Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"


ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΤΙΣ 09/05/2016

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΤΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΩ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΣΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ.
[ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΛΕΥΣΙΣ]








ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΟΙ ΜΕΙΝΑΝΕ ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ (ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ) ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ Ν.4444/2016 ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ:

εφημεριδα της κυβερνησεως - Εθνικό Τυπογραφείο

http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/bcc26661-143b-4f2d-8916-0e0e66ba4c50/PROYPOLOGISMOS2017_.pdf




ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΙΣΑΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΩΣΕ 563 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΕΠΕΙΔΗ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΡΩΤΗΣΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ ΝΑ ΕΛΕΓΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ-ΠΤΔ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

ΑΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΟΥΜΕ ΤΑ 563 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΟ/ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 1,05-1,06 ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΥΤΟ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ. ΔΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΑ.


ΑΠΟ ΤΑ 576 ΔΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΟΝΟ ΤΑ 7 ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΘΑ ΕΠΕΝΔΥΘΟΥΝ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΙΣ;
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ 576 ΔΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΕΟΣ;

ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ...!!!!
ΕΛΑΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.

ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΜΕ...!!!!!
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ, ΝΑ ΞΑΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ...!!!!!

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΛΕΥΣΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ...!!!!!
ΠΑΜΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ...!!!!!




http://thecerberusonline.blogspot.gr/2017/02/2017.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters