Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Αναβίωση της Εγκοίμησης Επιβεβαίωσε τις Θεραπευτικές Γνώσεις των Αρχαίων Ελλήνων

Οι αρχαίοι Έλληνες γνώριζαν πολύ καλά ότι η αληθινή υπόσταση του ανθρώπου είναι νοητική και ότι στην ουσία όλα είναι δονούμενη ενέργεια, δηλαδή δονήσεις.

Επίσης, γνώριζαν ότι το ουσιαστικό αίτιο των ασθενειών βρίσκεται στη νοητική-ενεργειακή ανισορροπία και όλα τα νοσήματα εκφράζουν πρωτογενώς ψυχικές διαταραχές σε επίπεδο νοητικό και ενεργειακές διαταραχές σε επίπεδο δονήσεων.
Γι’ αυτό και παρ’ όλο που γνώριζαν τις φαρμακευτικές ουσίες και τις χειρουργικές επεμβάσεις, τις χρησιμοποιούσαν μόνο για την προσωρινή ανακούφιση και την συμπτωματική θεραπεία.

Στα αρχαία θεραπευτήρια, δηλαδή τα Ασκληπιεία, η αιτιολογική και συνεπώς ριζική θεραπεία γινόταν μόνο μέσω της νοητικής και ενεργειακής αποκατάστασης. Στα Ασκληπιεία η θεραπεία, για την αποκατάσταση των ψυχικών διαταραχών σε νοητικό-ψυχικό επίπεδο, γινόταν μέσω της μεθόδου της εγκοίμησης και για την αποκατάσταση των διαταραχών σε ενεργειακό-δονητικό επίπεδο, γινόταν μέσω της εφαρμογής ιαματικών ήχων-δονήσεων, με τη μορφή μουσικής, ύμνων και λόγου.

Ένα από τα πιο ονομαστά Ασκληπιεία της αρχαιότητας ήταν αυτό της Επιδαύρου, της οποίας και μόνο το όνομα δείχνει τι πραγματικά ήταν, αφού «Επίδ-αυρος» σημαίνει επιδρώ στην αύρα, δηλαδή στην ενεργειακή υπόσταση του ανθρώπου.


Η θεραπεία, με την μέθοδο της εγκοίμησης, γινόταν κυρίως στο «Άβατον» των Ασκληπιείων.

Οι ασθενείς, αφού πρώτα περνούσαν από μία ειδική διαδικασία-τελετουργία με καθαρμούς, εξαγνισμούς και άλλες σχετικές προετοιμασίες που αποσκοπούσαν κυρίως στην κατάλληλη προετοιμασία τους σε υποσυνείδητο επίπεδο, τελικώς υποβάλλονταν σε ύπνο, κατά την διάρκεια του οποίου, μέσω των ονείρων, απελευθερώνονταν από τα ψυχικά τους προβλήματα, με αποτέλεσμα την αποκατάσταση της νοητικής-ψυχικής τους ισορροπίας. Ήταν, δηλαδή, ουσιαστικά ένα είδος θεραπείας, μέσω υπερβατικού διαλογισμού και ύπνοθεραπείας-ψυχοθεραπείας.

Η θεραπεία, μέσω της ιαματικής επίδρασης των ήχων-δονήσεων, γινόταν με την κατάλληλη χρήση μουσικής που παραγόταν από όργανα, όπως ο αυλός και η άρπα, ή από τη φωνή, μέσω κατάλληλων ύμνων, καθώς επίσης και μέσω του λόγου που χρησιμοποιούσαν οι ιερείς, με την αξιοποίηση της θεραπευτικής δύναμης που έχουν οι λέξεις, σαν δονήσεις, στην Ελληνική γλώσσα, αλλά και διαφόρων παραστάσεων που δίνονταν στο θέατρο (θείο – ιατρείο), μέσω της εκφοράς του κατάλληλου λόγου σε αυτές.

Η λέξη μουσική, που αυτούσια πέρασε σε όλες τις γλώσσες του κόσμου, προέρχεται από τη ρίζα «μω» («ερευνώ») και σημαίνει στην ουσία «μύηση, ή «γνώση», γεγονός που δείχνει τη μεγάλη αξία που απέδιδαν οι αρχαίοι Έλληνες στην επενέργεια των ήχων-δονήσεων στον άνθρωπο, αφού, όπως έλεγε και ο Αριστόξενος, οι Έλληνες «διά του λόγου τραγουδούσαν και διά του τραγουδιού ομιλούσαν». Αυτό, άλλωστε, φαίνεται και σε επιγραφές, όπου οι λέξεις επισημαίνονται με σύμβολα που εκφράζουν μουσικούς φθόγγους, δηλαδή, νότες και δείχνει τη σημασία της επίδρασης του λόγου, μέσω δονήσεων.

Επιπρόσθετα πρέπει να λάβουμε υπ’ όψη, ότι τα αρχαία Ελληνικά είναι πρωτογενής γλώσσα και από αυτήν έχουν προέλθει όλες οι άλλες γλώσσες.

Εάν συνυπολογίσουμε πως, όπως έχει βρεθεί, η Ελληνική γλώσσα είναι ο ιδανικότερος τρόπος που εφεύρε ο ανθρώπινος εγκέφαλος, προκειμένου να συνθέσει ομιλία και να εκφρασθεί διά του λόγου, μπορούμε να αντιληφθούμε, πόσο οι Ελληνικές λέξεις είναι συνυφασμένες με τη βαθύτερη φύση του ανθρώπου σε δονητικό επίπεδο. Αυτό δικαιολογεί και το γεγονός, γιατί είχαν τόσο μεγάλη θεραπευτική ικανότητα, σε σημείο μάλιστα που έχει βρεθεί, πως λέξεις που απέδιδαν π.χ. λοιμώξεις είχαν τη δύναμη να καταπολεμούν τον λοιμογόνο παράγοντα που τις προκαλεί!

Η θεραπευτική προσέγγιση των αρχαίων Ελλήνων έχει αποδειχθεί, επί των ημερών μας, εξαιρετικά εύστοχη και αποτελεσματική. Ο Dr Edward Tick και η ομάδα του κατάφεραν, αναβιώνοντας τη θεραπευτική διαδικασία που εφαρμοζόταν στα Ασκληπιεία, να πετύχουν εκπληκτικά θεραπευτικά αποτελέσματα σε ασθενείς, κατά πολύ καλύτερα απ’ ότι οι σύγχρονες θεραπείες, γεγονός που αποδεικνύει, για άλλη μία φορά, το υψηλό επίπεδο επίγνωσης των αρχαίων Ελλήνων.

Συγκεκριμένα εφάρμοσαν τη μέθοδο της εγκοίμησης και τις άλλες σχετικές θεραπευτικές διαδικασίες στους ίδιους χώρους σε Ασκληπιεία της Κρήτης και πέτυχαν αποτελέσματα της τάξεως του 95%!

Ο Ρώσος ερευνητής Pjotr Garjajev έδειξε ότι το DNA των κυττάρων είναι ένας ολογραφικός υπολογιστής, που έχει τη δυνατότητα να δέχεται πληροφορίες κυματικής μορφής (ηλεκτρομαγνητικές ταλαντώσεις), όπως είναι οι ήχοι, από τις οποίες επηρεάζεται, τροποποιείται η μνήμη του και συνεπώς έτσι καθορίζονται τα πάντα γύρω από εμάς και την υγεία μας.

Σήμερα, με τη μέθοδο του βιοσυντονισμού, που μας παρέχεται η δυνατότητα να εφαρμόζουμε στον άνθρωπο κατάλληλα προγράμματα με διαμορφωμένες ηλεκτρομαγνητικές ταλαντώσεις, μπορούμε και θεραπεύουμε όλο το εύρος των νοσημάτων σε ποσοστό που φθάνει το 95%!

Εδώ, στη χώρα του Απόλλωνα, θεού του φωτός και της μουσικής, του γιού του Ασκληπιού, θεού της ιατρικής και της κόρης του Ασκληπιού θεάς Υγείας, έφθασε η ώρα, μετά από χιλιάδες χρόνια, η σύγχρονη επιστήμη, μέσω της γνωσιακής αφύπνισης, να συναντηθεί και πάλι με την αρχαία υπέρτερη γνώση και σοφία.

Η ουσιαστική θεραπεία μπορεί να γίνει και πάλι κτήμα της ανθρωπότητας, μέσω των σύγχρονων τρόπων θεραπείας, όπως της κβαντικής θεραπείας, της υπνοθεραπείας, της ψυχοθεραπείας και του βιοσυντονισμού, με την εφαρμογή των μετεξελιγμένων, αλλά κατά βάσην ίδιων, μεθόδων που χρησιμοποιούσαν οι (γνώστες της αλήθειας) αρχαίοι Έλληνες στα Ασκληπιεία!

viosyn.gr
https://www.diadrastika.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters