Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017

ΟΛΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΦΑΙΡΙΚΑ ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ… ΑΝΑΙΡΕΣΗ !!!! Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ… ΕΠΙΠΕΔΗ… ΑΡΑ… «ΑΤΜΟΕΠΙΠΕΔΟ» … ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΧΕΙΣ;;;


Αθανασία Γεωργοσοπούλου ( ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ) ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΘΥΜΩΜΕΝΗ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩΘΙ ΒΑΣΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ :
ΕΙΜΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΗ ΩΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΙΤΟΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ Η ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΜΙΑΣ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΝΑΠΕΜΨΕΙ ΣΕ ΔΙΚΗ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΘΩΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΞΑΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ,
ΗΤΟΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΟΥΝ ΔΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.
-)(- -)(_ -)(- -)(-
ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΘΥΜΩΜΕΝΗ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΟΤΙ ΔΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΤΗΝ ΟΛΙΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΜΟΥ, ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΔΙΑΚΡΙΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΔΙΕΨΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΑΠ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΩΡΡΑ…
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΝΟΜΙΚΟ ΤΕΧΝΑΣΜΑ ΔΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΑΠΤΟΗΤΟΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.
-)(- -)(- -)(- -)(-

ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΘΥΜΩΜΕΝΗ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΙ ΩΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤτΕ, ΔΙΟΤΙ ΩΣ Η ΜΟΝΗ ΑΡΜΟΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΙΧΕ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΑΠΑΤΗΣ ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΩΡΡΑ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΠΡΑΞΕ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ.
-)(- -)(- -)(- -)(-

ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΠΟΛΥ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ.
-)(- -)(- -)(- -)(-

ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΟΤΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΙΡΕΙ ΔΗΘΕΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/2013 ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ, Η ΝΑ ΑΝΑΠΕΜΨΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ.
-)(- -)(- -)(- -)(-

ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ Η ΔΗΘΕΝ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΝΟΜΙΚΟ ΤΕΡΤΙΠΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΥΦΑΡΠΑΞΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΩΤΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ
-)(- -)(- -)(- -)(-

ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΟΛΙΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΑΚΥΡΩΤΙΚΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΤΗΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΗΣ (ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΑ ΚΙ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΑ) ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΟΝΤΑΣ ΕΙΣ ΓΝΩΣΙΝ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΙΡΕΘΕΙ.
ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΑΚΥΡΩΤΙΚΟ ΚΑΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΧΕΙ ΔΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΠΡΟΚΑΛΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΝΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΑΠΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΗΤΟΙ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.
-)(- -)(- -)(- -)(-

ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΘΥΜΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΔΙΟΤΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.
ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΒΛΑΠΤΕΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΕΣΕΝΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΜΩΣ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΥΠΕΡ ΣΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΔΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΠΟΤΕ.
-)(- -)(- -)(- -)(-

ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ 600 ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΕΙΤΕ ΑΠ ΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΘΕΣΜΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΑΠ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΟΦΕΙΛΕΤΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
ΑΥΤΗ Η ΟΦΕΙΛΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ UCC.
-)(- -)(- -)(- -)(-

ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ,ΛΑΒΕ ΘΕΣΗ.
ΖΗΤΑ ΑΠ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ,ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΑ 600 ΔΙΣ.
ΖΗΤΑ ΑΠ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΩΝ 572 ΔΙΣ ΕΥΡΩ, ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
ΖΗΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ 572 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ, ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΟΦΛΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ, ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΠΚΟΙΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΜΙΣΘΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΣΟΥΣ ΚΙ ΕΜΕΣΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ.
-)(- -)(- -)(- -)(-

ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ.
ΣΚΕΨΟΥ ΔΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΤΟΥ 2017 ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΚΥΝΗΓΙΕΤΑΙ Η ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΩΣ ΑΠΑΤΕΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΕΤΑΞΑΝ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΑΝ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΜΑΣ ΑΠΟΣΤΕΡΗΣΑΝ ΑΠ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΟΔ ΤΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΜΑΣ.
-)(- -)(- -)(- -)(-

ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
ΑΝ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΗΤΑΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΑΠ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ,
ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑ ΙΔΩΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΥΤΗ Η ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ, ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΕΡΗΣΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΣΕ ΦΥΓΟΔΙΚΙΑ.
-)(- -)(- -)(- -)(-

ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΑΝ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΥΝΟΥΝ
ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ Ε.ΣΥ. ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ.
ΑΛΛΩΣΤΕ…
Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΣΑΙ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ
ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ
-)(- -)(- -)(- -)(-

http://alfeiospotamos.gr/?p=28598

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ;;; ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 600 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters