Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

Οι ελεγκτές μπήκαν την πιο ακατάλληλη στιγμή! - Βόλος: Σκηνές απείρου κάλλους σε ταβέρνα


 
Απίθανα πράγματα κατά τη διάρκεια ελέγχου σε ταβέρνα του Βόλου. Ο ιδιοκτήτης πήρε την κατάσταση στα χέρια του…
Πληθαίνουν τα επεισόδια μεταξύ εκπροσώπων ελεγκτικών μηχανισμών και επαγγελματιών. Οι απανωτοί έλεγχοι οι οποίοι γίνονται από όλες τις υπηρεσίες του Δημοσίου, έχουν δημιουργήσει έναν ασφυκτικό κλοιό στους επαγγελματίες, με αποτέλεσμα τα πνεύματα να οξύνονται με το παραμικρό.


Πριν από λίγες μέρες χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας ώστε να ολοκληρωθεί ο έλεγχος για ανασφάλιστη εργασία σε επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου. Μόλις το κλιμάκιο του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας μετέβη για έλεγχο στη συγκεκριμένη επιχείρηση στον χώρο της εστίασης, ενώπιον των ελεγκτών ο επαγγελματίας επιχείρησε να «φυγαδεύσει» εργαζόμενο που απασχολούνταν ανασφάλιστος.

Οι κινήσεις του ιδιοκτήτη
Στο κατάστημα επικράτησε ένταση, ο επαγγελματίας φέρεται να αρνήθηκε να προσκομίσει τα στοιχεία του συγκεκριμένου εργαζόμενου για να βεβαιωθεί παράβαση και τα πνεύματα οξύνθηκαν. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο επαγγελματίας επιχείρησε να κινηθεί εναντίον των ελεγκτών σπρώχνοντας ό,τι έβρισκε μπροστά του.

Πριν η κατάσταση εκτραχυνθεί κλήθηκε η αστυνομία, χωρίς ωστόσο να χρειαστεί να παρέμβει περαιτέρω, αφού τα πνεύματα είχαν ηρεμήσει και ο επαγγελματίας, αφού ζήτησε συγνώμη από τους ελεγκτές, παρέλαβε τη βεβαίωση παράβασης της εργατικής νομοθεσίας , παράβαση η οποία επισύρει πρόστιμο της τάξεως των 10.500 ευρώ.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, τις τελευταίες μέρες κλιμάκια τεσσάρων διαφορετικών υπηρεσιών οργώνουν όλη τη Μαγνησία και κάνουν ελέγχους για την ανασφάλιστη εργασία και την εισφοροδιαφυγή. Πρόκειται για κλιμάκια του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας, συνεργεία ελέγχου από το ΙΚΑ, κλιμάκια της Οικονομικής Αστυνομίας και, τέλος, ελεγκτές της Ειδικής Υπηρεσίας Ελέγχου Ασφάλισης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τα πρόστιμα πέφτουν βροχή, όχι μόνο για ανασφάλιστους αλλά και για παραβίαση ωραρίου των εργαζομένων, αλλαγή ρεπό και μη δήλωση της ειδικότητας με την οποία απασχολείται ο εργαζόμενος στην επιχείρηση.


Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, taxydromos.gr

http://www.pentapostagma.gr/2017/09/βόλος-σκηνές-απείρου-κάλλους-σε-ταβέρ.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters