Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΡΙΖΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 1940 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ


1) Γεώργιος Μιχαλολιάκος (ταγματασφαλίτης στη Λακωνία και πατέρας του ηγέτη της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου)

2) Ιωαννης Ράλλης (1878 - 1946) (κατοχικός Πρωθυπουργός την περίοδο Απριλίου 1943 – Οκτωβρίου 1944, διορισμένος από τους Γερμανούς και πατέρας του μετέπειτα Πρωθυπουργού Γεωργίου Ράλλη. Ίδρυσε τα Τάγματα Ασφαλείας. Το 1945 καταδικάστηκε από το Ειδικό Δικαστήριο Δωσιλόγων σε ισόβια. Συνήγορος υπεράσπισής του ήταν ο γιος του Γεώργιος Ράλλης και ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, πατέρας του μετέπειτα νεοδημοκράτη πολιτικού Ιωάννη Βαρβιτσιώτη. Πέθανε στις 26 Οκτωβρίου 1946 στη φυλακή.)

3) Γεώργιος Σημίτης (Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1899. Το 1940 διορίστηκε καθηγητής στην ΑΣΟΕΕ. Ήταν πατέρας του Κώστα Σημίτη, βασιλόφρων δικηγόρος και στενός συνεργάτης του ναζιστή Γεωργίου Μερκούρη. (Ο ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ ΗΤΑΝ ΘΕΙΟΣ ΤΗΣ ΜΕΛΙΝΑΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗ)   Μετά από το θάνατο του Μερκούρη και βλέποντας την ήττα της Γερμανίας να πλησιάζει, αποφάσισε ότι θα ήταν καλύτερο για την προσωπική του καριέρα να αλλάξει στρατόπεδο. Έτσι λοιπόν, άρχισε να έρχεται σε επαφή με το ΕΑΜ και πήρε μέρος στην εθνοσυνέλευση της ΠΕΕΑ στους Κορυσχάδες.)

ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΝΩ ΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΩΝ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ , ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ  ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΠΟΣΤΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΙΔΑΤΕ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΥΝΩΜΟΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΤΕ!!!  ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ "ΛΑ.Ο.Σ." ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ Η "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ  ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΩ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ  ΠΟΥ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΣΧΑΤΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.


ΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ... ΡΟΥΜΑΝΟΒΛΑΧΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΟΠΟΥ ΟΡΘΩΣ Η Ο.Ε.Α. ΦΩΝΑΖΕΙ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ "Β.Α.Σ.Τ.Ρ." ΗΤΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ - ΑΛΒΑΝΙΑ - ΣΚΟΠΙΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ  - [ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ] !!!!!!      
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΙΚΡΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ:

Λεγεώνα των Βλάχων (δημιουργός της «Λεγεώνας των Βλάχων» και υποκινητής αυτονομιστικής κίνησης που αποσκοπούσε στη δημιουργία βλάχικου κράτους με την ονομασία «Πριγκιπάτο της Πίνδου» μέσα στο έδαφος της κατεχόμενης Ελλάδας ήταν ο [ Αλκιβιάδης Διαμαντής ], ο οποίος είχε εξασφαλίσει την υποστήριξη των Ιταλών. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ :
Λεγεώνα των Βλάχων https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9B%CE%B5%CE%B3%CE%B5%CF%8E%CE%BD%CE%B1_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%92%CE%BB%CE%AC%CF%87%CF%89%CE%BD

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ ΛΕΓΟΤΑΝ "ΝΕΑ ΕΥΡΩΠΗ" ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Η ΟΡΟΛΟΓΙΑ "ΝΕΑ ΤΑΞΗ" Ή "ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ" ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟ ΣΦΑΓΕΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΔΟΛΦΟ ΧΙΤΛΕΡ - ΧΙΣΛΕΡ - ΡΟΤΣΙΛΝΤ:

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕ Η ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ:

NEΟΤΑΞΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΝ ΚΕΛΤΙΚΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΦΑΣΙΣΤΩΝ-ΝΑΖΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ (1975) : 

Η ΝΕΑ ΤΑΞΙΣ (ORDINE NUOVO) ΧΤΥΠΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ, ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ, ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ:

ΣΗΜ: τωρα τελευταια εξαιτιας αυτων των αποκαλυψεων μας, κανει τουμπες η πανικοβλητη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και το παιζουν δημοκρατικοι και αντινεοταξιτες!!!
ε ρε τα σουργελα....ολα για τη μασα και το βολεμα και κρυβονται και ελισσονται σαν τα φιδια κολοβα οπως και παλιοτερα αλλωστε και το κρυπτοναζιστικο ΛΑ.Ο.Σ.

Η 4η μεγάλη έρευνα για τη Χρυσή Αυγή και την ιστορία της Ακροδεξιάς
(ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ !!!! ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΥΛΙΚΟ)

Ο,τι μένει από τη λάσπη

Σημειώνουμε ότι στις μερες μας ο χαρακτηρισμός "ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ" ή αλλιώς σατανική-666 Νέα Τάξη (NEW ORDER - ή NOVUS ORDO) είναι ο μασονικός γεωστρατηγικός μυστικός κωδικός που δίνουν οι εβραιοσάξονες και οι συμπαιγνιακοί μανδαρινοι της κινεζικής HONG για τους Δυτικούς άξονες ΗΠ.Ε.Ι. (ΗΠΑ - ΕΥΡΩΠΗ - ΙΑΠΩΝΙΑ) ή "Τριμερής" και τον ενδιαμεσο συμμαχικό Θ.Ι.Μ. (Θιβέτ - Ινδία - Εξωτερική Μογγολία).
Η σατανική ΝΕΑ ΤΑΞΗ - 666 δαιμονοποιείται συνεχώς στα μάτια του κόσμου θεωρητικά και εμπράκτως με προβοκατόρικα εγκλήματα πολέμου, πείνα, καταπίεση, χρεωκοπία, εκφυλισμό, ηλεκτρονικό φακέλωμα με το CHIP-BARCODE-ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ-666, κλπ, ώστε να δημιουργηθεί πόλωση Ιερού Θρησκευτικοπολιτικού Πολέμου "ΤΖΙΧΑΝΤ" με τον παλαιορθόδοξο Χριστιανοισλαμικό-Σοσιαλιστικό Άξονα "Ρ.Ι.Κ." (Ρωσίας - Ισλαμικών Κρατών - και Κίνας) ώστε αφού πρώτα προκληθεί προβοκατόρικα με ασθενή επίθεση από την ΗΠ.Ε.Ι. (ήδη συμβαίνει) ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ "ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΜΑΙΜΟΥ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 666" ΤΗΣ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κατόπιν αυτός θα αντεπιτεθεί σαρωτικά για να επιβάλει τελικώς την παγκόσμια πλανητική σοσιαλιστική Κινεζική Δικτατορία που κωδικώς αναφέρεται στις στοές ως "Βασιλεία του Σιν-Σιών-Σινά(ΚΙΝΑ)-Ιεχωβά" ή αλλιώς "ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ - 888". Το Σλόγκαν "ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ" (CHINA NEW WORLD) βρίσκεται παντού σε μεγάλες κατασκευαστικές και εμπορικές επιχειρήσεις στην Κίνα ενώ Κινεζικά καταστήματα στην Ελλάδα το επιδυκνείουν στις πινακίδες τους, και ενώ το "888" (Ιησούς) είναι ο δεδηλωμένος τυχερός τους και ιερός αριθμός.
Συμπερασματικά η "κακή" σατανική προβοκατόρικη βραχυπροθεσμη "ΝΕΑ ΤΑΞΗ - 666" σχεδιάζεται από τις στοές να γενοκτονηθεί από τον "καλό" αντεπιτηθέμενο μακροπροθεσμο χιλιετη χριστιανικό "ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ - 888" της Δρακονιανής Κίνας και του "Συμφώνου της Σαγκάης" (Ρ.Ι.Κ. ή εναλλακτικά Τ.Ι.Κ.) με ενδιάμεσο εισηγητή-starter την Κορέα-777 της χριστιανικής αίρεσης της κορεάτικης σαύρας του μεγιστάνα-μεσσία MOON-Σελήνη. 
ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΤΗΣ HONG: 
ΠΛΗΡΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΙΑ.Τα τελικά συμπεράσματα στους αναγνώστες.


777(KOREA) ΩΣ Ο ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΤΟΥ 666(ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ - ΔΥΣΗ) ΣΕ 888(ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΙΝΑΣ: ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ)
ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ

Ο ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΚΙΝΑΣ

http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2015/09/blog-post_37.html

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters