Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2017

ΤΟ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΡΩΝΤΑΣ ΩΣ ΠΡΟΑΓΩΓΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΑ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΔΕΙ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΤΟΥ.

Αθανασία Γεωργοσοπούλου (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ)
ΧΑΙΡΕΤΩ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΩΝ ΔΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ. 
Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΚΑΤΑΦΩΡΑ ΤΗΝ ΕΣΔΑ, ΤΗΝ ΕΔΔΑ, ΩΣ ΚΑΙ ΠΛΗΤΤΕΙ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΣΤΟΝ ΣΤΕΝΟ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΑ. 
ΔΗΛΑΔΗ, ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΑΞΗ ΖΗΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΟΥ ΤΟΥ, ΜΗ ΔΕΣΜΕΥΟΜΕΝΟΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ. 
ΚΙ ΑΥΤΟ ,ΟΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΧΕΙ ΕΚΧΩΡΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ , ΑΝΕΛΕΓΚΤΗ ΚΑΙ ΑΫΛΗ ΑΡΧΗ ,ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ. 
ΗΤΟΙ, ΕΝ ΑΛΛΟΙΣ ΛΟΓΟΙΣ Ο ΤΥΠΟΙΣ ΠΛΕΟΝ ΥΠ.ΟΙΚ. ΔΡΩΝΤΑΣ ΩΣ ΠΡΟΑΓΩΓΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΑ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΔΕΙ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ, ΗΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ-ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ-ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ΜΑΣ. 
ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ. 
ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ ΕΚΤΥΛΙΣΣΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ,ΕΝΑΣ ΑΦΑΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΛΗΡΟΥΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ,ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ... 
ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ , ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ.... 
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΚ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΩΝ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ, ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΗΘΙΚΟ ΑΥΤΟΥΡΓΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ, ΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4389/2016 ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΥΣΤΗΝΕΙ.... 
ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, 
ΣΥΣΤΟΙΧΙΣΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ Π
ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ !!!!!! 
ΕΡΡΩΣΘΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΟΣΜΟ ΕΛΛΗΝΕΣ
Άμεση απόσυρση της διάταξης που καταργεί το δικηγορικό απόρρητο ζητά η Ένωση Ελλήνων Ποινικολόγων ΔΕΙΤΕ:http://www.legalnews24.gr/2017/06/blog-post_66.html?spref=fb
https://newradiofmb.blogspot.gr/2017/06/blog-post_48.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ;;; ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 600 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ BLOG

Loading

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters