Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Έρχεται η εισβολή των ΗΠΑ στη Συρία;

 
Η Ελλάδα έλαβε αίτημα από τις Ηνωμένες Πολιτείες, να κλείσει τον εναέριο χώρο της, μπλοκάροντας στην ουσία την  αποστολή  ρωσικών μεταγωγικών αεροσκαφών που θα μετέφεραν  ανθρωπιστική βοήθεια προς την Συρία, αναφέρει ο ρωσικός τύπος.
Την ίδια στιγμή ο  εναέριος χώρος της Βουλγαρίας έκλεισε  και αυτός για τις  πτήσεις των ρωσικών αεροσκαφών προς την   Συρία . Λόγω αυτών των γεγονότων τα ρωσικά ii-76 MIDAS θα κινηθούν μέσω του Ιράν και όχι διαμέσου των Βαλκανίων και της Ελλάδας.
Το γεγονός αυτό  σχολίασε σε μια συνέντευξη στην ιστοσελίδα  Pravda.Ru ο  στρατιωτικός αναλυτής και πρόεδρος της Ακαδημίας γεωπολιτικών επιστημών K.  Sivkov.
«Φοβούνται ότι η Ρωσία θα παραδώσει  στον Σύρο Πρόεδρο Μπασάρ Άσαντ βαρύ οπλισμό , σύμφωνα με την υπογραφείσα  συμφωνία ανάμεσα στις δύο χώρες.
Ο Σύρος Πρόεδρος  είναι ζωτικής σημασίας για την ρωσική πολιτική στην περιοχή και απαιτείται  η ενίσχυση του με οπλισμό. Τα  τρία τελευταία χρόνια κατά την διάρκεια του ανελέητου πολέμου του στρατού του Μπασάρ αλ-Άσαντ με τους ισλαμιστές έχει υποστεί ζημία ο εξοπλισμός  των Σύρων  , τα πυρομαχικά   εξαντλήθηκαν  , ενώ οι ισλαμιστές είναι πάρα πολύ  καλά οπλισμένοι»,  είπε ο Konstantin Sivkov.
Αναλυτές εκτιμούν ότι ο ISIS είναι το πνευματικό τέκνο των Ηνωμένων Πολιτειών, ενώ οι Ηνωμένες Πολιτείες «ουσιαστικά» δεν πολεμούν  με την οργάνωση, και τα αεροπορικά χτυπήματα που εφαρμόζονται είναι για τα « μάτια του κόσμου» .
Από αυτά τα πλήγματα περισσότερα υπέστη ο άμαχος πληθυσμός και οι άμαχοι γενικώς παρά οι  ισλαμιστές μαχητές  . Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι υπεύθυνες για την δημιουργία του αποκαλούμενου « ισλαμικού στρατού»,και κατά συνέπεια είναι υπόλογες  για τις εκρήξεις και την καταστροφή των ιστορικών και πολιτιστικών αξιών στον κόσμο, διαγράφοντας την ιστορική μνήμη, καταγγέλλει ο Sivkov.
Η δύση διαδίδει  φήμες στα  μέσα μαζικής ενημέρωσης, οι οποίες αναφέρουν ότι  στην Συρία  πολεμούν Ρώσοι αλεξιπτωτιστές , ενώ  κατασκευάζεται  και μια ρωσική στρατιωτική βάση στη Λατάκεια.
Ωστόσο,  ο Konstantin Sivkov είναι της γνώμης ότι σήμερα η Ρωσία  ΛΑΜΒΑΝΕΙ   μέρος στον πόλεμο εναντίον του ισλαμικού κράτους  όχι με αμιγώς στρατιωτικά κριτήρια αλλά με   συγκεκριμένη στρατηγική, συνεχίζει ο ίδιος.
Εκτός από τα στρατεύματα, που υπάρχουν για να αναπτυχθούν , θα είναι αναγκαίο να προβλεφθεί  και η μεταφορά όπλων, υλικών και τεχνικών πόρων, καυσίμων  και λιπαντικών, και αυτό θα απαιτήσει πολύ μεγάλη ροή εφοδιασμού από την Μόσχα  .
Ακόμη και αν η Ρωσία  μεταφέρει ένα μικρό αριθμό προσωπικού, αυτό δεν θα επηρεάσει την πορεία του πολέμου , αλλά θα  προκαλέσει την άμεση  εισβολή του ΝΑΤΟ , τονίζει ο Ρώσος εμπειρογνώμονας.
Ο Sivkov  τόνισε στην συνέντευξη του ότι οι χώρες  μέλη του ΝΑΤΟ προσπαθούν τώρα να δικαιολογήσουν μια  στρατιωτική επέμβαση  τους στην Συρία. « Τώρα δεν υπάρχουν  χημικά όπλα, που να  δικαιολογούν επέμβαση  και εισβολή , αλλά λόγω της Ρωσίας  προσπαθούν να  δικαιολογήσουν τις κινήσεις τους  με  χυδαίο τρόπο».
Σύμφωνα με ανάλυση από την ιστοσελίδα μας  pentapostagma.gr η Ρωσία πρέπει να  «ξεκαθαρίσει» την θέση της στο παγκόσμιο γίγνεσθαι. Εφόσον υποστηρίζουν  την Συρία και τον Σύρο Πρόεδρο Μ.Άσαντ και διαθέτουν  βάση στην  χώρα αυτή,  οφείλουν  να διαφυλαχθούν  τα  ρωσικά συμφέροντα  μέχρι τέλους. Νομίζουμε όμως ότι αυτό έχει «ξεκινήσει» να πράττει ο Β.Πούτιν. ίδωμεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters