Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Η επανάσταση του 1821 που έγινε χειρότερη σκλαβιά από πριν, με τον ρόλο των γνωστών πρωταγωνιστών, που καθιέρωσαν την επικράτηση της σκλαβιάς των 400 χρόνων από τις μογγολικές και βάρβαρες Αγέλες των Τούρκων με την υποκίνηση από το παγκόσμιο εβραϊκό, θρησκευτικό, σιωνιστικό κατεστημένο!

Ποιοι αποδέχτηκαν – και έκαναν ιδικές συμφωνίες με τους Τούρκους για  να υπάρχει 400 χρόνια βία, θάνατοι, βασανιστήρια, αφανισμός των γηγενών ελλήνων και του Ελληνισμού;

Ποιοι σήμερα υπέγραψαν να βεβηλώσουν το ιερό χώμα των Αθηνών στην Ιερά οδός με ένα βέβηλο κτήριο, το τέμενος στην Ιερά Οδός, που εκπροσωπεί, την βαρβαρότητα, την απανθρωπιά, την εγκληματικότητα, που μισεί κάθε τι Ελληνικό, που μισεί την γυναίκα που  γέννησε το Ισλάμ;;;

Πρώτος και καλύτερος ο εκπρόσωπος  των δολοφόνων των Ελλήνων, ο εκπρόσωπος του πανάγαθου???????? Ιερώνυμος, το υποχείριο του εβραϊκού σιωνισμού.

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ

Πριν προχωρήσουμε, πρέπει να καταλάβουμε, να εμπεδώσουμε, ποιους ενοχλούσε, πείραζε, φόβιζε, η απλή αναφορά στην λέξη Έλληνας και Ελληνισμός, φυσικά η μόνη που είχε φόβο και μίσος στην συνέχιση της λέξης Έλληνας και Ελληνισμός – και ιδικά  στην αληθινή Ελληνική γραμματεία, είναι η ορθοδοξία!

Είναι η μόνη που έκανε ολοκαύτωμα κατά των Ελλήνων και του Ελληνισμού – και όμως μας την επιβάλουν μέσω του συντάγματος!

Αλήθεια πως μπορώ να λέω ότι είμαι Έλληνας πατριώτης και να κάνω ιδικές συμφωνίες με το εχθρό και δολοφόνο της πατρίδος μου και των πατριωτών μου, να σκοτώσουν τον γείτονα μου και όλη την οικογένεια του, να γκρεμίσουν το σπίτι του,  αρκεί να μην πειράξουν το δικό μου!!!

Και μετά να βγαίνω να το παίζω, προστάτης και πατριώτης, με περιουσίες από το αίμα της πατρίδος μου!!!!

 Για αυτό την Τουρκία την είδε σαν κόρη οφθαλμού στους σκοπούς της η ορθοδοξία, χωρίς να λερώσει παραπέρα τα χέρια της εναντίων των Ελλήνων στα μάτια της παγκόσμιας κοινότητας όπως είχε πράξει μέχρι να βρεθεί το βάρβαρο Μογγολικό στοιχειό, να συνεχίσει τον διωγμό και αφανισμό του Ελληνισμού, διατηρώντας όλα τα προνόμια της!

Είναι πλέον γνωστός ο ρόλος της ορθοδοξίας και  τον τότε εχόντων λεγόμενων προεστών και μισαλλόδοξων κομματικών ανθρωποειδών, που δεν έχουν ούτε πατρίδα, ούτε ηθική, ούτε αξιοπρέπεια όταν θέλουν να επιβάλουν τους άνομους σκοπούς τους, είτε σε θέματα εξουσίας, είτε οικονομίας, είτε σε θέματα θρησκείας!

Προσέξτε όποια πέτρα και αν σηκώσεις σε καταστροφές των Ελλήνων και του Ελληνισμού, θα βρεις την ορθοδοξία και τον πατέρα της Εβραϊσμό, να κάνει  θεατρικά δήθεν ότι πονά για τα δεινά των Ελλήνων, αλλά που έχει αποκτήσει ιδικά προνόμια για την επιβίωση της σε συνθήκες σκλαβιάς για τον λαό, θρηνώντας με κροκοδείλια δάκρυα επάνω στο πτώμα του Ελληνισμού!

Εάν πάρεις με την σειρά τα γεγονότα μετά την Επανάσταση του 1821, πως εκφυλίστηκε, ποιοι και πως επήραν την εξουσία από τους  αληθινούς πατριώτες, στρατιώτες, ήρωες,  που κατάφεραν την απελευθέρωση της Ελλάδος από τον Τουρκικό ζυγό, θα το ξανά δεις σήμερα σε επανάληψη από τους κληρονόμους των ίδιων προδοτικών πολιτικών και θρησκευτικών προσώπων,, με την ίδια μέθοδο παραπληροφόρησης και εκφοβισμού!

Με αφορμή την πρόσφατη συνάντηση Ιερώνυμου, Καραμανλή, Μητσοτάκη, το μόνο που κατάφερα να φωνάξω είναι, αυτό που φωνάζω χρόνια στου νέους, διαβάστε, ενημερωθείτε, η ιστορία κάνει κύκλους – και είναι φυσιολογική συνέπια να ξανά συναντήσετε τα ίδια προβλήματα, τις ίδιες προδοσίες, αφού δεν έγινε αποκατάσταση της αληθινής Ελληνικής γραμματείας, για Αξίες και ηθικές στην σύγχρονη κοινωνία!

Όταν  μια κοινωνία φθείρετε, κάτω από καλές οι κακές συνθήκες και συμπεριφορές, θέλει ανανέωση  για να πάει μπροστά, ή να διορθώσει τις λάθος επιλογές της, που μέσα από την διαχρονικότητα, δοκιμάστηκαν!

Η ορθοδοξία και η εβραϊκή σιωνιστική ελίτ δεν αφήνει ούτε λεπτό που να μην διαβάλει, οτιδήποτε Ελληνικό, και ιδικά όταν έχει επιδιωχτεί μια τέτοια μεγέθους γενοκτονία κατά του Ελληνισμού, δεν την αφήνεις να σου ξεφύγει από τα δεσμά σου!!!

Εδώ στην δική μας περίπτωση η ιστορία μας κάνει κύκλους χωρίς ανανέωση, με τα ίδια σάπια υλικά!

Τι βλέπουμε σήμερα; ότι βλέπανε οι προγονοί μας, οι ίδιοι πολιτικοί και η θρησκεία  κάνουν τα ίδια να μην χάσουν τα προνόμια τους, χωρίς ίχνος  πατριωτικής ηθικής, αδιαφορώντας πόσες γενιές πέθαναν για να κρατήσουν το σπίτι τους που λέγετε Ελλάδα όρθιο και ζωντανό!

Έρχεται ο εκπρόσωπος της δογματικής ορθοδοξίας και ερωτοτροπεί με τους πολιτικούς, ποιοι ή ποιος εξυπηρετεί τα συμφέροντα του πανάγαθου θεού!

Αυτός ο πανάγαθος που βλέπει μόνο τους υποτιθέμενους αμαρτωλούς – και είναι στραβός στους προδότες και εγκληματίες!

Την μια μας αναφωνεί τον άθεο ή άθεους ότι υπονομεύουν το θρησκευτικό κατεστημένο φρόνιμα!

 Γιατί ωρύονται με την απάλειψη από το σύνταγμα της καθεστωτικής εξουσίας, να είναι εκβιαστικά και δογματικά η μόνη θρησκεία που εκπροσωπεί έναν λαό, που είχε θρησκεία και αυτοί την εκτέλεσαν, την αφάνισαν, την διαμέλισαν, την εθνικοποίησαν με ποινή θανάτου, για να την εξαλείψουν – και ακόμα και σήμερα κάνουν τα πάντα, θάβοντας οτιδήποτε  στοιχείο Ελληνικό έρχεται στην επιφάνια, κάνουν τα πάντα να κουτσουρεύουν την Ελληνική γραμματεία, βεβηλώνουν ανενδοίαστα οποιοδήποτε ιερό χώρο που ανήκει στους προγόνους μας;

Το ηθικό και το δίκαιο είναι να πιστεύει ο καθένας όπου αυτός θέλει! Είτε πολιτικά είτε θρησκευτικά. Αυτό  απαγορεύετε και επιτρέπεται επιλεκτικά!

Γιατί αυτό το δικαίωμα το κολάζουν, με αθεΐες και άλλους φανφαρόνικους τίτλους, ρετσινιές προς όλες και όλους, που δεν σκύβουν στην θρησκευτική και πολιτική  δουλεία,  γιατί επιβάλουν κοινωνική αποπομπή σε όσους  μιλούν για δικαιώματα, κυρίως για την ψυχή και το πνεύμα;;;

Αποκαλούν τον Προδότη Τσίπρα άθεο, είναι για γέλια και κλάματα, ο Τσίπρας είναι μια μαριονέτα, ένα πρόσωπο που ενέδωσε σε όλες τις προδοσίες για την καρέκλα της εξουσίας, είναι το παιδί για όλες τις δουλειές των μοναδικών υπευθύνων, του έδωσαν τον θρόνο οι μοναδικοί υπεύθυνοι, για να τους ξελασπώσει!

Και τώρα που ξεπλύθηκαν ζητούν να επανέρθουν, να συνεχίσουν το θεάρεστο έργο τους με τις ευλογίες της θρησκευτικής ηγεσίας, της μάνας που συγχωρά τα παιδιά της, όσα εγκλήματα και αν έχουν κάνει ή θα κάνουν, αφού με τις δικές της ευλογίες τα κάνουν!

Κρύβουν ή παραπληροφορούν τον λαό ότι ο Τσίπρας εφαρμόζει αυτά που έφτιαξαν προδοτικά οι προκάτοχοι του, επειδή θα τους έπαιρναν με τις πέτρες, πάντα έχουν φροντίσει και ιδικά μετά την νομιμοποίηση του προδοτικού ΚΚΕ, να παράγει τους δούρειους ίππους εκτόνωσης της οπλισμένης βόμβας που λέγεται λαός!

Έχουμε στα χέρια μας την ομολογία του ΔΝΤ ότι όλα έγιναν λάθος με την εφαρμογή των προγραμμάτων του, ιδικά σε ότι αφορά την Ελλάδα, λυσσαλέα και εκβιαστικά ζήτησαν την απαλλαγή των πρώτων υπευθύνων για την παραποιήσει της αλήθειας, του Γεωργίου και Στουρνάρα, ο ανθελληνισμός και η προδοσία έχει αναβαθμιστεί με πιασάρικες λέξεις, κάναμε λάθος!

Όχι δεν ζητούν συγγνώμη από τους χιλιάδες πεθαμένους από τα λάθη τους, αλλά συνεχίζουν σε χειρότερη μορφή των αφανισμό των Ελλήνων!

Δεν μας αναφέρουν πουθενά στις μελέτες τους ούτε οι ανθέλληνες, ούτε οι προδότες, πόσοι πέθαναν, πόσοι έχασαν τις περιουσίες τους, πόσοι  έχασαν τα σπίτια τους, πόσοι είναι υποψήφιοι για τον τάφο, πόσοι Έλληνες θα υπάρχουν με την μέθοδο του αφελληνισμού με αλλόφυλους δολοφόνους  σε 5 χρόνια, δεν ενδιαφέρει κανέναν, ούτε πολιτικό, ούτε θρησκευτικό, όλος αυτός ο Ελληνικός λαός είναι αναλώσιμος για τον προδοτική τους επιβίωση!

Κανένας δεν ανακινεί το θέμα της στάσης πληρωμών και καταγγελίας του Επαίσχυντου χρέους, αφού έχουμε στοιχεία ότι επεβλήθη με προδοτικές και ανθελληνικές  συμμαχίες σε βάρος ενός λαού,  για να σωθούν άλλοι σε βάρος του Ελληνικού έθνους!

Κανένας δεν λέει εδώ έχουμε αληθινά στοιχεία για την προδοσία του σημερινού πρωθυπουργού και των υπευθύνων προκατόχων του, που έχουν καταργήσει το Ελληνικό σύνταγμα ή το έχουν κάνει σφουγγαρίστρα για τις ανομίες τους, που αυτό τους οδηγεί στην δίκη για εσχάτη προδοσία!

Όταν έχουν αλωθεί τα μόνα εργαλεία του συντάγματος, η δικαιοσύνη και το στράτευμα, μένει η αυτοθυσία του λαού.

Που έχουν φροντίσει και αυτόν να τον συντηρούν με διχόνοια, του τύπου εσύ θα ζήσεις, αυτός θα πεθάνει, εσύ θα έχεις, αυτός θα συντηρείτε όσο τον θέλουμε με επιδόματα πείνας, τα οποία τα μοιράζουμε, ανάλογα με τις βρόμικες ανάγκες μας και η πολιτεία και η εκκλησία!

 Η Γερμανία που έχει εγκληματήσει κατά του Ελληνικού λαού συνέχεια από το 1821, που την κατάκλεψε, που της ρουφά το αίμα μόνιμα, διαμαρτύρεται ότι δεν μπορεί άλλο να πληρώνει τους Έλληνες, αποσιωπώντας πόσα οικονόμησε, δηλαδή το μαύρο άσπρο, βάραμαι και ας κλαίω!

Εδώ έχουμε την τρίτη δύναμη που μπορούσε και μπορεί να επιβάλει ή να επιδιώξει την τιμωρία των υπευθύνων προδοτών, αυτή η τρίτη δύναμη είναι η δικαιοσύνη, η οποία έχει αλωθεί, καταλειφθεί , από ορθόδοξους, δογματικούς, έκφυλους, από ανθρωποειδή, που ανέχονται ακόμα να λειτουργούν και να αποδίδουν δικαιοσύνη κάτω από μια φωτογραφία της ορθοδοξίας και ένα κείμενο με ψεύτικες καταβολές και αναφορές για το κύρος τους!

Για γέλια και για κλάματα!

Τα ίδια κληρονομικά προδοτικά πρόσωπα που υπονόμευαν την επικράτηση της Επανάστασης των Ελλήνων, πολιτικοί, θρησκεία, και δικαιοσύνη, σήμερα ανασυντάσσονται μπροστά  στον κίνδυνο που διαφαίνεται να πέσουν στα μάτια του λαού οι  προδοτικές και βρόμικες  επιδιώξεις τους!

Με ποιους συναντιέται  Ο εκπρόσωπος του Εβραϊκού παρακράτους, που λέγεται ορθοδοξία;;;

Το πότε και πως έχει σημασία;

Ο μεγαλύτερος τζογαδόρος στα χρηματιστήρια είναι ο πανάγαθος με τους εκπροσώπους του!

 Όμως ο Ελληνικός λαός πληρώνει αυτούς τους τεμπέληδες με το αίμα του – και αυτοί κερδοσκοπούν και έχουν αρπάξει όλες τις περιουσίες της Πολιτείας και των πολιτών της!

Τελικά τι πρόσφερε και προσφέρει στον Ελληνικό λαό, αυτή η ανθελληνική θρησκεία, πέρα από το να κρατά τον ελληνικό λαό σε ζόμπι, κάτω από την ανύπαρκτη εκβιαστική δύναμή της στους αδικημένους;;;

 Για  τους καθο ολοκληρία προδότες, δεν ζητά την τιμωρία τους, που μπορεί, διότι αυτοί οι προδότες που συνομιλεί, συγκατοικεί και συνυπάρχει, είναι τα δικά της ευλογημένα τέκνα,  που διαιωνίζουν τον χορό των διαβόλων, που κάνουν  με τις ευλογίες της  την γκεμπελική φρίκη  για την επικράτηση της κάτω από την μεθόδευση των θρησκευτικών φρονημάτων, μέσω της πρόστυχης συχώρεσης, μετά από το ξεβράκωνα της ψυχή σου στην εξομολόγηση!

Το 90% των δικαστών, είναι χριστιανοί και δεξιοί, το 90% των προδοτών και δολοφόνων  είναι δεξιοί, το 99% του κλήρου είναι δεξιοί, οι άθεοι του κώλου δεν είναι απλός μειοψηφία, αλλά τσιράκια, κυματοθραύστες της οποιασδήποτε εξέγερσης του λαού!

Ποιος λοιπών να ζητήσει να δικαστούν οι προδότες;;;

Δυστυχώς αυτό το έργο το παρακολουθούμε 200 χρόνια, οι προδότες  αφού έχουν πλυθεί στην κολυμπήθρα του Σιλωάμ μέσω της πανανθρώπινης θεϊκής ορθοδοξίας, να κατηγορούν τους προδότες!

Δεν θα διδαχτούμε το ολοφάνερο;

 Πολιτικές δυνάμεις που προσπάθησαν να ξεσηκώσουν τον λαό χάθηκαν κάτω από το πολιτικό θρησκευτικό προδοτικό βάρος.  Γιατί ο λαός  δεν τους στήριξε, αφού είναι διχασμένος με τα πρόσκαιρα μικρό και παράνομα συμφέροντά του!

Ποιο πολιτικό σύστημα μένει αλώβητο  και ο  σωτήρας το καπιταλιστικό, νεοφιλελεύθερο δεξιό κατεστημένο, με τις ευλογίες της εκβιαστικά συνταγματικής θρησκείας της ορθοδοξίας!

Πώς να ζητήσει ο εκπρόσωπος του εβραϊκού παρακράτους, η ορθοδοξία να δικαστούν, ή να μην τους συγχωρήσει όλους αυτούς τους διαχρονικούς προδότες και δολοφόνους του Ελληνικού έθνους, αφού αυτοί το οργάνωσαν στα δικά τους καλέσματα!!!

Για γέλια και για κλάματα!

Δείτε διαχρονικά, αυτό το μισερό δογματικό θρήσκευμα, η ορθοδοξία ποιους θεϊκά και με εντολές του ανώτερου  και δίκαιου θεού συγχωρούν;

Συγχωρεί τους δολοφόνους και προδότες, αλλά τον Πεινασμένο που έκλεψε ένα κουλούρι τον Έφαγε το μαύρο σκοτάδι, διότι αμάρτησε, στους δολοφόνους και προδότες παρέχει ο φιλεύσπλαχνος θεός το συγχωροχάρτι,  σκότωσες έκλεψες, βίασες, άμα ζητήσεις την συχώρεση, παίρνεις απαλλακτικό και μπορείς να συνεχίσεις το θεάρεστο έργο σου!!!

Αρνήθηκες να είσαι κάτω από τον δουλικό ζυγό του φιλεύσπλαχνου, σε έφαγε το μαύρο σκοτάδι, μίασμα κοινωνικό αποκαλείσαι και απομονώνεσαι!

Αυτό προσπαθούν να στερήσουν από τις γενιές των Ελλήνων με οποιοδήποτε κόστος, την Ελληνική γραμματεία, που μιλά για το δικαίωμα του καθενός ξεχωριστά, το πιστεύω του καθενός ξεχωριστά,  την ελεύθερη γνώση της αλήθειας για τον καθένα ξεχωριστά, να μπορεί ελεύθερα να μιλά με την ψυχή του, να ελέγχει το πνεύμα του – και αυτό τους τρομάζει διότι μια πολιτισμένη και ενημερωμένη αληθινά κοινωνία, δεν έχει να χωρίσει τίποτα μέσα στον λαό, δουλεύουν όλοι μαζί ενωμένοι, με τα δικά τους θέλω για το συνολικό καλό, για το εμείς, χωρίς εγώ!

Χιλιάδες χρόνια σφαγών και διωγμών των Ελλήνων δεν έγιναν τυχαία, αλλά κατόπιν οργανωμένης παγκόσμιας συνωμοσίας από τον εβραϊκό σιωνισμό και πολιτικά και θρησκευτικά, κατά του Ελεύθερου Ελληνικού πνεύματος!

Το Ελεύθερο πνεύμα παράγει, δημιουργεί, φαντάζετε, πονηρεύετε, δοκιμάζει, εφαρμόζει, αποκτά τις εμπειρίες για τις ηθικές αξίες – και έτσι αναβαθμίζονται όλες οι ηθικές αξίες, περί δημοκρατίας, δικαιοσύνης, ισότητας, ισονομίας – και γίνονται αξίες πανανθρώπινες, θεοποιούνται και τότε ο άνθρωπος ξεφεύγει από τα επίγεια δεσμά και τις δογματικές θρησκείες, γίνετε ένα με τον δημιουργό του το ατελείωτο και αναπτυσσόμενο  σύμπαν!

Όλες αυτές οι μικρό θρησκευτικές και πολιτικές εξουσίες, θα είναι άχρηστες, όταν ο άνθρωπος καταλάβει την αληθινή υποχρέωση στην φυσική του καταγωγή!

Το σημερινό τραγελαφικό φαινόμενο, αυτής της διαλυμένης κοινωνίας, επισφραγίζεται με την ωμότητα της δολοφονικής συμπεριφοράς του ανθρώπου κατά του ανθρώπου!

Σε ότι μας αφορά εμάς τους Έλληνες?????? Τους μολυσμένους και μπασταρδεμένους νεοέλληνες.

Έχουμε ένα τσούρμο προδότες και δολοφόνους – και φωνάζουμε άλλους προδότες και δολοφόνους να τους αντικαταστήσουν, διότι δεν σκοτώνουν καλά!

Ξέρεται η διχόνοια είναι το μοναχοπαίδι της πολιτικής και θρησκευτικής εξουσίας!

Οι άθεοι και οι ορθόδοξοι!

 Οι πατριώτες????  Και οι προδότες!

Οι πεινασμένοι και οι χορτάτοι.

Οι μορφωμένοι και οι αμόρφωτοι.

Οι άδικοι και οι αδικημένοι.

 Οι ολιγαρκείς και οι πλεονέχτες, το εγώ και το εμείς.

Ο μειοψηφία και η πλειοψηφία, είναι γεννήματα της αδυναμίας του ανθρώπου να αγγίξει την θείωση!

Μην αναλωνόμαστε οι έχοντες ακόμα τις πατριωτικές και ανθρωπιστικές αξίες μας, με ανεύρεση λύσης σε σκηνοθετημένες και παγκόσμιες δολοφονικές αποφάσεις κατά του ανθρώπου, Αμερική, Ρωσία, Αγγλία, Κίνα, Ευρώπη, Ισλάμ, ορθοδοξία, και λοιπές παραφυάδες, δεν εξοντώνονται με σφεντόνες, θα επικρατήσει το χάος, η αυτοκάθαρση της φύσης – και ίσως να γεννηθεί η δύναμη που θα λέγετε πανανθρώπινη αξία και μόνο!

Ας ζήσουμε με αγάπη με τους συγγενείς μας, με τους φίλους μας, όσος χρόνος μας μένει πριν το χάος.

 Αυτό έχει σήμερα απομείνει σαν υπέρτατη αξία, μην το αφήσουμε να χαθεί.

Θρησκεία είναι η  απάλειψη του εγώ, θρησκεία είναι το ελεύθερο και άδολο  πνεύμα, θρησκεία είναι να μην φοβάσαι τον θάνατο,  Θρησκεία είναι να αγαπάς τα πάντα, που σε επέλεξαν να βαδίζεις μαζί τους!

Αγαπητοί αναγνώστες, δεν ανήκω στους σημερινούς αρίστους, είμαι ένας απλός πατριώτης αγωνιστής, δεν πουλώ βιβλία, δεν πουλώ πνευματικά δικαιώματα  με την φρίκη της πατρίδος μου, δεν με ενδιαφέρουν κομπλιμέντα και αξιώματα, απλά σας μεταφέρω τις γνώσεις μου και τις εμπειρίες μου – και τον αβάσταχτο πόνο για την πατρίδα μου.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr

http://arxaiaithomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters