Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Τι συμβαίνει με τον Άρη ; Τα διαστημόπλοια που εξαφανίστηκαν πλησιάζοντας…


  • Φεβρουάριος 1963 : Το σοβιετικό διαστημόπλοιο Mars-1 εξαφανίζεται στην περιοχή του Άρη
  • Δεκέμβριος 1964: Το αμερικανικό διαστημόπλοιο Mariner-3 εξαφανίζεται στην περιοχή του Άρη
  • Αύγουστος 1993: Το αμερικανικό διαστημόπλοιο Mars Observer εξαφανίζεται στην περιοχή του Άρη
  • Μάρτιος 1993: Το ρωσικό διαστημόπλοιο Phobos-2 εξαφανίζεται στην περιοχή του Άρη.
  • Οκτώβριο 1993: Ο αμερικανικός δορυφόρος Lanjut-6 εξαφανίζεται στην περιοχή του Άρη.

Φεβρουάριο 1992: Ο Dr. Richard Hoagland, σύμβουλος της ΝΑΣΑ, ανακοινώνει σε επιτροπή των ΗΠΑ πως το διαστημόπλοιο Viking έστειλε 3 φωτογραφίες της επιφάνειας του Άρη στις οποίες διακρίνονται εγκαταστάσεις τεραστίων διαστάσεων όπως μια πυραμίδα, δύο ανάγλυφα γιγαντιαία πρόσωπα (το ένα παριστάνει την μορφή του Άρη) που παρουσιάζουν ανθρώπινη μορφή, 2-3 οβελίσκοι και μια κτιριακή εγκατάσταση σε σχήμα ρόμβου.

Αυτήν την τοποθεσία την ονόμασαν «Κυδωνία» (το όνομα Κυδωνία προέρχεται από μια αρχαία πόλη της Κρήτης), το πρώτο πιο μεγάλο πρόσωπο τον αναφέρουν σαν άνθρωπο των Ηλυσίων και το άλλο σαν άνθρωπο της Κυδωνίας.

Ο Dr. Richard Hoagland που μελέτησε τις σχετικές φωτογραφίες με την μέθοδο fractal analysis (γίνεται με την βοήθεια Η/Υ) και με βάση τη «θεωρεία του χάους» έβγαλε το συμπέρασμα ότι πρόκειται για τεχνητά κατασκευάσματα τα οποία παρουσίαζαν συνεχώς τρις σταθερές: τη χρυσή τομή Φ , το Π=3,14 και το e =βάση φυσικών λογαρίθμων. Αυτές οι σταθερές υπάρχουν και σε διάφορα μνημεία της γης όπως οι πυραμίδες και ο Παρθενώνας και κατά την άποψή του το πρόσωπο του Άρη έχει σκαλιστεί για να δώση ένα κωδικοποιημένο μήνυμα.
Η έρευνα του Hoagland έδειξε ότι το πρόσωπο του Άρη είναι ένα αφύσικο ύψωμα μήκους 1,5 χιλιομέτρου και ύψους 500 μέτρων.
Νοέμβριος 1993: Η Μαρίνα Ποπόβιτς , συνταγματάρχης εν αποστρατεία του κόκκινου στρατού, σύζυγος του γνωστού ρώσου κοσμοναύτη του Στρατηγού Παύλου Ποπόβιτς , αποκαλύπτει τις τελευταίες φωτογραφίες που ο Phobos-2 έστειλε πριν διακόψει την επαφή του με την γη. Στις φωτογραφίες απεικονιζόταν ένα παράξενο αντικείμενο πάνω από τον Άρη. Το μήκος του υπολογίστηκε ότι έφτανε στα 25 χιλιόμετρα, και κατά την άποψη της Μαρίνας Ποπόβιτς , πρόκειται για διαστημική βάση.
Ελλάδα. Ένα μεγάλο μέρος του Άρη έχει ελληνικές ονομασίες από περιοχές της Ελλάδας, όλη η Ελλάδα είναι πάνω στον Άρη, και μάλιστα το υψηλότερο βουνό του ηλιακού μας συστήματος, που βρίσκεται στον Άρη, ονομάζεται Όλυμπος.
http://www.diadrastika.com/2016/01/aris-exafanismena-diastimoploia-ellinika-onomata.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters