Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Υποψίες για Γιουνκερ-Σουλτς στο σκάνδαλο της Volkswagen: Η Κομισιόν γνώριζε το λογισμικό – απάτη

wpid-20150923113536.jpg
Νέες διαστάσεις παίρνει το σκάνδαλο της Volkswagen. Όπως αναφέρεται σε αποκαλυτπικό ρεπορτάζ των Financial Times, η Κομισιόν γνώριζε εδώ και δυο χρόνια για το λογισμικό – απάτη που χρησιμοποιούσε η εταιρεία για να ξεγελάει τα τεστ εκπομπής ρύπων. Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα FT, η έκθεση είχε συνταχθεί από το Κοινό Κέντρο Ελέγχου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και προειδοποιούσε ότι τα συστήματα αναστολής θα μπορούσαν να παραποιήσουν τα αποτελέσματα στις μετρήσεις για τα πετρελαιοκίνητα οχήματα.
Jean-Claude Juncker
Jean-Claude Juncker

Στην έκθεση αναφερόταν ότι τα πετρελαιοκίνητα οχήματα έπρεπε να ελέγχονται στον δρόμο και όχι σε εργαστήρια, για να μειώνεται ο κίνδυνος παραποίησης. «Αισθητήρες και ηλεκτρονικά εξαρτήματα στα σημερινά αυτοκίνητα μπορούν να διαγνώσουν την έναρξη ενός τεστ ρύπων στο εργαστήριο» σημείωνε χαρακτηριστικά. 

Martin Schulz
Martin Schulz

Από την πλευρά της πάντως η Κομισιόν πετά το μπαλάκι στις επιμέρους εθνικές ρυθμιστικές αρχές, τονίζοντας ότι«η αστυνόμευση αναφορικά με το εάν οι εταιρείες τηρούν την ευρωπαϊκή νομοθεσία και η έρευνα είναι θέμα των εθνικών αρχών. Καλούμε όλα τα κράτη μέλη να κάνουν έρευνες. Ο ρόλος της Κομισιόν είναι να δράσει ως πλατφόρμα που διευκολύνει την ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ των εθνικών αρχών».

http://greeknation.blogspot.gr/2015/09/volkswagen_28.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters