Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΗΜΕΡΑ 15-11-17 ΠΛΕΟΝ ΤΑ 600δις $ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

  

Λευτερης Στακιας
ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΕΠΡΑΞΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ...

Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΠΕΦΑΝΘΗ : ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΑΝΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΤΩΝ 600δις $
ΤΑ 600δις $ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ....ΛΥΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΙΣ !!!

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ

ΤΕΛΟΣ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΟΣ ΔΙΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΣ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΛΉΡΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ........

Απαράδεκτη κήρυξε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο, την δίκη του Αρτέμη Σώρρα και ενός συνεργάτη του στον πολιτικό φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις», για την κατηγορία της διασποράς ψευδών ειδήσεων, που αφορά τους ισχυρισμούς τους ότι διαχειρίζονται τεράστιο χρηματικό ποσό.
Το δικαστήριο κλήθηκε να εκδικάσει την υπόθεση των περίφημων 600 δισ. ευρώ, μετά από αναίρεση που ασκήθηκε από τον Άρειο Πάγο στην αθωωτική απόφαση που εξέδωσε το 2013 το Μονομελές Πλημμελειοδικείο για τον Σώρρα και τον συγκατηγορούμενο του. Τότε, το δικαστήριο είχε δεχθεί τους ισχυρισμούς του, καταζητούμενου πλέον, Αρτέμη Σώρρα, ότι διαχειρίζεται το εν λόγω ποσό.
Η απόφαση εκείνη είχε καταστεί αμετάκλητη, καθώς δεν ασκήθηκε εντός των νομίμων προθεσμιών έφεση υπέρ του νόμου από την Εισαγγελία, παράλειψη που επικαλέστηκε σήμερα το δικαστήριο για να μην δεχθεί την αναίρεση του Αρείου Πάγου.
Ανάλογη θέση πήρε και ο εισαγγελέας Έδρας ο οποίος είπε: «Έχει εκδοθεί αμετάκλητη αθωωτική απόφαση και ανεξάρτητα αν έγινε δεκτή η αναίρεση δεν επηρεάζει τα δικαιώματα των κατηγορουμένων άρα δεν υπάρχει περιθώριο ποινικής αξιολόγησής τους, αφού δεν είναι πλέον κατηγορούμενοι. Ζητώ να κηρυχθεί απαράδεκτη η παρούσα διαδικασία εναντίον τους».
Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, η υπόθεση αναιρέθηκε, μόνο προκειμένου να αφαιρεθεί από τη νομολογία της αθωωτικής απόφασης το σκεπτικό που αποδίδει διαχείριση του περίφημου ποσού στον Σώρρα και όχι για να εισαχθεί και πάλι σε δίκη.
Την δίκη παρακολούθησαν δεκάδες οπαδοί του φορέα, οι οποίοι όταν άκουσαν την απόφαση επιδοκίμασαν τον δικαστή και τον εισαγγελέα με χειροκροτήματα και φωνάζοντας «άξιοι» καθώς και «εμπρός Αρτέμη Σώρρα να πάρουμε τη χώρα» και «άκουσε Αρτέμη, το καθεστώς σε τρέμει».
Μετά το πέρας της διαδικασίας και εν μέσω συνθημάτων υπέρ του καταζητούμενου αρχηγού της «Ελλήνων Συνέλευσις», ο συνήγορός του, μίλησε σε συγκεντρωμένους που ανέμεναν την δικαστική απόφαση στην κάτω πλατεία του κτιριακού συμπλέγματος της Ευελπίδων.
Νωρίτερα, ο συνήγορος του Σώρρα είχε έντονο διαπληκτισμό με τον εισαγγελέα, ο οποίος ζητούσε την απόρριψη ενστάσεων. Ο συνήγορος υπέβαλε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος του εισαγγελέα, με αποτέλεσμα, μετά από πολύωρη διακοπή της δίκης, να ανέβει στην Έδρα άλλος εισαγγελικός λειτουργός.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ  

.....ΤΩΡΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΛΕΟΝ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΘΕ ΨΥΧΗ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΔΟΥΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΑΝ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΑΝ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΑΣ ΑΡΩΣΤΗΣΑΝ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ

ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΧΘΗΚΕ Ο ΟΡΚΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ



 Έλσα Χατζηπαρασκευαϊδου
ΔΗΛΏΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥ ΔΙΚΗΓΌΡΟΥ ΤΟΥ ΑΡΤΈΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΈΣΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΥΕΛΠΊΔΩΝ ΜΕΤΆ ΤΗΝ ΔΕΎΤΕΡΗ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΈΣΕΩΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ
Τακης Μαιανδρος Δημητρακοπουλος
ΕΘΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΡΑΤΟΥΣ 600 ΔΙΣ - 0
ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΗΤΤΗΘΕΙ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!!!!
ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΘΕΝΑΡΗΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΦΩΤΙΟΥ ΜΠΑΜΠΑΝΗ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΛΕΠΑΛΛΗΛΑ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΤΟΝ ΜΗΝΥΣΕ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ

Τασος Θεοχαρης
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΙΜΟΣ ΚΑΙ ΦΩΤΗΣ ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ
ΟΙ ΔΥΟ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.
ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟΥ,ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ !!!
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !!!!!!!!








ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΧΘΗΚΕ Ο ΟΡΚΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ


Basilis Drosos
ΗΜΕΡΑ ΝΙΚΗΣ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ!!
ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ, ΣΗΜΕΡΑ 15 – 11 – 2017, ΠΑΡΑ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΜΕΘΟΔΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΤΗΣ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΙΚΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ «ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ», ΝΑ ΕΠΑΝΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΝ ΥΠΟΘΕΣΙΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΙΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ, ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΠΕΤΥΧΕ ΟΙΚΤΡΑ!!!
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΤΥΧΕΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ κ. ΦΩΤΗ ΜΠΑΜΠΑΝΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΝ, Η ΑΠΟΦΑΣΙΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΛΗΦΘΗ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ:
– ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΙΚΑΣΘΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟΝ ΠΡΟΣΩΠΟΝ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑΝ ΥΠΟΘΕΣΙΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣΕΙ!!!!!
ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΔΕΧΘΗ ΣΗΜΕΡΑ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΟΝ ΡΑΠΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΥΠΑΡΞΙΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΜΕ ΔΥΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΑΦΟΥ Η ΟΛΗ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΕΞΕΚΙΝΗΣΕ, ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΝΑΙΡΕΣΙΝ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟΝ ΠΑΓΟΝ, ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕΝ ΩΣ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ!!!!!
Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΕΚΕΙ!!
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ 1.500 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΠΟ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΕΔΩΣΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΟΝ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝ!!
ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΡΟΣΟΣ
(ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ)
Victoria Papademetriou
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΧΕΔΟΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΞΑΝΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/13 ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ΣΗΜΕΡΑ ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΗ ΔΙΚΗ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΑΠΕΦΑΝΘΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΚΑΣΕΙ ΜΙΑ ΗΔΗ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΚΛΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.
ΕΥΓΕ!!







 
Artemis Sorras
ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ
ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ
ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΣ
ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ
Ή ΕΜΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙ
ΕΓΩ ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ
ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΑΔΡΑ
ΟΤΙ ΠΗΡΑΤΕ ΘΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΠΙΣΩ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΧΑΡΙΣΤΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟ 1933 Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΕΓΓΛΕΖΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ
ΟΤΑΝ ΘΑ ΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΟ Ή ΚΑΚΟ




ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΚΔΙΚΑΣΤΕΙ Η ΜΉΝΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ 302 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΛΛΑ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΝΕΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΛΗΣΤΡΙΚΕΣ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!
http://www.artemis-sorras.gr/fi…/katathesi-600-dis-dolarion/
Φωτογραφία της Γεωργία Βαγενά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters