Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

Προς τα κόμματα: Διαλέξτε! ...


Αγαπητοί  του "λαού εκπρόσωποι",

Δεν έχουμε, πια, να μοιράσουμε τίποτα. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, πια. Η λέξη "νέμω- νέμομαι", από την οποία προέρχεται η ελληνική λέξη "Νόμος", σημαίνει κατέχω και μοιράζω. Η πολιτική σας, δια πράξεων, παραλήψεων  και σιωπής, δεν μας αφήνει κάτι, για να το μοιραστούμε.

Έτσι, σήμερα, παρουσιάζουμε κάποια αιτήματα, καμωμένα από αυτούς που βρέθηκαν, εξ αιτίας των δικών σας νόμων, στον πάτο του κοινωνικού βαρελιού: Άνεργοι, απολυμένοι, ανασφάλιστοι, άνθρωποι με κουτσουρεμένα εισοδήματα, με τα παιδιά μας να μεταναστεύουν, μετατραπήκαμε, κατόπιν σχεδίου, σε "οφειλέτες". Με αυτή τη δικαιολογία, εταιρείες, έτοιμες από καιρό, θέλουν τα σπίτια, τα μαγαζιά, τα χωράφια, την περιουσία μας. Μας απειλείτε και με φυλάκιση. Στο όνομα του "χρέους", πουλάτε φτηνά και αυτό που είναι δημόσια περιουσία. Στο όνομα του "χρέους", μας στερείτε τα αγαθά της υγείας, της παιδείας, το ρεύμα, το νερό, τα στοιχειώδη πράγματα, για την επιβίωση. Απαγορεύετε τη διανομή ελληνικών τροφίμων, χωρίς μεσάζοντες, τη διανομή γευμάτων σε πεινασμένους(αν δεν είναι "πιστοποιημένος" ο φορέας), εισβάλετε σε κοινωνικά ιατρεία και αγρούς, φορολογείτε τη φιλανθρωπία, την περιουσία, ανύπαρκτα εισοδήματα, την ύπαρξη παιδιών και τον άνεργο.  Εμποδίζετε την επιβίωση. Μας στερήσατε τη δικαιοσύνη, την πατρίδα, τη ζωή ως βιωμένη χαρά, αλλά και ως φυσική κατάσταση, με χιλιάδες να έχουν οδηγηθεί στο θάνατο, από απελπισία, αρρώστια και "ατυχήματα", εξ αιτίας της φτώχιας.

Δεν μας έμειναν πολλά να χάσουμε και γι΄αυτό, για τελευταία φορά, υποβάλλουμε "αιτήματα". Αν δεν γίνουν δεκτά, τα "αιτήματα" μας θα γίνουνπολιτικό πρόγραμμα της δικής μας πολιτικής οργάνωσης, με σκοπό την Απελευθέρωση της Πατρίδας και την Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας.


Με τη μέθοδο της σιωπής και της απόκρυψης από όλους σας, η οποία συνιστά και ενέχει δόλια συμπεριφορά, ο λαός δεν έμαθε ποτέ, ότι έχετε εκχωρήσει το χρήμα σε κάποιους ιδιώτες άγνωστης ταυτότητας. Δεν γνώριζε αυτό το τόσο σημαντικό γεγονός, για να μπορεί μετά λόγου γνώσεως να κάνει τα κουμάντα του, να συναλλάσσεται, να δανείζεται, να παράγει και να καταναλώνει, με τρόπο συνετό και προσεκτικό.

1. Από συστάσεως της Τράπεζας της Ελλάδος(αλλά και πιο πριν), η έκδοση "εθνικού" νομίσματος είχε εκχωρηθεί σε ιδιώτες και το κράτος μόνο με δανεισμό μπορούσε να το αποκτήσει. Το άρθρο 8 του καταστατικού της ΤτΕ απαγορεύει την κατοχή πλειοψηφικού πακέτου μετοχών από το Δημόσιο και τους Δημόσιους οργανισμούς.

2. Ακόμα και αυτή την δυνατότητα του χαμηλότοκου δανεισμού δραχμών, το ελληνικό κράτος τη στερήθηκε, με αποφάσεις της βουλής.  Κανένα κόμμα δεν ενημέρωσε τον ελληνικό λαό, ούτε εξέφρασε τη δημόσια διαφωνία του  ότι με το νόμο 2275/ ΦΕΚ Α΄238/29.12.1994 αφαιρέθηκε το εδάφιο 11 του άρθρου 55 του καταστατικού της Τράπεζας της Ελλάδος, το οποίο  επέτρεπε στο κράτος να έχει δυνατότητα ανάληψης "εθνικού" νομίσματος από την Κεντρική Τράπεζα (βεβαίως και απαράδεκτα, πάντα με έντοκο δανεισμό). Το καταργημένο εδάφιο:

(Η Τράπεζα της Ελλάδος δύναται): "Να χορηγεί προσωρινάς προκαταβολάς εις δραχμάς προς το Δημόσιον δια δαπάνας του ετήσιου προϋπολογισμού του Κράτους." Προεδρικό Διάταγμα 21/ΦΕΚ Α' 287/22.08.1931...

Έκτοτε το κράτος προσφεύγει σε ιδιώτες, τις λεγόμενες "αγορές", οι οποίες δανείζουν με ληστρικά επιτόκια και αντί να εκδίδει χρήμα τυπώνει χρεόγραφα.

3. Κανένα κόμμα δεν ενημέρωσε τον ελληνικό λαό, ούτε εξέφρασε τη δημόσια διαφωνία του για το άρθρο 123 της ενοποιημένης απόδοσης της Συνθήκης για την Ευρωπαϊκή Ένωση και της Συνθήκης για τη λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (πρώην άρθρο 101 της ΣΕΚ), με το οποίο απαγορεύτηκε στο κράτος να έχει δυνατότητα ανάληψης του "ευρωπαϊκού" νομίσματος, αλλά και η αγορά κρατικών χρεογράφων, από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα:

"Απαγορεύονται οι υπεραναλήψεις ή οποιουδήποτε άλλου είδους πιστωτικές διευκολύνσεις από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ή από τις κεντρικές τράπεζες των κρατών μελών... προς θεσμικά και λοιπά όργανα ή οργανισμούς της Ένωσης, κεντρικές κυβερνήσεις, περιφερειακές, τοπικές ή άλλες δημόσιες αρχές, άλλους οργανισμούς δημοσίου δικαίου ή δημόσιες επιχειρήσεις των κρατών μελών. Απαγορεύεται επίσης να αγοράζουν απευθείας χρεόγραφα, από τους οργανισμούς ή τους φορείς αυτούς, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ή οι εθνικές κεντρικές τράπεζες".

4. Στο μέσο μιας πρωτοφανούς κρίσης: Η Βουλή, με τη μέθοδο της σιωπής, παρέτεινε κατά 30 χρόνια το μονοπώλιο της Τράπεζας της "Ελλάδος".  Με το άρθρο 165 παρ.7 του νόμου 4099/ ΦΕΚ Α΄250/20.12.2012, παρατείνεται ως το 2050 η θητεία του μονοπώλιου της ιδιωτικής Τράπεζας της "Ελλάδος".Κανένα κόμμα της βουλής, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που μιλούν για "εθνικοποίηση" ή "κρατικοποίηση" του τραπεζικού συστήματος, δεν αναφέρθηκε κατά τη συζήτηση του νόμου, στο άρθρο 165 παρ. 7 και στην παράταση της θητείας της ΤτΕ. Κανένας βουλευτής δεν αναφέρθηκε στο θέμα αυτό, τόσο στην Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων όσο και στην ολομέλεια της Βουλής. Σα να μη συνέβη τίποτα.

5. Επί πολλά χρόνια, ο "πολιτικός" κόσμος και τα κόμματα ψηφίζουν νόμους ή κάνουν "αντιπολίτευση", υπακούοντας στη μία και μόνη εντολή: "Άσε με να εκδίδω και να ελέγχω τα χρήματα ενός έθνους, και δεν με ενδιαφέρει ποιος φτιάχνει τους νόμους του". Mayer Amschel Rothschild (1742- 1812)

Έπρεπε να έρθει η χρηματοπιστωτική κρίση του 2008 και να βρεθούμε στους πέντε δρόμους, για να αρχίσουμε να ψάχνουμε την αιτία της ανθρωπιστικής καταστροφής και να ανακαλύψουμε πώς παιζόταν και παίζεται το παιχνίδι, πώς εκτελείται το οργανωμένο σχέδιο υπερχρέωσης λαών και κρατών.

Και το τελευταίο λεπτό που κυκλοφορεί, ως εργαλείο συναλλαγών, στην Ελλάδα είναι δανεικό. Γεγονός που, αυτονόητα και με μαθηματική ακρίβεια, θα οδηγούσε μια μέρα στην υπερχρέωση και την αδυναμία εξόφλησης χρηματικών υποχρεώσεων. Δεν ήξεραν ή ήξεραν και σιωπούσαν;

Εάν υπάρχει η παραμικρή έκφραση δημόσιας διαφωνίας κάποιου κόμματος επί αυτών των πράξεων υποτέλειας,  παρακαλούμε να μας ενημερώσετε, για να ζητήσουμε δημόσια συγνώμη και να ακούσουμε, προσεκτικά τις απόψεις σας σε όσα πιο κάτω θέτουμε. Αλλιώς, δώστε εξηγήσεις στον Ελληνικό Λαό, για την έμπρακτη ή σιωπηρή συναίνεση σας σε εγκληματικές ενέργειες (Ο σιωπών δοκεί συναινείν).

Για τους πιο πάνω 5 λόγους  και πολλούς άλλους ακόμα, δηλώνουμε ότι ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ στην εφορία, τις τράπεζες, τα ασφαλιστικά ταμεία και όπου αλλού, έχοντας μας, οργανωμένα και σχεδιασμένα, μετατρέψει σε "οφειλέτες".

Απαιτούμε από εσάς την ικανοποίηση των πιο κάτω αιτημάτων, αλλιώς θα ικανοποιήσουμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες μας με κάθε μέσο, όπως ορίζει το άρθρο 120 του Συντάγματος, (συμπεριλαμβανομένης της συμμετοχής σε εκλογές).

  • Έκδοση άτοκου χρήματος, τόσου όσου χρειάζεται για τις ανάγκες της αγοράς και της κοινωνίας. Το χρήμα να πάψει να είναι ιδιοκτησία τραπεζιτών και να γίνει δημόσιο εργαλείο, δημοκρατικά διαχειριζόμενο.

  • Διαγραφή του κρατικού χρέους, ως προϊον οργανωμένης απάτης.
  • Πάγωμα χρεών νοικοκυριών και επιχειρήσεων, έως ότου, με διαφάνεια και δημοκρατικές διαδικασίες, ελέγξει και αποφασίσει ο νομοθέτης λαός, για κάθε περίπτωση χωριστά και για το ποιος, πόσο και αν πρέπει να πληρώσει.
Θέλουμε έμπρακτη δήλωση από τα κόμματα της αντιπολίτευσης:


  • Ακύρωση όλων των νόμων, που ψηφίζονται σε συνθήκες Κατοχής και πλήττουν την Εθνική Ανεξαρτησία, τα δημοκρατικά δικαιώματα, τα δημόσια αγαθά, το εισόδημα των πολλών, τη δημόσια και ιδιωτική περιουσία, αλλά ακόμα και αυτή την ίδια τη ζωή των ανθρώπων.

  • Ακύρωση κάθε μεταβολής της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, που διενεργείται υπό καθεστώς τεχνητής και προσχεδιασμένης υπερχρέωσης. Οι περιουσίες θα επιστρέψουν στον αρχικό ιδιοκτήτη, ως ότου ο δημοκρατικά αυτοδιοικούμενος και αυτοκυβερνόμενος λαός ελέγξει και αποφασίσει για κάθε περίπτωση χωριστά. Όσοι στερηθούν την ελευθερία τους, λόγω "χρεών" προς κάθε οργανισμό, που έχει μετατραπεί σε εισπρακτική εταιρεία των τραπεζιτών, θα αποζημιωθούν και οι υπεύθυνοι θα πληρώσουν.

Το παρόν απευθύνεται και θα επιδοθεί σε κάθε πολιτικό κόμμα, κίνημα ή ομάδα εντός και εκτός βουλής.

Η σιωπή θα εκληφθεί ως συναίνεση σε εθνικό έγκλημα.

Ο καθένας ας αποφασίσει αν είναι με το Θεό και το Λαό ή με τον Μαμμωνά.

Σε εύλογο χρονικό διάστημα, η μη ικανοποίηση αυτών των αιτημάτων θα μας οδηγήσει στην μετατροπή τους σε διακήρυξη και πολιτικό πρόγραμμα μιας οργάνωσης πολιτών. Mε σκοπό την Απελευθέρωση από τους ιδιοκτήτες του χρήματος και τους πολιτικούς υπηρέτες αυτών και την Εγκαθίδρυση ενός πολιτεύματος, στο οποίο ο λαός θα αποφασίζει και το οποίο στην ελληνική γλώσσα λέγεται Δημοκρατία.

Εμείς, ως Ελεύθεροι άνθρωποι αν και πολιορκημένοι, ως έχοντες απωλέσει κάθε ελπίδα σωτηρίας από "σωτήρες", αντιμετωπιζόμενοι από την ολιγαρχική εξουσία και τους υπηρέτες της, ως ανθρώπινα σκουπίδια,

προσκαλούμε κάθε πολίτη, που αισθάνεται ακόμα ελεύθερος άνθρωπος, να συνδράμει την προσπάθεια για Λευτεριά και Δημοκρατία, για το ατομικό του συμφέρον, για το συμφέρον της Ελλάδας και τα μεγάλα συμφέροντα της Ανθρωπότητας.

"Οφειλέτες" όλων των ειδών ενωθείτε. Με μόνο ηθικό χρέος, αυτό που έχουμε προς τον εαυτό μας, τον συνάνθρωπο, τα παιδιά μας, την Ιστορία, την Πατρίδα και την Ανθρωπότητα.

Οι Έλληνες, που κάποιοι θέλησαν να χρησιμοποιήσουν ως πειραματόζωα,  θα γράψουν ξανά την  Ιστορία.

Όπως παλιά. Όπως πάντα.


Δίκτυο Ιθάκη


ΥΓ: Ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει το παρόν κείμενο, δίχως να χρειάζεται να αναφέρει την πηγή ή να ζητά άδεια. Δεν ξυπνήσαμε ένα πρωί, με το όνειρο να γίνουμε βολευτές. Τις περιουσίες, την εργασία και τις ζωές μας θέλουμε μόνο να σώσουμε. Όσοι έχουν συμφέρον από αυτά τα λόγια προσέρχονται στον κοινό αγώνα.

Και για όλους, είτε πιστεύουν είτε όχι, έχουμε Οδηγούς και θυμόμαστε:

"Και εύρεν εν τω ιερώ τους πωλούντας βόας και πρόβατα και περιστεράς, και τους κερματιστάς καθήμενους. Και ποιήσας φραγγέλιον εκ σχοινίων πάντας εξέβαλεν εκ του ιερού... και των κολλυβιστών εξέχεε το κέρμα και τα τραπέζας ανέστρεψε...". (Ιωάνν. 2:15)

"Κάμε ώστε ο μικρός Κύκλος, μέσα εις τον οποίο κινιέται η πολιορκημένη πόλη, να ξεσκεπάζει εις την ατμοσφαίρα του τα μεγαλύτερα συμφέροντα της Ελλάδας, για την υλική θέση, οπού αξίζει τόσο για εκείνους οπού θέλουν να τη βαστάξουν, όσο για εκείνους οπού θέλουν να την αρπάξουν, και, για την ηθική θέση, τα μεγαλύτερα συμφέροντα της Ανθρωπότητος...  Ας φανεί καθαρά η μικρότης του τόπου και ο σιδερένιος και ασύντριφτος κύκλος οπού την έχει κλεισμένη. Τοιουτοτρόπως από τη μικρότητα του τόπου, ο οποίος παλεύει με μεγάλες ενάντιες δύναμες, θέλει έβγουν οι Μεγάλες Ουσίες".  (Διονύσιος Σολωμός, από τους "Ελεύθερους Πολιορκημένους")


 Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.logiosermis.net/2016/06/blog-post_40.html#.V2co0CEqxFI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters