Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Επιτυχής εγκατάσταση του ελληνικού συσσωρευτή της SYSTEMS SUNLIGHT S.A στο γαλλικό πυρηνοκίνητο υποβρύχιο SSN Suffren

SSN SUFFREN
Με επιτυχία παραδόθηκε και εγκαταστάθηκε η πρώτο προηγμένης τεχνολογίας Ελληνικής κατασκευής συστοιχία συσσωρευτών στο πυρηνοκίνητο υποβρύχιο του Γαλλικού Ναυτικού SSN Suffren κλάσης Barracuda.

Πρόκειται για τον συσσωρευτή που ανάπτυξε και κατασκεύασε στο εργοστάσιο της στο Νέο Όλβιο της Ξάνθης, η Ελληνική εταιρεία SYSTEMS SUNLIGHT S.A. για τα Γαλλικά πυρηνοκίνητα επιθετικά υποβρύχια κλάσης Barracuda μετά από διεθνή διαγωνισμό στον οποίο συμμετείχαν εταιρείες από ολόκληρο τον κόσμο.
Ο Ελληνικός συσσωρευτής παραδόθηκε από την SYSTEMS SUNLIGHT S.A. στο γαλλικό ναυπηγείο DCNS και υπέστη εξαντλητικές δοκιμές προτού εγκατασταθεί στο υποβρύχιο.
 
Το πρώτο πυρηνοκίνητο επιθετικό υποβρύχιο SSN Suffren θα παραδοθεί στο Γαλλικό Ναυτικό το Δεκέμβριο του 2017, ενώ αυτή την περίοδο ναυπηγούνται ακόμη δύο σκάφη SSN Duguay-Trouin SSN Tourville βρίσκονται υπό ναυπήγηση και πρόκειται να παραδοθούν το 2020 και 2022 αντίστοιχα.
 
Εκτός από τα παραπάνω τρία υποβρύχια τα γαλλικά ναυπηγεία DCNS πρόκειται να ξεκινήσουν στο μέλλον τις εργασίες ναυπήγησης τριών ακόμη σκαφών του SSN Dupetit-Thouars, SSN Duquesne  και του SSN De Grasse και θα παραδοθούν το 2025, 2027 και 2029 αντίστοιχα.
 
Εκτός από τους συσσωρευτές που η Ελληνική εταιρεία πρόκειται να κατασκευάσει για τα παραπάνω υποβρύχια, η SYSTEMS SUNLIGHT S.A έχει αναλάβει τη δέσμευση να αντικαταστήσει οποιονδήποτε συσσωρευτή που έχει παραδώσει στο πλαίσιο του συγκεκριμένου προγράμματος μέχρι το 2027.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από μερικές εβδομάδες η κυβέρνηση της Αυστραλίας επέλεξε μια έκδοση του υποβρυχίου κλάσης Barracuda, η οποία είναι εξοπλισμένη με προωστικό σκεύος συμβατικής τεχνολογίας.
 
Το υποβρύχιο Shortfin Barracuda Block 1A που επιλέχτηκε από την Αυστραλία είναι μια ειδικοποιημένη έκδοση του υποβρυχίου κλάσης Barracuda και σύμφωνα με το αυστραλιανό πρόγραμμα θα ναυπηγηθούν 12 μονάδες.
 
 
http://www.viadiplomacy.gr/
 
http://greeknation.blogspot.gr/2016/05/systems-sunlight-sa-ssn-suffren.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters