Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ – Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ – ΤΟ Δ.Ν.Τ. – Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ – ΤΟ ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ…


http://www.libertynewsonline.com/article_301_28760.php

Vasilis Theodoropoulos

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ CFR ( ΔΗΛ. , CODE OF FEDERAL REGULATIONS – ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ) 250.11 , ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ: ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ Η.Π.Α ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΤΟ 1920 -1921 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ (ΑΡΧΗ) ΜΕ «ΤΙΤΛΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ» .

ΚΑΘΕ ΔΕΚΑΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤAI ΩΣ ΦΟΡΟΣ , ΚΑΘΕ ΔΕΚΑΡΑ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΕΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΠΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΤΡΑΒΗΚΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.

O ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ.

ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΕΝΤΕ ΕΤΩΝ, ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΠΑΤΡΙΣΘΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ KAI ΝΑ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΩΣ Ο ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ , ΕΝΕΡΓΩΝΤΑΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ.

ΚΑΘΕ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ. ΚΑΘΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΝΤ. ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ Η΄ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ , Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ , Η΄ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ SS  Η΄ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ , ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ , ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ , ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ , ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΟΧΩΝ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ.

Ο ΟΡΙΣΜΟΣ 27 CFR 250.11 ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΓΙΑ «ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ» ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΦΕΡΟΜΕΝΟ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ. !!!!!……
ΚΑΙ ΤΟ IRS ( ΔΗΛ., THN ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΣΟΔΩΝ ) ΜΕ ΙΔΙΑ ΕΔΡΑ ( ΤΟ ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ ) ΩΣ O ΒΡΑΧΙΟΝΑ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΔΝΤ.

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ – «CHIEF FINANCIAL OFFICER» ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ , ΧΡΗΣΙΜΕΥΕΙ ΩΣ O ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ TΩΝ Η.Π.Α ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ , MEDICARE TRUST FUNDS , ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ , ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ , ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ , ΤΗΣ ΔΙΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ , ΤΗΣ ΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.

http://alfeiospotamos.gr/?p=27106

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters