Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΣΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΠΟΣΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΛΕΘΕΑΤΩΝ, ΞΕΡΕΤΕ ;;;?

Artemis Sorras 
ΟΛΑ ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΛΑΛΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΑΝ ΤΟΝ ΡΗΝΟ, ΩΣ ΙΑΤΡΟ ΤΟΝ ΠΡΟΣΦΩΝΟΥΣΑΝ. ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΑ ???????? 
ΕΑΝ ΟΧΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΒΓΑΖΑΝ ?????? 
ΜΕ ΠΟΙΑ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ?????????? 
ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΕΑΝ ΝΑΙ ΠΟΥ ???????????? 
 
ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΣΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΠΟΣΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤHΛΕΘΕΑΤΩΝ ???? 
ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ, ΜΕ ΕΝΑ ΦΕΚ ΜΕ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ 33 ΕΤΩΝ ΠΙΣΩ, ΟΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ. 
ΘΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ Η Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΣΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΕΙΣΤΕ ΔΙΩΚΤΕΣ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΜΑΣ ΨΕΥΤΕΣ ΔΟΛΙΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΙ ΜΑΣ.
 
ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΞΥΠΝΙΟ ΣΑΣ ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΥΝΗΘΙΣΕΤΕ ΠΟΤΕ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΠΙΟ ΑΝΩΔΥΝΑ. ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

Viky Charalambous

ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ... ΙΑΤΡΟΥ...
Ο γνωστός, όπως αυτός αυτοαποκαλείται "Πτυχιούχος" της Ιατρικής, τι από τα όσα επιτάσσει η ελληνική νομοθεσία Βάσει του A.N. 1565/1939 (ΦEK A/16) - Άρθρο 1, 2, 3, 13, 24, 27) έχει κάνει για να μπορεί να χρησιμοποιεί επάξια τον τίτλο του "Ιατρού";;
Τα κάτωθι βασικά σημεία που χρήζουν απαντήσεων και από απορία ... θα ήθελα να δω κάποια από τα σχετικά αποδεικτικά, όπως:
α) Άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος, 
β) Δημοσιευμένη σε ΦΕΚ της άδειας, 
γ) Ανακοίνωση στο οικείο Υγειονομικό κέντρο,
δ) Ανακοίνωση στον ιατρικό σύλλογο, 
ε) Απόδειξη άσκησης επαγγέλματος τα 5 τελευταία έτη,
Υπάρχουν όλα τα πιο πάνω;; 
Και χρειάζεται κάτι περισσότερο από μια .. φωτογραφία .. η οποία απεικονίζεται ο ίδιος ως φοιτητής;;;
Άρθρο 12.3. 
Γιατροί που δεν χρησιμοποίησαν επί πενταετία το τίτλο της ειδικότητας που τους απονεμήθηκε, χάνουν το δικαίωμα να τον χρησιμοποιούν.
Την τελευταία πενταετία, υπηρέτησε;;;; Εάν ναι, που;;;;
στ) Απόδειξη ετήσιας πρακτικής άσκησης, μετά τη λήψη πτυχίου τους, σε οποιοδήποτε Γενικό Νοσοκομείο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου ή Ιδιωτικού Δικαίου. 
Για την Οφθαλμολογία απαιτείται άσκηση 4 ετών ...
Αυτό υπάρχει;;; Εάν ναι, από ποιό Νοσοκομείο;;;;
Υπογράφει ποιός;;;
ζ) Κατά το Άρθρο 3.2. 
H υπηρεσία ως γιατρού σε Νοσοκομεία Ενόπλων δυνάμεων, θεωρείται ως χρόνος άσκησης που συμπληρώνεται σε Νοσοκομείο για τα τμήματα που ορίζονται στην παρ. 1 του ιδίου άρθρου.
Εάν υπηρέτησε, σε ποιό τμήμα;;; Ποιός υπέγραψε; Ποιοί γνωρίζουν τη θητεία αυτή και μπορούν να την μαρτυρήσουν; Συναδέλφοι ίσως;;;;
Όμως σε τέτοια περίπτωση, μετά το τέλος της άσκησης, χορηγείται από τη Διεύθυνση του Νοσοκομείου, υπεύθυνη βεβαίωση που υπογράφεται και από τους Διευθυντές των Τμημάτων.
Υπάρχει κάτι τέτοιο;;;;
Άρθρο 13. 
H χρησιμοποίηση τίτλου ιατρικής ειδικότητας κατά παράβαση του παρόντος N.Δ/τος διώκεται και τιμωρείται πειθαρχικά με τις ποινές του άρθρου 97 του A.N. 1565/39.
ΚΥΡΩΣΕΙΣ:
Άρθρο 111. Mε φυλάκιση μέχρις ενός έτους και με χρηματική ποινή μέχρι δώδεκα χιλιάδων δραχμών τιμωρείται όποιος, ΣΦΕΤΕΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ.
Η έννοια του "Σφετερίζεται τον Τίτλο του Γιατρού", μπορεί να νοηθεί ακόμα και εάν κάποιος είναι πτυχιούχος της Ιατρικής αλλά δεν έχει άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος και βάσει των πιο πάνω σχετικών άρθρων, χρησιμοποιεί τον τίτλο, σε δημόσιο λόγο, έστω και εάν δεν ασκεί το επάγγελμα.
Υπάρχουν μήπως απαντήσεις για τα πιο πάνω;
ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ...
 
 
                                  Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters