Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ: ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΙ…

ΕΛΛΗΝΩΝ-ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ-Ε.ΣΥ.-300x298

Viky Charalambous ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ».. ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

» ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝΤΟΣ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΩΝ ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ – ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ – «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,
ΖΗΤΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, ΤΟΥ ΥΠ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΠ, ΣΑΣ ΕΡΩΤΩ,

ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΠΡΟΒΗΚΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΥΤΟΥΡΓΩΝ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ – ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΠΟΥ ΔΡΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ, ΜΕ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΜΕ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΣΠΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΩΛΥΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ;;;»


ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΙ…
Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ», ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ … ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ «ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ»….

http://alfeiospotamos.gr/?p=26664

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters