Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ 1923 ΚΑΙ ΓΚΡΙΖΑΡΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΛΕΣΒΟ

 
Σε νέα προκλητική ενέργεια προχώρησε η τουρκική κυβέρνηση, καθώς δεν επέτρεψε την έλευση του αεροσκάφους της Γερμανίδας υπουργού Άμυνας στην Τουρκία αν πρώτα είχε προσγειωθεί στο νησί της Λέσβου επειδή το θεωρεί αποστρατικοποιημένη ζώνη.

Το πρόγραμμα της Ούρσουλα Φον ντερ Λάινεν προέβλεπε να φτάσει στο ελληνικό νησί του Αιγαίου, αλλά η Άγκυρα αντέδρασε, υποστηρίζοντας πως πρόκειται για αποστρατικοποιημένη ζώνη.

Όπως προέβλεπε το πρόγραμμα, θα έφτανε στις 6 Μαρτίου στη Λέσβο και από εκεί θα απογειωνόταν με νατοϊκό ελικόπτερο, για να επιβιβαστεί στο νατοϊκό σκάφος «Βόννη». 
 
Είχε προηγηθεί αρνητική απάντηση της τουρκικής κυβέρνησης σε αίτημα του υπουργείου Άμυνας της Γερμανίας, προκειμένου η Ούρσουλα Φον ντερ Λάινεν να επισκεφθεί τα παράλια της χώρας και να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι την κατάσταση με τους πρόσφυγες και τη δράση των διακινητών.

Η επίσκεψη της Γερμανίδας υπουργού Άμυνας εντασσόταν στο πλαίσιο της όλης επιχείρησης για την αντιμετώπιση των προσφυγικών ροών προς την Ευρώπη.
 
Πλέον αναμένεται η αντίδραση του γερμανικού υπουργείου Άμυνας.

Είναι πασιφανές πως μετά από αυτές τις τουρκικές ενέργειες και μόλις λήξει το θέμα της Συρίας σειρά θα πάρει το Αιγαίο για την Άγκυρα...

 http://www.pronews.gr/

http://amphiktyon.blogspot.gr/2016/03/1923.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters