Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Η ΕΕ θα διαθέσει 700 εκατομμύρια ευρώ για να «μονιμοποιηθούν» οι πρόσφυγες στην Ελλάδα! Για τους Έλληνες ούτε φράγκο

ImageHandler



Η Ευρωπαϊκή Ένωση ετοιμάζεται να διαθέσει έως και  700 εκατομμύρια ευρώ για τα επόμενα τρία έτη, ως  ανθρωπιστική βοήθεια κυρίως για την Ελλάδα, στην οποία στοιβάζονται καθημερινά δεκάδες χιλιάδες μετανάστες , οι οποίοι επιθυμούν να μεταβούν στην κεντρική Ευρώπη, αναφέρουν διεθνή πρακτορεία ειδήσεων.

Σύμφωνα με το σχέδιο, που θα τεθεί επίσημα  στους Εταίρους την Τετάρτη από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή,  τα κονδύλια της ΕΕ θα χρησιμοποιηθούν για ανθρωπιστικές επιχειρήσεις εντός της Ένωσης.
Επί του παρόντος οι περισσότεροι πρόσφυγες προέρχονται από  ζώνες συγκρούσεων στην Αφρική και την Μέση Ανατολή, σύμφωνα με τρεις Ευρωπαίους αξιωματούχους.
Επί του παρόντος, ο προϋπολογισμός και το προσωπικό των χωρών μελών θα χρησιμοποιηθεί μόνο σε περιορισμένο βαθμό για την αντιμετώπιση των ανθρωπιστικών επιχειρήσεων εντός της ΕΕ, κυρίως για τον συντονισμό της διμερούς βοήθειας που αποστέλλεται  από άλλες χώρες της ΕΕ σε ένα κράτος μέλος που βρίσκεται  σε κίνδυνο, για παράδειγμα, όταν υπάρχει ένας σεισμός ή άλλη φυσική καταστροφή.
Στην τελευταία τους συνάντηση στις Βρυξέλλες, στις 19 Φεβρουαρίου, οι ηγέτες της ΕΕ αποφάσισαν ότι θα ήταν «απαραίτητο να τεθεί τώρα σε εφαρμογή σχέδιο της  ΕΕ για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στο εσωτερικό της, σε συνεργασία με οργανώσεις όπως η Ύπατη Αρμοστεία, για να στηριχθούν  χώρες που αντιμετωπίζουν μεγάλο αριθμό προσφύγων και τους μετανάστες, όπως η Ελλάδα .
Το όργανο θα χρειαστεί μόνο  την έγκριση των κρατών μελών της ΕΕ , καθώς  η όλη προσπάθεια βασίζεται σε διατάξεις της ΕΕ που δεν απαιτούν την συμμετοχή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Την ίδια στιγμή συνοριακοί  περιορισμοί έχουν  τεθεί σε εφαρμογή από την Αυστρία και όλες τις βαλκανικές χώρες, με άμεσο αποτέλεσμα να επιταχυνθεί η ανθρωπιστική κρίση  στην Ελλάδα.
Υπενθυμίζεται ότι ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής επιτροπής Jean-Claude Juncker υποσχέθηκε στον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα  500 εκατομμύρια ευρώ,  με σκοπό να  βοηθηθεί η Ελλάδα να αντιμετωπίσει την επικείμενη ανθρωπιστική κρίση .
Έλληνες αξιωματούχοι όμως εκτιμούν ότι οι δαπάνες που σχετίζονται με την κρίση της μετανάστευσης, με δεδομένη την πιθανότητα παρουσίας πολλών χιλιάδων μεταστάν στη χώρα, θα φτάσει το 1 δις € μόνο φέτος.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters