Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΨΕΤΕ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ !!!

ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΩΘΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ
Θέλουν να κάψουν τα στοιχεία της Εξεταστικής για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ !!!
Αν καεί το υλικό, οι Εισαγγελείς θα είναι αναγκασμένοι να ζητούν τα σχετικά έγγραφα από τις τράπεζες & την ΤτΕ, που όμως θα τους κοροϊδεύουν και δεν θα τους τα δίνουν, επικαλούμενες ακόμη και το απόρρητο, όπως έγινε και στην περίπτωση της εισαγγελικής έρευνας για το Τ+3 και τα CDS, όπου οι τράπεζες, μετά από 6 ολόκληρα χρόνια, δεν στέλνουν ακόμη και σήμερα στους Εισαγγελείς τα έγγραφα που τους ζητούν !!!


Το ενδεχόμενο ακόμη και να κάψουν τα στοιχεία της Εξεταστικής Επιτροπής για τα δάνεια στα κόμματα και τα Μ.Μ.Ε συζητούν οι βουλευτές –μέλη της. Τα ντοκουμέντα φυλάσσονται –επτασφράγιστο μυστικό- στην αίθουσα 162, στον 1ο όροφο του κτιρίου της Βουλής. Παραστατικά, καταθέσεις, πορίσματα που αποδεικνύουν τα περίφημα «θαλασσοδάνεια» και το αμαρτωλό τρίγωνο κομμάτων-τραπεζών-ΜΜΕ πρέπει να «χαθούν από προσώπου γής». Αυτό είναι το πνεύμα. Ποτέ να μην εκτεθούν στα ...αδιάκριτα μάτια των πολιτών. Αυτών δηλαδή που θα πληρώσουν τα σπασμένα.

Η δικαιολογία ;;; 
Ότι αφορούν προσωπικά δεδομένα και πως μπορούν να χρησιμοποιηθούν για εκβιασμό !!! 

Από ποιούς και πρός ποιούς άραγε;

«Να τα κάψουμε στην υψικάμινο»!

Χαρακτηριστικός ο διάλογος που έγινε στις 13 Ιανουαρίου στην εξεταστική επιτροπή. Ξεκίνησε από πρόταση του εκπροσώπου των ΑΝ.ΕΛ, Δημήτρη Καμμένου.


ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ (ΑΝΕΛ): Ανησυχώ για τα στοιχεία και τα έγγραφα τα εντελώς απόρρητα της αίθουσας 162, τι θα γίνουν μόλις κλείσουμε και παραδώσουμε το πόρισμα. Προτείνω να γίνει ένα πρωτόκολλο παραλαβής αντιπροσωπευτικό των κομμάτων και να πάμε να τα κάψουμε στην υψικάμινο ή δεν ξέρω τι. Διότι, επειδή τα έχουμε διαβάσει όλα, δεν θα ήθελα να γίνουν αντικείμενο εκβιασμού ή οποιασδήποτε άλλης διαδικασίας πέραν των δημοκρατικών ηθών. Παρακαλώ, κύριε Πρόεδρε, να επιληφθούμε του ζητήματος.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΛΑΠΠΑΣ (ΣΥΡΙΖΑ): Ως εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνουμε ότι την πρόταση του κ. Καμμένου την αποδεχόμαστε πλήρως.

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΜΠΑΛΩΜΕΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Μισό λεπτό, μην βιάζεστε. Καταρχήν υπάρχει ο Κανονισμός.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Μπορεί να πρέπει να μείνουν, να φυλάσσονται.

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΜΠΑΛΩΜΕΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Βέβαια. Γιατί μπορεί να προκύψουν ενέργειες που απαιτείται να προστρέξει κανείς στα κείμενα αυτά.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Αν κρατηθούν στην 163 ή στην 100 (σ.α αίθουσες της Βουλής) θα πρέπει να βάλουμε κανόνες, ποιος μπαίνει και ποιος βλέπει μετά το κλείσιμο της Επιτροπής. Είμαι σαφής και κάθετος σε αυτό.

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΜΠΑΛΩΜΕΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Ναι, θα ασφαλιστούν, πρέπει να ασφαλιστούν.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Δεν θα μείνουν σε συρτάρι να μπαίνει κάποιος και να παίρνει.

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΜΠΑΛΩΜΕΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Σε αυτό συμφωνούμε, αλλά, όμως, δεν μπορούν να καταστραφούν.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Θα υπάρχει log ποιος μπαίνει, ποιος βγαίνει και τι βλέπει και θα παρακολουθείται μέχρι ο νόμος ή οτιδήποτε αποφασίσει να καταστραφούν τα αρχεία, διότι είναι ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα πολλών ανθρώπων.

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΜΠΑΛΩΜΕΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Συμφωνούμε. Μια υπόδειξη ότι είναι και αρμοδιότητα του Προεδρείου της Βουλής έτσι και αλλιώς. Αλλά σας λέω την επιφύλαξη ότι πρέπει να διατηρηθούν έτσι και αλλιώς για κάποιο διάστημα.

Στη συζήτηση παρενέβη και ο εκπρόσωπος του Ποταμιού, Γιώργος Μαυρωτάς, που δήλωσε αναποφάσιστος: «Δεν ξέρω αν θα πρέπει να καταστραφεί ή αν θα πρέπει μείνει στην υπηρεσία της Βουλής. Αντίθετος δήλωσε ο εκπρόσωπος της Ε. Κεντρώων Ιωάννης Σαρίδης: «Δεν θα συμφωνήσω με την πρόταση του κ. Καμμένου από τους Ανεξάρτητους Έλληνες για καταστροφή των στοιχείων τα οποία υπάρχουν στην αίθουσα 162».

Άκρως Απόρρητα...

Στα έγγραφα της αίθουσας 162 εξαρχής υπήρχε πρόσβαση κάτω από πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας. Όπως περιέγραψε στις 9 Ιουνίου ο βουλευτής Ανδρέας Λοβέρδος για κάθε έγγραφο «υπάρχει μόνον ένα αντίγραφο» ενώ «για να το διαβάσει κάποιος βουλευτής πρέπει να συνοδεύεται από υπάλληλο της Βουλής». Υπέρμαχος αυτής της συνθήκης την ίδια ημέρα δήλωσε στην επιτροπή ότι «μέχρι στιγμής, κρούσμα φωτογράφισης υλικού και διαρροής δεν έχει υπάρξει. Θα έλεγα να μείνουμε εκεί, δηλαδή να μην γίνει διανομή».

...κατ' απαίτηση Στουρνάρα ;;;

Έντονη είναι η φημολογία για το ότι το τόσο αυστηρό πλαίσιο επιβλήθηκε από τους φορείς αποστολής των εγγράφων και ιδίως από την Τράπεζα της Ελλάδας. Θυμίζουμε άλλωστε ότι ο επικεφαλής της Γιάννης Στουρνάρας έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα ...φειδωλός στην παροχή στοιχείων σε επιτροπές της Βουλής. Το 2015 είχε μάλιστα αξιοποιήσει νόμο της Χούντας προκειμένου να αρνηθεί την προσκόμιση στοιχείων στην επιτροπή για το Δημόσιο Χρέος.

Την εκτίμηση αυτή μάλλον επιβεβαιώνουν και όσα δήλωσε στην εξεταστική επιτροπή στις 9/6 ο τότε πρόεδρός της, Σωκράτης Φάμμελος: «Θα πρέπει να σεβαστούμε και τα αιτήματα των φορέων που μας απέστειλαν τα στοιχεία που αιτούνται την εμπιστευτικότητα στην όλη διαδικασία». Είχε αναφέρει πως «τα έγγραφα τα οποία έχουν έρθει από τις τράπεζες και από την Τράπεζα της Ελλάδος αναγράφουν επάνω ή «αυστηρά εμπιστευτικό» ή αντίστοιχους όρους».

Τα μυστικά της αίθουσας 162

Δεκάδες χιλιάδες σελίδες βρίσκονται σε κλειδωμένα ερμάρια. Όπως έχουν πει οι βουλευτές μέλη της επιτροπής εκεί βρίσκονται «δανειακές συμβάσεις, εκθέσεις και πορίσματα της Τράπεζας της Ελλάδος». Επίσης εισαγγελικά πορίσματα (π.χ το πόρισμα Καλούδη). Οικονομικά στοιχεία, μετοχικές συνθέσεις παραστατικά από επιχειρήσεις ΜΜΕ και στοιχεία των οικονομικών των κομμάτων.

ΠΗΓΗ
http://directnews.gr/eidiseis/82833--eloun-na-kapsoun-ta-stoixeia-ths-eksetastikhs-gia-ta-daneia-kommaton-kai-mme.html
 
http://www.kinima-ypervasi.gr/2017/01/blog-post_526.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters