Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ρωσικά μαχητικά SU-34 βομβαρδίζουν θέσεις ισλαμιστών στη Συρία - Δείτε βίντεο από τις ρωσικές στρατιωτικές επιχειρήσεις (UPD)




του Βασίλη Καπούλα
Τέσσερα ρωσικά μαχητικά SU-34 βομβαρδίζουν θέσεις ισλαμιστών σύμφωνα με δύο Αμερικανούς αξιωματούχους οι οποίοι ενημέρωσαν το Reuters για την εξαιρετικά ανησυχητική εξέλιξη για την Ουάσινγκτον.
 
Ένας από τους αξιωματούχους ο οποίος μίλησε υπό καθεστώς ανωνυμίας είπε ότι εντοπίστηκαν τέσσερα ρωσικά μαχητικά κοντά στη Λαττάκεια.
 
Ίσως αυτός να ήταν και ο λόγος της επικοινωνίας του Ρώσου υπουργού άμυνας Σεργκέι Σοιγκού προς τον Αμερικανό ομόλογο του σχετικά με τις στρατιωτικές δραστηριότητες στη Συρία. Ο Σ.Σοιγκού τόνισε ότι "είναι αμυντικής φύσεως" ενώ η επικοινωνία τους κράτησε 50 λεπτά. OI HΠΑ ανησυχούν σχετικά με τις ρωσικές στρατιωτικές επιχειρήσεις στην περιοχή και δήλωσαν έτοιμες για συνομιλίες σε ανώταττο στρατιωτικό επίπεδο.
 
«Ο πρόεδρος Oμπάμα πιστεύει ότι η συζήτηση μεταξύ στρατιωτικών είναι ένα σημαντικό επόμενο βήμα και ελπίζουμε ότι αυτό θα γίνει πολύ σύντομα και θα βοηθήσει να καθοριστούν ορισμένες από τις επιλογές που έχουμε στη διάθεσή μας όσον αφορά τα επόμενα βήματά μας στη Συρία», ανέφερε ο Κέρι προσερχόμενος στη βρετανική πρωτεύουσα.
 
"Είπε ότι οι ρωσικές στρατιωτικές δραστηριότητες είναι αμυντική φύσεως και σύμφωνα με τις συμφωνίες και δεσμεύσεις με τη Συριακή κυβέρνηση", ανέφεραν αξιωματούχοι των ΗΠΑ.
 
Ταυτόχρονα ρωσικός εξοπλισμός επικοινωνιών και ΤΟΜΠ αναπτύχθηκαν στο Slanfah. 
 
Δείτε παρακάτων βίντεο από τις ρωσικές στρατιωτικές επιχερήσεις στη Λαττάκεια.
 
Embedded image permalink
 
 
 
 
 


Τμήμα ειδήσεων pronews.gr
http://amphiktyon.blogspot.gr/2015/09/su-34-upd.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters