Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Οι Εβραίοι ΦΕΡΝΟΥΝ τους λαθρομετανάστες στην Ευρώπη, ΑΛΛΑ κάνουν το ΑΚΡΙΒΩΣ αντίθετο στο Ισραήλ !!! (ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ;)

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. 2 ΣΟΥΗΔΕΖΕΣ ΚΑΙ ...13 ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ, ΟΙ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ...
ΔΕΙΤΕ ΤΑ 3 'ΒΙΝΤΕΟ' ΚΑΙ ΘΑ... "ΠΙΑΣΕΤΕ ΤΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ"...

(ΚΑΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΝΟΝΙΚΟ ...'ΧΑΡΑΚΙΡΙ' ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΟΥΗΔΟΙ! ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ 'ΡΕΚΟΡ' ΒΙΑΣΜΩΝ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ Η ΝΟΡΒΗΓΙΑ... ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ, Ή ΤΟΥΣ ..."ΠΑΝΕ ΚΑΡΟΤΣΙ" ΚΑΠΟΙΟΙ "ΑΛΛΟΙ";;;)
Στο βίντεο ένας απ' τους στοχαστές του εβραϊκού think tank JPPI που ασχολείται με το μέλλον του εβραϊκού λαού, εξηγεί πολύ απλά (...) γιατί το δημογραφικό είναι το κλειδί στην γεωπολιτική. (Ακούει κανείς ΕΔΩ; Μπάάά...)

Ο ραββίνος στοχαστής Dov Maimon λέει, πως για να έχουν τον έλεγχο του Ισραήλ, πρέπει να έχουν πλειοψηφία οι Εβραίοι στο Ισραήλ. 
Για αυτό και προσπάθησαν χρόνια ολόκληρα να αυξήσουν τον αριθμό γεννήσεων των Εβραίων και να μειωθεί αυτός των Αράβων. Και το πέτυχαν! 
Ο Dov Maimon μέσα από διάφορα προγράμματα της "δεξαμενής σκέψεως" JPPI, έχει εισηγηθεί ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ στο Ισραήλ και σχέδια για την ραγδαία αύξηση του πληθυσμού στο Ισραήλ...
Κάθε Εβραία γεννάει 2.6 παιδιά και μαζί με τα ειδικά προγράμματα μετανάστευσης ΜΟΝΟ Εβραίων από διάφορες χώρες του κόσμου στο Ισραήλ είναι σίγουροι ότι το Ισραήλ θα διοικείται από το εβραϊκό DNA! 
Προσέξτε ότι οι Εβραίοι στην Ευρώπη και την Αμερική προωθούν το ...αντίθετο από ότι στο Ισραήλ. Την πολυπολιτισμικότητα δηλαδή και το να μην είναι τόσο "λευκή" η Ευρώπη... 
Άρα οι Εβραίοι της Ευρώπης γνωρίζουν και σκόπιμα προωθούν την μαζική μετανάστευση από Αφρική και Ασία για να φτάσουν στο σημείο οι Ευρωπαϊκές χώρες να διοικούνται από μη Ευρωπαίους. 
Με αποτέλεσμα να έχουν φυσικά την τύχη των χωρών προελεύσεως των μεταναστών.
Οι Εβραίοι προωθούν σε εμάς τις ιδεολογίες που θα μας καταστρέψουν προωθώντας   η λ ί θ ι ο υ ς    στα καίρια πόστα, ώστε να είναι σίγουροι ότι θα εφαρμοστούν αυτά τα καταστροφικά σχέδια.

Οι Αριστεροί και άλλοι "προοδευτικοί" είναι στην πραγματικότητα το μακρύ χέρι του Ιουδαϊσμού στην Ευρώπη, καθώς κάνει την βρώμικη δουλειά για αυτούς.



Στην Νορβηγία και τις Σκανδιναβικές χώρες βλέπουμε την Εβραία Spectre, να δηλώνει ότι οι Εβραίοι προωθούν την πολυπολιτισμικότητα στην Ευρώπη και στην Γερμανία στον αγώνα ηγείται η Εβραία Anetta Kahane.




Τρία με τέσσερα εκατομμύρια, θα μπορούσαν να αλλάξουν την γεωπολιτική! 

Τι εννοείτε ότι θα μπορούσαν να αλλάξουν την γεωπολιτική; 
Το δημογραφικό είναι το κλειδί για τα πάντα, όπως ξέρετε μεταξύ της Ιορδανίας και της Μεσογείου, αυτά είναι σύνορα για 10.000.000 ανθρώπους, οι μισοί Εβραίοι και οι μισοί Άραβες και αν θέλουμε να παραμείνουμε ένα δημοκρατικό κράτος, πρέπει να οι Εβραίοι να είναι πλειοψηφία σε αυτό το μέρος. 
Δηλαδή πιστεύετε ότι οι μετανάστες θα μπορούσαν να ανατρέψουν τις ισορροπίες; 
Ακριβώς! Ήδη καταφέραμε τα ποσοστά γεννήσεων των Αράβων να έχουν μειωθεί και αυτά των Εβραίων αυξάνονται, οπότε ήδη αλλάζουν οι ισορροπίες. Το τραίνο της ιστορίας είναι στο δρόμο του.
Το δημογραφικό θαύμα του Ισραήλ - Israel’s Demographic Miracle
https://www.jewishpolicycenter.org/2013/02/28/israel-demographic-miracle/
Απόσπασμα: Με ρυθμό γεννήσεων των Ισραηλινών περίπου 3 παιδιά ανά γυναίκα, ξεπερνούν τα βιομηχανικά κράτη και αν συνεχιστεί αυτό το Ισραήλ, θα έχει μεγαλύτερο πληθυσμό απ' την Πολωνία το 2085. 

Η μέση ηλικία των Πολωνών θα είναι 57 έτη, κάτι το οποίο δεν θα μπορεί να το διαχειριστεί το Πολωνικό κράτος γιατί οι περισσότεροι θα είναι συνταξιούχοι, ενώ του Ισραήλ μόλις 32! 

Κάτι ακόμη πιο αξιοθαύμαστο το Ισραήλ θα έχει περισσότερους νέους απ' την Ισπανία και την Ιταλία και όσους θα έχει και η Γερμανία στο τέλος του αιώνα! 
Δηλαδή το εβραϊκό κράτος θα έχει περισσότερους άνδρες σε στρατεύσιμη ηλικία και θα μπορεί να στελεχώσει μεγαλύτερο στρατό ξηράς απ' ότι η Γερμανία!

[Πηγή: ιστολόγιο 'αντιπληροφόρηση']
"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters