Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Γείτονες του ζεύγους Κλούνεϊ-Αλαμουντίν, ο Τσίπρας και η Περιστέρα

wpid-wp-1445927711882.jpeg


Στην αγγλική ύπαιθρο μεταξύ Berkshire και Oxfordshire, πολύ κοντά στην έπαυλη του ζεύγους Τζορτζ Κλούνεϊ και Αμάλ Αλαμουντίν, βρίσκεται η επιβλητική έπαυλη του Αλέξη Τσίπρα και της συζύγου του Περιστέρας.

Το καλά κρυμμένο μυστικό της οικογένειας Τσίπρα το γνωρίζουν μόνο οι έμπιστοι πιλότοι του πρωθυπουργικού αεροσκάφους.

Η πανάκριβη έπαυλη είναι δώρο της Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα στον θεσμό και όχι στο πρόσωπο του Ελληνα πρωθυπουργού.

H Eκατερίνα που είναι ξετρελαμένη με τον Σκορπιό δώρισε από ευγνωμοσύνη αυτή την έπαυλη στην αγγλική ύπαιθρο στο θεσμό του Ελληνα πρωθυπουργού.

Ο αντικαταστάτης του Αλέξη Τσίπρα στην πρωθυπουργία θα μπορεί να απολαμβάνει κι εκείνος με τη σειρά του τις ανέσεις της συγκεκριμένης επαύλεως-δωρεάς.

Κατά βάθος η Ριμπολόβλεβα πιστεύει πως, πολύ σύντομα, το μόνο «ελληνικό» κομμάτι γης στο πλανήτη θα απομείνει η συγκεκριμένη έπαυλη. Η Ελλάδα θα έχει γίνει στάχτη.

Με τη φόρα που έχουν πάρει οι υπουργοί του Τσίπρα και την εξάρτηση που έχουν αποκτήσει από το γυαλί ένα πρωί στον Παπαδάκη κάποιος από δαύτους θα κατεβάσει από το κεφάλι του το παραμύθι που μόλις διαβάσατε για να εντυπωσιάσει το τηλεοπτικό κοινό σαν καλεσμένος του Γιώργου Παπαδάκη-παρεμπιπτόντως ραντεβού με τον τελευταίο ζήτησε η Ellen DeGeneres, εντυπωσιασμένη από τον μύθο του που έχει ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα.

Το πιο πρόσφατο ρεσιτάλ έδωσε για μια ακόμη φορά ο Νίκος Φίλης, ο οποίος ανταγωνιζεται τον Πάγκαλο.

Μετά τις «πενταροδεκάρες» για το ΦΠΑ στα ιδιωτικά, ο υπουργός Παιδείας χαρακτήρισε εύπορο και προνομιούχο τον πρωθυπουργό γιατί στέλνει τα παιδιά του σε ιδιωτικό σχολείο!

Συγκεκριμένα ο κ.Φίλης μιλώντας στο REAL FM και τον Νίκο Στραβελάκη σχετικά με το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας στέλνει τα παιδιά του στο ιδιωτικό, είπε:

«Φτωχός είναι; Ο πρωθυπουργός της χώρας δεν είναι εύπορος; Τι ερώτηση είναι αυτή που μου κάνετε. Με μία έννοια είναι στους προνομιούχους οικονομικά. Έχει εισόδημα 70-80.000 ευρώ τον χρόνο. Δουλεύει και η γυναίκα του».

Μετά ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο «Υπάρχουν και φορολογούμενοι που κάνουν το σκατό τους παξιμάδι. Τα μετράνε ευρώ-ευρώ» και απάντησε «Ένας που έχει 60.000 και 70.000 εισόδημα τον χρόνο, δεν είναι φτωχός. Δίνει 7.000, 10.000-17.000 ευρώ τον χρόνο στα ιδιωτικά. Δεν απαντάω στο πρόβλημα που έχει μια εύπορη οικογένεια. Δουλειά του υπουργού δεν είναι να μπαίνει σε οικογενειακούς προϋπολογισμούς. Δουλειά του είναι να διασφαλίσει το κατά το δυνατόν αξιόπιστο σχολείο για όλα τα παιδιά».

Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ,
Είμαστε έτοιμοι να πληρώσουμε ένα ακόμη χαράτσι, το χαράτσι «Μη εμφάνισης υπουργών στα κανάλια» εάν πρόκεται να μην ξαναδούμε τους γελοίους υπουργούς σας στις τηλεοράσεις, εάν σταματήσουν επιτέλους να αμολάνε καθημερινά τις καφενόβιες μπαρούφες τους.
Σταματήστε επιτέλους κε Τσίπρα, την τηλεοπτική εκπόρνευση των ανοήτων υπουργών σας οι οποίοι δίχως μέτρο, δίχως φειδώ, δίχως αυτοσεβασμό εμφανίζονται σε ένα μετά το άλλο τα ανυπόληπτα κανάλια της Κολομβίας των Βαλκανίων με την λιγούρα του στερημένου για προβολή και μιλάνε ακατάπαυστα μόλις δουν μικρόφωνο.

Σαν τον σκύλο του Παυλόφ είναι η αντίδρασή τους μπροστά στις κάμερες.

Και μέσα στην τρέλα της δημοσιότητας λένε του κόσμου τις μαλακίες και αποκαλύπτουν την φαιδρή προσωπικότητά και κυρίως την επικίνδυνη για όλους ανεπάρκειά τους.

Eάν οι υπουργοί σας είναι πρεζάκια της δημοσιότητας και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να υποδύονται τις χρησιμοποιημένες σερβιέτες των καναλαρχών, απαλλάξτε μας από την τραγική παρουσία τους.

Είναι αστείο ο Νίκος Παππάς να προσπαθεί να βάλει τάξη στην τηλεοπτική Κολομβία των Βαλκανίων και οι γελοίοι υπουργοί σας να μαζεύουν πεσμένοι στα 4 ψίχουλα δημοσιότητας από το τραπέζι των νταβατζήδων της ενημέρωσης.

Αξιότιμε κε πρωθυπουργέ, πως είναι δυνατόν να έχετε επιλέξει τέτοιου διαμετρήματος σούργελα για υπουργούς της κυβέρνησής σας;

Το ίδιο έκαναν και οι υπουργοί-τηλεοπτικές πόρνες των προηγούμενων κυβερνήσεων-παρά τις περί αντιθέτου οδηγίες του Σαμαρά.

Αυτό δείχνει και την αδυναμία του εκάστοτε πρωθυπουργού να επιβληθεί στους ματαιόδοξους υπουργούς του.

Όταν τούς δίνετε οδηγία να μην ορμήσουν σαν λιγούρια στα κρατικά αυτοκίνητα κι εκείνοι σας αγνοούν, όταν τους ζητάτε να βγάλουν τον σκασμό και να δουλέψουν κι εκείνοι επιλέγουν να μεταβληθούν σε τηλεοπτικές παλλακίδες των καναλαρχών, αυτό εκθέτει κι εσάς αγαπητέ πρωθυπουργέ.

Δεν είναι δυνατόν κε Πρωθυπουργέ, να έχετε σταθεί με δυναμισμό απέναντι στην Μέρκελ, τον Γιούνκερ και την Τρόικα και να μην μπορείτε να επιβληθείτε στο κάθε σαρδανάπαλο που του δώσατε την ευκαιρία να υποδυθεί τον υπουργό.

Επιτέλους δώστε τους μια κλωτσιά και στείλτε τους πίσω στην αφάνεια.

Σταματήστε αυτή την τοξική παρουσία τους στα κανάλια η οποία μολύνει περαιτέρω την αισθητική μας: Δεν μας φτάνουν οι γελοίοι βλαχομπαρόκ τηλεπαρουσιαστές και τα σούργελα που προσλαμβάνουν οι καναλάρχες για να διασκεδάζουν έχουμε και τους Κατέληδες της κυβέρνησής σας, οι οποίοι βάλθηκαν να μηδενίσουν το κοντέρ της ανθεκτικότητός μας στις σκατόφατσες.

Επιτέλους κε Πρωθυπουργέ, μαζεύτε τα σούργελα, τους υπουργούς σους, από τα κανάλια…

http://kourdistoportocali.com/post/47783
http://pitsirikidotnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters