Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Ηλιος του Μεσονυχτίου και Σείριος


Τι εννοούμε όταν λέμε ήλιος του μεσονυχτίου:

Το αστέρι που λάτρεψαν οι πρόγονοι μας και άλλοι λαοί αιγύπτιοι κλπ είναι ο Σείριος . Ο Σείριος ενώνεται με την γη με μια αστροπυλη την οποία οι έλληνες την ονόμαζαν Στύγα. Μέσο της Στυγας
που κατέληγε στην γη στο σημερινό τρίγωνο των βερμούδων κατέβαιναν και ανέβαιναν οι 12θεοι, οι έλληνες , η Αργώ και οι άτλαντες. Οι άτλαντες θελαν να κατακτήσουν την πύλη αυτή , έγινε πόλεμος Δίας και Τιτάνες και ο Δίας κατέστρεψε την πύλη της Στυγός . Την κατέστρεψε ρίχνοντας έναν αστεροειδή .

Οι σημερινοί επιστήμονες λένε ότι ο αστεροειδής αυτός έπεσε το 9564 π.Χ. που επέφερε και την μετατόπιση του πόλου της Γής. Ο αστεροειδής αυτός, απενεργοποίησε την Στύγα, όπου , σαν μια περιστρεφόμενη δύνη , σαν ρουφήχτρα παρέσυρε στα έγκατα της Γής , μαζί με την Ατλαντίδα και ένα μεγάλο μέρος από την αστρική ενέργεια που είχε η πύλη αυτή.

Η ενέργεια αυτή προέρχεται από τους ήλιους και ονομάσθηκε Εωσφόρος και παραμένει στο κέντρο της Γής όπου αποτελεί τον Ήλιο του Μεσονυκτίου. Είναι και αυτός λοιπόν ένας ήλιος αλλά έχει την μορφή φιδιού. Έτσι οι Άτλαντες «ιερείς», οι και Οφίτες ονομαζόμενοι, βρέθηκαν στον υποχθόνιο χώρο των Ταρτάρων. (μέσα στην γη δηλ. )

Εκεί επιχειρώντας την επαφή με την δύναμη αυτή, πολλά χιλιόμετρα κάτω από την γή , έφτιαξαν την υπόγεια κατοικία τους , και μέσω των ιερατικών και μαντικών κέντρων επί της επιφάνειας της Γής διατηρούσαν την επικοινωνία και τον έλεγχο της ανθρωπότητας. Αυτοί μας κυβερνούν και τώρα με ανθρώπους δικούς τους . 

Panagiotis Darivas
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/09/ilios-mesonyxtiou-kai-seirios.html#sthash.mNNKfZ09.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters