Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Η ΑΝΤΡΙ…ΑΝΑ ενοχλείται από τον ΣΩΡΡΑ, αλλά όχι από τους μπολσεβίκους στην ΑΚΡΟΠΟΛΗ

Στην χώρα αυτή όλοι προσπαθούν να φανούν έγκριτοι και κυρίως οι πνευματικά βραδυπορούντες που ανήκουν κυρίως στην αριστερά… Η Αντρι…ΑΝΑ, βρήκε την συνταγή για να πάει μπροστά ….
Εξεπλάγην σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή της στα παραπολιτικά στο ραδιόφωνο, για το πως είναι δυνατόν …..άκουσον άκουσον , να βεβηλώνεται ο ιερός βράχος…δηλαδή οι πρόποδές του, απο κάποιους που πήγαν να ορκιστούν στην ελλήνων συνέλευση…

Αυτοί ήταν που ενόχλησαν την Αντρί ΑΝΑ…οι αναρχοάπλυτοι αλληλέγγυοι που τρομοκρατούν οικογενειάρχες δεν την ενοχλούν….οι μπολσεβίκοι που σκαρφάλωσαν στην Ακροπολη ποτέ δεν την ενοχλήσαν…..ΝΤΡΟΠΗ

Τα όσα ακούσαμε απο το δημοσιογραφικό αυτό ατύχημα που το παίζει κριτής όλων …δεν λέγονται, μετρούσαν ακόμα και την ηλικία των συγκεντρωθέντων. Η ευαισθησία της είναι το κάτι άλλο…μόνο που την θυμήθηκε για τον Αρτέμη…και όχι για τα μπολσεβικικά αληταριά, που δεν αρκούνται να μαζευτούν έξω απο το Ηρώδειο…αλλά ανεβαίνουν πάνω στην ΑΚΡΟΠΟΛΗ…..


ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ ΒΕΒΗΛΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΒΡΑΧΟ….που στα Δεκεμβριανά θέλαν και να γκρεμίσουν…Για αυτούς η Αντρι ΑΝΑ, δεν έχει να πει κουβέντα! Αυτά τα υποκείμενα είναι προφανές πως για το μυαλό της Αντρι ….ΑΝΑ….δεν αποτελούν πρόβλημα…. Απο δίπλα να σχολιάζει και μια βραχνή φωνή, απο το πολύ τσιγάρο προφανώς και να υπερθεματίζει και να κατηγορεί τις αρχές που δεν πρόλαβαν κλπ..
Στην συνέχεια το διδυμο των Μαγισσών τα έβαλε με την πατριωτική ένωση Ωραιοκάστρου που αντιστέκεται στην λαθροπολιτογράφηση των πακιστανοαφγανοαλλόφυλων, μέσω της εγγραφής στο σχολείο…Φυσικά το Ντούο, πήρε το μέρος των 50 αλητών αναρχοάπλυτων αλληλέγγυων στους εισβολείς, οι οποίοι εδω και μηνές σαν συμμορία τρομοκρατούν τους κατοίκους της περιοχής…. Ο ανταποκριτής συμμετείχε στο FFM προπαγανδιστικό όργιο…λυπούμενος διότι υπάρχουν ακόμα έλληνες που αντιστέκονται…. ΕΚΠΛΗΞΗ.….κάποιοι αντιστέκονται…..και κάποιοι ΘΥΜΩΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΑΣ… 

paraxeno.com
http://www.aetos-apokalypsis.com/2017/02/sorra-bolsevikous-stin-akropoli.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters