Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Τα παιδιά θα μαθαίνουν για τους τρανσέξουαλ αντί για τον Σωκράτη.ΒΙΝΤΕΟ απο τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ κανάλια

ΒΙΝΤΕΟ: Τα παιδιά θα μαθαίνουν για τους τρανσέξουαλ αντί για τον ΣωκράτηΗ ελληνική Παιδεία δίνει την θέση της στον «πολύχρωμο» σκοταδισμό.
Η ελληνική Παιδεία σε συνδυασμό με τα γεμάτα αγάπη και μαθηματική λογική λόγια του Χριστού είναι ο μόνος τρόπος, προκειμένου να αποκτήσει κάποιος πρόσβαση προς την αλήθεια. Το πρόσφορο πολιτικό έδαφος που έχει βρει η Νέα Τάξη, όμως, καταργεί όλα αυτα και τα αντικαθιστά με τις θεωρίες της Νέας Εποχής....
 Όπως έχετε διαβάσει στο el.gr, το υπουργείο Παιδείας απέστειλε στα γυμνάσια όλης της χώρας εγκύκλιο για μαθησιακές δραστηριότητες στις οποίες περιλαμβάνονται «εργαστήρια, διαδραστικά παιχνίδια, θεατρικά δρώμενα, εικαστικές δραστηριότητες, προβολή ταινιών με σχετικό περιεχόμενο που πλαισιώνεται με συζήτηση ή άλλη δράση» καθώς και συζήτηση για τον σεξουαλικό προσανατολισμό και τα ανθρώπινα δικαιώματα, τα έμφυλα στερεότυπα και τις διακρίσεις με βάση το φύλο στην οικογένεια, στην εργασία και στην κοινωνία αλλά και την έμφυλη βία». 
 Από 3 Φεβρουαρίου τα παιδιά μας στα σχολεία θα διδαχθούν κατά της... 
τρανφοβίας, ήτοι θα προσπαθήσουν να τους επιβάλλουν με το έτσι θέλω θεωρίες περί «κοινωνικού φύλου» και να τους αναγκάσουν να δεχτούν ως... φυσιολογικές τις πάσης φύσεως εκτροπές.


Δείτε πως μεταδίδεται από τα ελληνικά κανάλια η συγκεκριμένη είδηση.
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2017/01/blog-post_161.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters