Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

2008 - 2014 ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΥΠΟ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΡΕΥΣΤΟΥ & ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ: 300 + 179 + 5 + 41 = 525 ΔΙΣ ΕΥΡΩ!

Οι Ελληνικές Τράπεζες, ευρισκόμενες προ των θυρών της πτωχεύσεως, άνευ λόγου και χωρίς προηγουμένως να ερευνηθούν τα αίτια της κατάρρευσης και μεσούσης της τεραστίων διαστάσεων οικονομικής κρίσης που έπληττε ήδη την Ελλάδα, χρηματοδοτήθηκαν από το Ελληνικό Δημόσιο (τίτλους που θα χρησιμοποιούσαν δια να εισπράξουν χρήματα από την Ε.Κ.Ταλλά και με μετρητά) πέραν των Πεντακοσίων Είκοσι Πέντε Δισεκατομμυρίων Ευρώ (525.000.000,000 Ε), μόνο κατά την περίοδο 2008 - 2014, συμπεριλαμβανομένων των εγγυήσεων που δόθηκαν υπέρ του ELA, EFSF, κτλ την ώρα που η συνολική χρηματιστηριακή αξία όλων των τραπεζών, δεν υπερέβαινε τα 4 δις ευρώ και που όπως αποδείχθηκε από τα πεπραγμένα, αυτά τα χρήματα ουδέποτε χρησιμοποιήθηκαν για την ανάπτυξη της οικονομίας, διότι δεν επενδύθηκαν στην Ελλάδα (ούτε καν εισήλθαν εις αυτήν), ούτε χρησιμοποιήθηκαν σε δάνεια δια την εγχώρια αγορά, ούτε ποτέ επεστράφησαν προς το Δημόσιο, παρότι στις υπουργικές αποφάσεις που εκδόθηκαν δια την ανά τράπεζα χρηματοδότηση, τόσο ο τρόπος χρήσης της εν λόγω χρηματοδότησης, όσο και οι υποχρεώσεις των τραπεζών περιγράφονταν επακριβώς.

Σημαντικό μέρος αυτών των χρημάτων που λήφθηκαν σε μετρητά προς ανακεφαλαιοποίηση, ήταν, όπως προαναφέρθηκε προκειμένου για την κάλυψη της ζημίας που υπέστη σαν οι τράπεζες, από τις επισφαλείς χρηματοδοτήσεις και τα «κόκκινα δάνεια».
Δυστυχώς όμως δι' όλους τους Έλληνες και την Ελλάδα, όπως αποδείχθηκε απ’ τα πράγματα, το μεγαλύτερο μέρος αυτών των κεφαλαίων, εξασφάλισαν τη βιωσιμότητα ξένων προς την Ελλάδα ομίλων και ουδέποτε δόθηκαν σε νέες χορηγήσεις, αλλά ούτε εξόφλησαν κόκκινα δάνεια.
ΣΗΜ: 
Στα πιο κάτω ποσά, θα πρέπει να συμπεριληφθεί, όπως ανωτέρω περιγράφεται, το ποσό των 180 Δις Ευρώ που δόθηκαν ως εγγυήσεις για το "ELA", ο αναβαλλόμενος φόρος 5 Δις, καθώς και τα παράλληλα "Ομόλογα Φαντάσματα" - 2013 : 41 Δις.
ΣΥΝΟΛΟ 2008 - 2014 ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΥΠΟ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΡΕΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ: 300 + 179 + 5 + 41 = 525 ΔΙΣ ΕΥΡΩ!
Πέραν των πιο πάνω, θα πρέπει να συνυπολογισθούν τα ποσά που έχουν εκταμιευθεί, οι εγγυήσεις, καθώς και ο μεταφερόμενος φόρος από το 2014 μέχρι σήμερα, καθώς και οι αναχρηματοδοτήσεις που έγιναν ως παράγωγα και παράλληλες χρηματοδοτήσεις, όλων των πιο πάνω.
ΣΥΝΟΛΟ 2008 - 2017 = ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ 800 ΔΙΣ ΕΥΡΩ!!!!!!!!!!!!!! ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
T.Χ.Σ. = ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕΤΑ ΤΟ 2017 = 40 ΔΙΣ ΕΥΡΩ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ ΗΔΗ (ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ)
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΠΤΩΧΕΥΣΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΕΥΑΛΩΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ - ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ...
ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ Ν. 4389/ 2016 Η ΑΡΧΗ ΦΑΝΤΑΣΜΑ, Η ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΑΡΧΗ, ΧΩΡΙΣ ΕΔΡΑ = 
Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ
ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ 10 ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΛΕΓΧΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ, ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ, ΕΝΕΡΓΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΥΤΗΣ, ΧΑΙΡΟΥΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ.....
ΕΚΧΩΡΗΘΗΚΕ ΜΕΣΩ Α.Ε. ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ Η ΟΛΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΕΠΙ ΓΗΣ, ΑΕΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΫΛΗ ΑΥΤΗ ΑΡΧΗ ΦΑΝΤΑΣΜΑ.
ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΑΓΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΑΦΟΥ ΜΕΛΕΤΗΣΑΝ, ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ, ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟ 4389/ 2016 ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ:ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΦΛΗΘΕΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ....ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ..ΔΕΙΤΕ:https://newradiofmb.blogspot.gr/2017/06/blog-post_2.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters