Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Η Ε.ΣΥ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΓΡΟΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ Ε.ΣΥ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

23.01.16 Η Ε.ΣΥ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ.

ΒΕΒΑΙΑ ΕΚΕΙ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ…. ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΡΕΧΑ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ………

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΜΜΑΤΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΚΟΥΦΑΣ ( ΘΕΙΟΣ ΤΗΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΠΕΤΥ ΣΚΟΥΦΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΨΕΙ ΜΕ ΑΙΜΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ) ΗΘΕΛΕ ΜΕ ΑΓΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΩΡΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΩΞΕΙ ( Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ: «ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΔΩ» ).

ΕΜΕΙΣ ΜΗ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ.
ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ………

ΥΓ: ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΜΑΘΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ (ΤΗ ΦΑΣΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ…) ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΝΑ ΕΝΔΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΜΑΒΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΑΥΤΗ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ.
ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΦΕΚ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ



ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΓΡΟΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ Ζητούν εισαγγελέα στα μπλόκα (vid)

Οργή λαού σήμερα στο μπλόκο της Νίκαιας κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παπαδόπουλου VIDEO

 

http://alfeiospotamos.gr/?p=20151

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters