Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Οι υπαίτιοι-κατηγορούμενοι των «Εγκλημάτων» που δρουν κατά της Ειρήνης και της Ασφάλειας του Ελληνισμού, του Έλληνα Πολίτη, μένουν ατιμώρητοι, επειδή το κράτος Δικαίου, Ισονομίας, Ισοπολιτείας και Ισοκρατίας, δεν υφίσταται.

ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Viky Charalambous Στη χώρα, βλέπουμε καθημερινά οι υπαίτιοι – κατηγορούμενοι των «Εγκλημάτων» (συμπεριλαμβανομένων της Εσχάτης Προδοσίας, Παράβασης Καθήκοντος, Κακουργηματικής Απιστίας, της Γενοκτονίας, της Απάτης, του Αξιακού – Οικονομικού – Ψυχολογικού – Περιουσιακού πολέμου, της Δόλιας Συκοφαντικής Δυσφήμησης, του εγκλήματος κατά της Ιδιοκτησίας, κατά των Περιουσιακών Δικαιωμάτων, της Φθοράς ξένης Περιουσίας, της Παραπλάνησης ανηλίκων σε χρέη – Α.Φ.Μ. σε νεογνά- της Τοκογλυφίας και της Αισχροκέρδειας, της Παραπλάνησης σε χρηματιστηριακές πράξεις- των Απατών, της Επαιτείας και Αλητείας), που δρουν κατά της Ειρήνης και της Ασφάλειας του Ελληνισμού, του Έλληνα Πολίτη που είναι ο Φορέας των δικαιωμάτων για ότι αφορά τον Ελληνισμό και της ανθρωπότητας εν γένει, να μένουν ατιμώρητοι, επειδή το κράτος Δικαίου, Ισονομίας, Ισοπολιτείας και Ισοκρατίας, δεν υφίσταται.


Η Χώρα βρίσκεται κάτω από την πλήρη Ομηρία των δανειστών.

Ο Μηχανισμός της Δικαιοσύνης δεν λειτουργεί αυτόνομα, ανεξάρτητα, αμερόληπτα, δίκαια και αποτελεσματικά, ως εκ του Θεσμικού του ρόλου έπρεπε να πράξουν, αφού είναι σε ολοσχερή αδυναμία να επιβάλει κυρώσεις, λόγω της πλήρους κατάρρευσης των Εθνικών συστημάτων απονομής ποινικής και αστικής δικαιοσύνης. Ενεργούν υπό πλήρη χειραγώγηση από τα ξένα κέντρα εξουσίας, που είναι χρηματοδοτούμενα και πλήρως ελεγχόμενα, από τους χρόνιους μας δανειστές, επιβήτορες του Ελληνισμού..



Ευθύνονται εξίσου, οι δικαστικοί λειτουργοί με τους κρατικούς λειτουργούς, για τα εγκλήματα αυτά. Επικρατεί μια «Ομερτά» συγκάλυψης μεταξύ των, διότι έχει συσταθεί μια εγκληματική συμμορία που δρα πλήρως ελεγχόμενα κατά συναυτουργία και συνευθύνη και οι μηχανισμοί που θα έπρεπε να δρουν αμερόληπτα, υποθάλπονται ή/και χαλιναγωγούνται από τους ίδιους, πάντοτε με πλήρη κάλυψη των χρηματοδοτών – δανειστών…


Πρόκειται περί Διεθνούς Εγκλήματος κατά της Ανθρωπότητας και ειδικά κατά των Ελλήνων, πρόκειται περί άδικης πράξης και κατάφωρης παραβίασης του Κοινού Δικαίου της ΕΕ, για τη διάπραξη του οποίου, η διακυβέρνηση της χώρας κρίνεται ένοχη προσβολής κατά της ελευθερίας των δικαιωμάτων και της ζωής των Ελλήνων Πολιτών, οι οποίοι δεν ευθύνονται σε καμία περίπτωση οι ίδιοι γι’ αυτό…
………………………………………….

Αλφειός , ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:
ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ [ … Η συνταγματικά κατοχυρωμένη παροχή έννομης προστασίας περιορίζεται συνεχώς, αφενός ως προς τις πλέον ευάλωτες κατηγορίες πολιτών με τη θέσπιση μέτρων εισπρακτικού  χαρακτήρα (υψηλά παράβολα, ένσημα κλπ.), με συνέπεια να αμφισβητείται εάν το σύστημα απονομής της δικαιοσύνης στη χώρα μας υπηρετεί τις γενικές αρχές του Κράτους δικαίου διασφαλίζοντας όλα τα θεμελιώδη ατομικά δικαιώματα και αφετέρου με τη μη συμμόρφωση της Πολιτείας σε αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις.

Η νομοθέτηση καθ’ υπόδειξη των θεσμών και με έξωθεν παρεμβάσεις υποβαθμίζει την ποιότητα απονομής της Δικαιοσύνης. … ]
…………………………………………..


ΤΟ UCC – UNIFORM COMMERCIAL CODE ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. !!!

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΑΜΕ ΕΡΗΜΗΝ ΜΑΣ, ΤΟ «ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ» ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΦΥΣΙΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΚΑΙ ΧΑΛΚΕΥΜΕΝΟ ΧΡΕΟΣ

ΟΗΕ. ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ. ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΕΙΧΑΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ «παπά» ! ΤΟ ΥΠΟΙΚ «αναρμόδιο» , ΤΟ ΥΠΕΞ κατόπιν γνωμοδότησης του ΥΠΟΙΚ… !

Καταπέλτης το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ για την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην μνημονιακή Ελλάδα

Αθανασία Γεωργοσοπούλου, Δικηγόρος: Τίποτε από ό,τι γίνεται την τελευταία πενταετία στην Ελλάδα και στους Έλληνες δεν είναι σύννομο

ΑΘ.ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ-Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΝΟΜΟΤΥΠΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ & Η ΑΠΟΙΚΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ 3/2/2900/ ΣΤΟ new radio (BΙΝΤΕΟ)

Δικηγόρος Αθανασία Γεωργοσοπούλου: «Κύριοι Βουλευτές της Συγκυβέρνησης… Αν όπως ισχυρίζεστε η προχθεσινή Συμφωνία Ε.Ε και Πρωθυπουργεύοντος Αλ. Τσίπρα θεωρείτε ότι ήταν προϊόν εκβιασμού , τότε βάσει της Συνθήκης της Βιέννης αυτή πρέπει να ακυρωθεί , ως προϊόν οικονομικής απειλής…»

Δικηγόρος Αθανασία Γεωργοσοπούλου: Κύριοι Βουλευτές, σε όποιο κόμμα κι αν ανήκετε… Στις μέρες της Ελλήνων Πολιτείας θα σας αποδοθούν οι ποινές που σας αναλογούν από πραγματικούς Δικαστές.

Δικηγόρος Αθ. Γεωργοσοπούλου: Επιτακτική ανάγκη , το Έθνος να αναλάβει τον ρόλο που του πρέπει για την επανάκτηση της ομαλότητος ,την ανάκτηση της εθνικής μας κυριαρχίας και την επανεγκαθίδρυση της Ελλήνων Πολιτείας.

http://alfeiospotamos.gr/?p=22662

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters