Περιγραφή: Ελαφρό Εστιαζόμενο Κάτοπτρο για το Διάστημα
– Ευρεσιτεχνία ΗΠΑ 5218374. Έκδοση 8/6/1993. Περιγραφή: Σύστημα Ακτινοβόλησης Ενέργειας με Κύκλωμα Εκτύπωσης που Ακτινοβολεί Στοιχεία που έχουν Κοιλότητες Ηλεκτρομαγνητικής Αντήχησης
– Ευρεσιτεχνία ΗΠΑ 5293176. Έκδοση 8/3/1994. Περιγραφή: Πτυσσόμενο Στοιχείο Δίπολης Κεραίας Διασταυρούμενου Πλέγματος
(Βασίστηκε σε δεδομένα και στοιχεία του τόμου ‘HAARP’ του JERRY E. SMITH)
Chatador

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters