Τετάρτη, 2 Αυγούστου 2017

ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ. ΜΕ ΕΜΠΡΗΣΜΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ !!!

Πάνος Σώζος ΣΗΜΕΡΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΔΥΟ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ
( ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ) ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΒΟΜΒΑΣ ΜΟΛΟΤΟΦ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΕΝΟΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΥΣΤΕΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ. ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΛΕΣΤΗΚΑΝ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΕΩΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Η ΣΉΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡ’ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΕΩΣ ΚΑΙ Ε.Υ.Π. ΚΛΠ. ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΩΣ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ .

ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΠΑΡ’ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΤΑ ΜΜΕ ΑΦΑΝΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ
Η ΑΝΑΝΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΕΜΑΣ ΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΑΣ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΣΧΕΤΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΑΞΙΟ ΛΟΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΠΡΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΙΩΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΥΨΟΥΣ 5,2 ΔΙΣ .

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΝΙΚΗ !!!

ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΟΡΚΟΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ !!!
 
………………………………………………..
ΑΛΦΕΙΟΣ:
– ΠΩΣ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΕ ΤΟ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΙΟΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ;;;
– ΠΩΣ ΕΞΗΓΕΙΤΕ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΤΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ;;; ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
…………………………
Αλφειός: ΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΕΙ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΞΥΠΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΑΙΩΝΩΝ…
… ΠΕΡΙ ΤΟΥΤΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ;;; ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ 2015 ΚΑΤΑ 614,54% ΗΤΟΙ: ΑΠΟ 94δις ΣΕ 770δις = ΔΙΑΦΟΡΑ 676δις !!! ΕΧΟΥΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΙ ΤΑ 600δις ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΑΝ ΧΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣ ΤΙΣ ΤΗΛΕΠΕΡΣΟΝΕΣ;;; !!!
… ΠΕΡΙ ΤΟΥΤΟΥ ΘΑ ΑΡΘΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ;;; ΝΟΜΟΣ 4389/2016 Ο ΦΟΡΟΛΗΣΤΗΣ-ΦΑΝΤΑΣΜΑ… ΕΝΑ ΣΚΙΑΧΤΡΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ !!! ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΟΡΙΣΤΙΚΟΥ ΞΕΧΡΕΩΜΑΤΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ !!!
… ΠΑΝΤΩΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2.000 ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΡΩΤΟΥΝ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟ 1/1/2017 ΜΕ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΚΧΩΡΗΘΗΚΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ…   ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ 1000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ [ ΕΦΟΡΙΑ ] ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ 250 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ
……………………………………………………………………………………….
………………………………………….
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 20000 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ1

http://alfeiospotamos.gr/?p=28788

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ;;; ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 600 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters