Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΩΣ ΜΕΤΑΤΡΑΠΙΚΕ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ .. ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΡΦΗ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Βίκυ Χαραλάμπους
ΠΩΣ ΜΕΤΑΤΡΑΠΙΚΕ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ..
ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΡΦΗ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΑΝ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ Ν.Π.Δ.Δ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΝΤΙΣΥΝΤΤΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ Η ΑΑΔΕ - Η ΑΡΧΗ ΦΑΝΤΑΣΜΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ Α.Ε. ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟΣΧΙΣΗΣ ΚΛΑΔΟΥ,
ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΕ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.
ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΣΤ 'ΑΓΓΛΙΚΑ:
 
(Διόνιος: ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΚΕ ΜΕ GOOGLE. ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ. )
 
ΠΡΩΤΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΘΗΚΕ ΩΣ
"ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΛΟΥΜΠΙΑ"
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΠΟ 1871 - 1944, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΜΙΕΝΕ ΕΚΤΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΟ-ΠΡΑΞΗ ΠΕΡΙ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ (Νόμος περί Αφερεγγυότητας)
"ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΚΟΛΥΜΒΙΑΣ"
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΗΠΑ
STOUTENBURGH εναντίον HENNICK, 129 US 141 (1889)
129 US 141
STOUTENBURGH, Πρόεδρος του Washington Asylum, κατά HENNICK.
14 Ιανουαρίου 1889
Τα τμήματα 1 και 18 της πράξης του συνεδρίου της 21ης ​​Φεβρουαρίου 1871, με τίτλο «Πράξη για την παροχή κυβέρνησης για την περιφέρεια της Κολούμπια» (16, άρθρο 419), είναι τα εξής: «Τμήμα 1.
Ότι όλο αυτό το μέρος της επικράτειας των Ηνωμένων Πολιτειών περιλαμβάνεται εντός των ορίων της περιφέρειας της Κολούμπια να είναι, και το ίδιο δημιουργείται σε μια κυβέρνηση με την επωνυμία της περιφέρειας της Κολούμπια, με το όνομα της οποίας αποτελεί το σώμα εταιρικά για δημοτικούς σκοπούς και μπορούν να συνάπτουν σύμβαση και να συνάπτονται, να μηνύονται και να μηνύονται, να επικαλούνται και να εφαρμόζονται, να φέρουν σφραγίδα και να ασκούν όλες τις άλλες εξουσίες μιας δημοτικής εταιρείας που δεν είναι ασυμβίβαστες με το Σύνταγμα και τους νόμους των Ηνωμένων Πολιτειών και τις διατάξεις της πράξης αυτής. » 'Sec. 18. Η νομοθετική εξουσία της Επαρχίας θα επεκταθεί σε όλα τα νόμιμα θέματα της νομοθεσίας εντός της εν λόγω Επαρχίας, σύμφωνα με το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών και τις διατάξεις αυτής της Πράξης, υπό την προϋπόθεση πάντως σε όλους τους περιορισμούς και περιορισμοί που επιβάλλονται στα κράτη από το δέκατο τμήμα του πρώτου άρθρου του συντάγματος των Ηνωμένων Πολιτειών. αλλά όλες οι πράξεις της νομοθετικής συνέλευσης θα πρέπει πάντοτε να υποβάλλονται σε κατάργηση ή τροποποίηση από το συνέδριο των Ηνωμένων Πολιτειών και τίποτα από το παρόν δεν πρέπει να ερμηνεύεται κατά τρόπο που να στερεί από το συνέδριο την εξουσία της νομοθεσίας για την εν λόγω Επαρχία, δεν είχε τεθεί σε ισχύ. " Αυτά τα τμήματα μεταφέρονται στην πράξη του συνεδρίου της 22ας Ιουνίου 1874 με τίτλο «Πράξη αναθεώρησης και παγίωσης του καταστατικού των Ηνωμένων Πολιτειών, γενικού και μόνιμου χαρακτήρα, σχετικά με την περιφέρεια της Κολούμπια, που ισχύει την πρώτη την ημέρα του Κυρίου μας χίλια οκτακόσια εβδομήντα τρία ", όπως τα τμήματα 2, 49, 50.
Και δεδομένου ότι: Το Σύνταγμα προβλέπει ότι το Κογκρέσο έχει την εξουσία να ασκεί αποκλειστική νομοθεσία σε όλες τις περιπτώσεις πάνω σε μια τέτοια περιοχή που δεν υπερβαίνει τα δέκα μίλια τετραγωνικά, όπως μπορεί, με σύνοδο συγκεκριμένων κρατών και την αποδοχή του Κογκρέσου, να γίνει έδρα της κυβέρνησης του Ηνωμένες Πολιτείες.
Και ότι: Στις 21 Φεβρουαρίου 1871, το 40ο Κογκρέσο ψήφισε μια πράξη με τίτλο «Πράξη για την παροχή κυβέρνησης για την περιφέρεια της Κολούμπια», νομοθετώντας την οργάνωση μιας δημοτικής εταιρείας για την εκτέλεση των καθημερινών υποθέσεων της περιφέρειας της Κολούμπια , η έδρα της κυβέρνησης, η οποία μεταβίβασε τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, τη Δημοκρατία, σε "εταιρική οντότητα" με τίτλο "ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ", με κεφαλαία γράμματα, χωρίς "δικαιοδοσία" εκτός της περιφέρειας της Κολούμπια.
Και ότι: Το Κογκρέσο ενέκρινε το κείμενο του ομοσπονδιακού συντάγματος ως το σύνταγμα ή το καταστατικό της δημοτικής αυτής εταιρείας.
Αυτή η δημοτική εταιρεία είχε την εξουσία να συνάπτει σύμβαση παροχής δημοτικών υπηρεσιών στους κατοίκους της περιφέρειας της Κολούμπια και αναγκαστικά ως λειτουργία της ρήτρας προνομίων και ασυλίας του τέταρτου άρθρου του Συντάγματος, κάθε άλλο πρόσωπο που επιλέγει να συνάψει σύμβαση για τις υπηρεσίες της.
................................................
Και ένα κομμάτι της ιστορίας, το ίδιο που συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα:
Το 1863, ο Λίνκολν θέσπισε τον Πολεμικό Νόμο. Έδωσε εντολή στα Κράτη (Άνθρωποι) είτε να καταθέσουν στρατεύματα και να παράσχουν χρήματα υπέρ του Βορρά είτε να αναγνωριστούν ως εχθρός του έθνους.
Αυτός ο στρατιωτικός νόμος του Κογκρέσου εξακολουθεί να ισχύει σήμερα
Το 1871, η Περιφέρεια της Κολούμπια "Οργανική Πράξη του 1871" δημιούργησε μια ιδιωτική εταιρεία (εφεξής "Corp.U.S.") που ανήκει και λειτουργεί από την κυβέρνηση με σκοπό την υλοποίηση των επιχειρησιακών και επιχειρηματικών αναγκών της κυβέρνησης βάσει του στρατιωτικού νόμου .
Το 1864, ο εν λόγω νόμος, Corp. US, υιοθέτησε το δικό του σύνταγμα (Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών), το οποίο ήταν πανομοιότυπο με το Εθνικό Σύνταγμα (Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής), εκτός από το ότι έλειπε η 13η τροποποίηση του εθνικού συντάγματος.
Η 13η, 14η και 15η τροπολογία του Εθνικού Συντάγματος αριθμούνται αντίστοιχα στην 14η, 15η και 16η τροπολογία στο σύνταγμά τους.
Το 1912, τα χρέη που δημιουργήθηκαν από την Εταιρεία κατά τα προηγούμενα έτη και εγκρίθηκαν από τις προηγούμενες τροποποιήσεις, κατέστησαν απαιτητές.
Η Εταιρεία δεν μπόρεσε να πληρώσει τα χρέη της.
Εκείνη την εποχή, οι 7 γνωστές οικογένειες (την εποχή εκείνη οι επενδυτές στα ομόλογα), απαίτησαν την πληρωμή και το Corp. Οι ΗΠΑ δεν μπορούσαν να πληρώσουν.
Οι εν λόγω οικογένειες διευθέτησαν το χρέος για τις πληρωμές όλων των περιουσιακών στοιχείων των ΗΠΑ και για όλα τα περιουσιακά στοιχεία του Υπουργείου Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. δηλαδή η US CORPORATION κήρυξε αφερεγγυότητα - πτώχευση.
Ταυτόχρονα, οι "οικογένειες" δημιούργησαν την "Federal Reserve Bank Corp.", η οποία ήταν έτοιμη πολύ νωρίτερα από το επόμενο βήμα που ακολούθησε ..
Το 1913, η αμερικανική κυβέρνηση δεν είχε κεφάλαια για την πραγματοποίηση των απαραίτητων επιχειρηματικών αναγκών της κυβέρνησης, έτσι πήγαν στις εν λόγω οικογένειες και ρώτησαν αν μπορούσαν να δανειστούν χρήματα.
Δεδομένου ότι η αμερικανική κυβέρνηση είχε ήδη αποδείξει ότι δεν θα εξοφλήσει τα χρέη της στο ακέραιο, οι οικογένειες απάντησαν όχι
Η Corp.USA, η οποία ήταν ήδη υπό την αφερεγγυότητα, είχε καταλήξει σε συμφωνία με τη σχηματισμένη σχέση με την Federal Reserve Bank, με την οποία θα μπορούσαν να διαπραγματεύονται τις δραστηριότητές τους μέσω της υπόσχεσης να πληρώνουν (χαρτί) Σημείωση και όχι με χρήματα.
Δηλαδή. Οι 2 εταιρίες δεσμεύτηκαν από συμφωνία μεταξύ τους και όχι από την κυβέρνηση.
Σχεδόν ταυτόχρονα με το τελευταίο γεγονός (και το 1913), η αμερικανική κυβέρνηση εγκρίνει και υιοθετεί τη 16η τροποποίησή της, που δεν έχει καμία σχέση με το έθνος των ΗΠΑ (που είχε ήδη την 18η τροπολογία).
Το Ανώτατο Δικαστήριο αποφάνθηκε ότι δεν έκανε τίποτα που δεν είχε γίνει άλλο από το να καταστήσει σαφές και σαφές το δικαίωμα των Ηνωμένων Πολιτειών να επιβαρύνουν τις εταιρείες.
Την ίδια χρονιά (1913), το Κογκρέσο πέρασε και εισήλθε στην 17η τροπολογία όπως κυρώθηκε, παρόλο που τα κράτη δεν είχαν την ευκαιρία να επικυρώσουν το ίδιο. Η τροπολογία αυτή όχι μόνο δεν επικυρώνεται, αλλά δεν είναι συνταγματική. το Σύνταγμα απαγορεύει στο Κογκρέσο να συζητεί ακόμη και το θέμα της εκλογής των Γερουσιαστών.
Το 1917, η αμερικανική κυβέρνηση εισέρχεται στον Α 'Παγκόσμιο Πόλεμο και περνά τις εξουσιαστικές δυνάμεις έκτακτης ανάγκης και την εμπορία με τις πράξεις των εχθρών.
Το 1933, ο νόμος περί εμπορίου με τους εχθρούς προσαρμόζεται, λόγω της έλλειψης ισορροπίας, για να αναγνωρίσει τον λαό των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής ως εχθρούς της Corp.

Το 1944, σύμφωνα με τη συμφωνία του Bretton Woods, Corporation. Οι ΗΠΑ αποχωρούν διεκδικούμενοι από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και μετατρέπονται σε ξένο ελεγχόμενο ιδιωτικό ίδρυμα.
 
*********************************************************************************************************
"AN ACT TO PROVIDE A GOVERNMENT FOR THE DISTRICT OF COLUMBIA"
U.S. SUPREME COURT
STOUTENBURGH v. HENNICK, 129 U.S. 141 (1889)
129 U.S. 141
STOUTENBURGH, Intendant of Washington Asylum, v. HENNICK.
January 14, 1889
Sections 1 and 18 of the act of congress of February 21, 1871, entitled 'An act to provide a government for the District of Columbia,' (16 St. 419,) are as follows: 'Section 1. 
That all that part of the territory of the United States included within the limits of the District of Columbia be, and the same is hereby, created into a government by the name of the District of Columbia, by which name it is hereby constituted a body corporate for municipal purposes, and may contract and be contracted with, sue and be sued, plead and be impleaded, have a seal, and exercise all other powers of a municipal corporation not inconsistent with the constitution and laws of the United States and the provisions of this act.' 'Sec. 18. That the legislative power of the District shall [129 U.S. 141, 144] extend to all rightful subjects of legislation within said District, consistent with the constitution of the United States and the provisions of this act, subject, nevertheless, to all the restrictions and limitations imposed upon states by the tenth section of the first article of the constitution of the United States; but all acts of the legislative assembly shall at all times be subject to repeal or modification by the congress of the United States, and nothing herein shall be construed to deprive congress of the power of legislation over said District in as ample manner as if this law had not been enacted.' These sections are carried forward into the act of congress of June 22, 1874, entitled 'An act to revise and consolidate the statutes of the United States, general and permanent in their nature, relating to the District of Columbia, in force on the first day of December, in the year of our Lord one thousand eight hundred and seventy-three,' as sections 2, 49, 50.
And Whereas: The Constitution does provide that Congress has the power to exercise exclusive legislation in all cases whatsoever over such district not exceeding ten miles square, as may, by session of particular states and the acceptance of Congress, become the seat of government of the United States.
And Whereas: On February 21, 1871, the Forty First Congress passed an act entitled "An Act to Provide a Government for the District of Columbia," legislating the organization of a municipal corporation to run the day to day affairs of the District of Columbia, the seat of government, which transferred the United States of America, the Republic, into "a corporate entity" entitled UNITED STATES, in capital letters, having "no" jurisdiction outside the District of Columbia.
And Whereas: Congress adopted the text of the federal constitution as the constitution or charter of this municipal corporation. 
This municipal corporation was granted the power to contract to provide municipal services to the inhabitants of the District of Columbia and necessarily as an operation of the privileges and immunity clause of Article Four of the Constitution, any other person who chooses to contract for its services.
................................................
AND A BIT OF HISTORY, THE SAME THAT HAPPENS NOW IN GREECE:
In 1863, Lincoln instituted Martial Law. He ordered that the States (People) either conscript troops and provide money in support of the North or be recognized as an enemy of the nation. 
This martial law Act of Congress is still in effect today
In 1871, The District of Columbia "Organic Act of 1871 "created a private corporation (hereinafter “Corp. U.S.”) owned and operated by the actual Government for the purpose of carrying out the operational and business needs of the Government under the Martial law.
In 1864, the said Act, Corp. U.S. adopted their own constitution (United States Constitution), which was identical to the National Constitution (Constitution of the United States of America) except that it was missing the national constitution’s 13th Amendment. 
The National Constitution’s 13th, 14th and 15th amendments are respectively numbered 14th, 15th and 16th amendments in their constitution.
In 1912, the debts generated by the Corporation during the previous years and legislated by the previous amendments, came due. 
The Corporation could not pay their debts.
At that time, the 7 known families (at that time investors on the bonds), demanded payment and Corp. U.S. could not pay. 
Said families settled the debt for the payments of all of Corp. U.S.’ assets and for all of the assets of the Treasury of the United States of America. ie US CORPORATION declared insolvency - bankruptcy. 
At the same time, the "families" had established the "Federal Reserve Bank Corp.", who was ready well ahead from the next step to follow..
In 1913, the Corp. U.S. had no funds to carry out the necessary business needs of the Government so they went to said families and asked if they could borrow some money. 
As the Corp U.S. had already demonstrated that they would not repay their debts in full, the families said no
The Corp. U.S., already under Insolvency , had come to an agreement with the formed a relationship with the Federal Reserve Bank whereby they could transact their business via Promise to Pay (paper) Note, rather than with money. 
ie. The 2 Corporations bonded to an agreement between them and not the Government.
Almost simultaneously with the last fact (also in 1913), Corp. U.S. passes and adopts (as if ratified) their own 16th amendment, that has nothing to do with the Nation of the USA (who had already the 18th amendment). 
The Supreme Court ruled that it did nothing that was not already done other than to make plain and clear the right of the United States (Corp. U.S.) to tax corporations.
During the same year, (1913), the Congress passed and entered the 17th amendment as ratified, even though the states had no opportunity to ratify the same. This amendment is not only not ratified, it is not constitutional; the Constitution forbids Congress from even discussing the matter of where Senators are elected.
In 1917, Corp. U.S. enters WWI and passes their Emergency War Powers, and Trading with the Enemies Acts.
In 1933, the Trading with the Enemies Act is adjusted, DUE TO INSOLVENCY, to recognize the people of the United States of America as enemies of Corp. U.S.

In 1944, under the Bretton Woods Agreement, Corporation. U.S. is quit claimed to the International Monetary Fund, and becomes a foreign controlled private corporation
 
 
https://newradiofmb.blogspot.gr/2017/09/blog-post.html
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters