Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Σκάνδαλο: H Γερμανία εξακολουθεί να πληρώνει συντάξεις σε Ισπανούς ναζιστές ενώ αρνείται στην Ελλάδα το κατοχικό δάνειο

γερμανυ

Η γερμανική κυβέρνηση συνεχίζει να καταβάλλει συντάξεις στους Ισπανούς στρατιώτες που προσφέρθηκαν εθελοντικά να πολεμήσουν στο πλευρό των Ναζί εναντίον των ρωσικών δυνάμεων κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, αποκαλύπτεται σήμερα σε ένα πρώτου μεγέθους σκάνδαλο για την νοοτροπία των Γερμανών διαχρονικά , αναφέρει σχετικό ρωσικό δημοσίευμα.

Μετά από γραπτή κοινοβουλευτική ερώτηση Ισπανού Αριστερού βουλευτή Andrej Hunko, η γερμανική κυβέρνηση παραδέχθηκε ότι ακόμα και σήμερα, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΧΟΡΗΓΕΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ τιμώντας την συμφωνία με τον πρώην Ισπανό δικτάτορα Φρανσίσκο Φράνκο, ο οποίος ενθάρρυνε ενεργά μαχητές να ενώσουν τις δυνάμεις με τους Ναζί στον αγώνα κατά της Ρωσίας από το 1941 έως και το 1943.

Ως μέρος της συμφωνίας, το Βερολίνο πληρώνει ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ περισσότερα από 116.000 (€ 107.000) δολάρια το χρόνο σε συντάξεις για επιζώντες και για τις οικογένειες εκείνων που πολέμησαν στο πλευρό των Ναζί στο Ανατολικό Μέτωπο ως μέρος του ισπανικού τμήματος Azul (μπλε τμήμα).

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα μας pentapostagma.gr, το γεγονός αυτό αποτελεί ΣΚΑΝΔΑΛΟ πρώτου μεγέθους για την Μέρκελ και τον Β.Σόιμπλε , οι οποίοι συνεχίζουν να υλοποιούν αποφάσεις της ναζιστικής κυβέρνησης του Αδόλφου χωρίς ίχνος ντροπής. Ενώ την ίδια στιγμή αρνούνται την αποζημίωση στην Ελλάδα και στα χιλιάδες θύματα του πολέμου. Οι Γερμανοί μας ‘’υποχρέωσαν‘’ να δώσουμε αναγκαστικό δάνειο το οποίο δεν μας το επέτρεψαν ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters