Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

ΣΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΚΑΤ' ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, Η ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΑ Η ΔΙΚΗ !!

ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ, ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ!
ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΛΩΝ.
Η ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΚΕΙΤΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ, ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΑΠΛΟ:
ΕΙΣΤΕ ΜΕΤΟΧΟΙ ΜΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΞΕΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ.
ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΟΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΡΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΘΑ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ.
ΠΑΝΤΟΤΕ, ΤΟ Δ.Σ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ Ο,ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥΣ, ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΟΜΩΣ ΡΗΤΩΣ ΤΑ ΕΚ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ..
ΕΑΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ, Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ, ΕΙΤΕ ΜΟΝΟΣ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ, ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΣΟΥΝ ΘΕΜΑ ΜΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ., ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΣ ΤΟ Δ.Σ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΕΝΑ ΕΚ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΩΝ:
1. ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΤΙΘΕΜΕΝΟΥ ΟΡΙΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΙΤΗΘΕΙ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΣ Ν' ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΙΘΕΜΕΝΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ,
2. ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ Ν' ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ, ΕΑΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΟΛΟΣ ΚΑΙ ΠΛΗΤΤΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΕΚ ΤΗΣ Γ.Σ..
ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, Ο ΜΕΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ, ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ.
ΟΠΟΤΕ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ, ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ, ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, 
Ο,ΤΙ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟ, ΠΑΡΑΝΟΜΟ, ΑΚΥΡΟ ΚΑΙ ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟ.
Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ Ν' ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ ΕΑΝ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ Η' ΟΧΙ, ΚΑΘΟΤΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΒΟΥΛΗ ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΗΣΕ ΣΤΟ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΘΕΙ Ο ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ.
ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΙΚΤΟ ΟΡΚΩΤΟ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!!!!ΕΑΝ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΟΣΑ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΑΙ.
ΣΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΚΑΤ' ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, Η ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΑ Η ΔΙΚΗ - ΔΕΙΤΕ:https://newradiofmb.blogspot.gr/2017/01/blog-post_13.html
ΜΗΝΥΣΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΤΑΤΕΘΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...ΔΕΙΤΕ:https://newradiofmb.blogspot.gr/2017/02/toy.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters