Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Πάτρα: Στο σκαμνί ο δικηγόρος που φέρεται να εξαπατούσε πελάτες και ζητούσε δανεικά κι αγύριστα- - Την καταδίκη του ζήτησε η εισαγγελέας

Πάτρα: Στο σκαμνί ο δικηγόρος που φέρεται να εξαπατούσε πελάτες και ζητούσε δανεικά κι αγύριστα- - Την καταδίκη του ζήτησε η εισαγγελέας Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου 
Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων κάθισε ένας 49χρονος πρώην δικηγόρος, ο οποίος κατηγορείται για απάτες σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών, το ύψος των οποίων υπολογίζεται σε περισσότερες από 190.000 ευρώ.


Ο δικηγόρος από την Πάτρα, μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος, τον περασμένο Νοέμβριο.Ο κατηγορούμενος είχε χάσει τη δικηγορική του ιδιότητα και διεγράφη από τα μητρώα του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών, αλλά συνέχιζε να παριστάνει τον δικηγόρο.

Οι αστυνομικοί, μετά από έρευνες στο γραφείο του, είχαν βρει σφραγίδες και ιδιόχειρες αποδείξεις.

Ο 49χρονος φέρεται να κατάρτιζε πλαστά έγγραφα υπηρεσιών και τραπεζικών υποκαταστημάτων, τα οποία επικύρωνε. Χρησιμοποιούσε πλαστές σφραγίδες και δήλωνε στους πελάτες του ότι δήθεν πρόκειται για γνήσια αντίγραφα, με τα οποία πλήρωνε τα παράβολα για τις υποθέσεις τους, ωστόσο κρατούσε ο ίδιος τα χρήματα.

Επίσης φέρεται να είχε δανειστεί χρήματα κι από πελάτες κι από συναδέλφους του, τα οποία δεν τα επέστρεψε.

Στην απολογία του είπε ότι είχε βρεθεί σε οικονομικό αδιέξοδο και ζήτησε συγγνώμη.

Η εισαγγελέας της έδρας ζήτησε την καταδίκη του. Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται σήμερα.



http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/360405

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters